Bitmain Antminer S9 AsicBoost-kapacitet verifierad av Braiins

Snabbdyk in i den nya Antminer L3 + och vad den kan erbjuda

Bitmain hävdar att den vattenkylda utgåvan sparar elkostnader och minskar buller. Här är en fullständig jämförelse av tillgänglig Bitcoin-hårdvara. Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarerna nedan. 1/KW, du kan redan utjämna din investering om du bryter i cirka 10 månader - vilket anses vara riktigt lång tid i Bitcoin-universum. En variation på 5% är troligt. Spola fram till december 2019 och landskapet är helt annorlunda.

 • Enligt ingångarna som diskuterats ovan kommer S9 att ge 0.
 • Jag kan enkelt hålla dessa på 100% utan problem med ljudbrus och är tystare än s7.
 • En bra och mest av allt pålitlig internetanslutning.
 • Dessa är fantastiska gruvarbetare som kan ersätta cirka 3 s7s.

Denna tillägg är inte kompatibel med BIP310. Sammanfattning - se till att känna EXAKTA specifikationer för gruvarbetaren du köper. Ny forskning tyder på att dess kväverhållning i gruvindustrin cryptocurrency försvagas och inte kan upprätthålla överlägsenhet genom sin teknik. Folk som skickar gruvarbetare till U. Lite dyr från Bitmains webbplats som du kan köpa till 2400. Bitmain ger sina kunder en 90-dagars garanti som kommer med vissa villkor. Ett av sätten att det åstadkommer detta är genom antagandet av en värmeavledningsstruktur. 85TH/s, de kraftfullare modellerna är slutsålda.

Den äldre modellen är till ett lägre pris och inte alltför eftertraktat, därför är den också lätt tillgänglig. Jag skulle köpa ytterligare en eller två om jag inte ville göra om mitt hus för att leva med mer än ett livligt. Från och med 12 juni kommer den tidigaste s9-satsen att finnas tillgänglig för beställning direkt från Bitmain. 01 per kWh i Sichuan) och Iran (kr0. För att konfigurera gruvarbetaren måste du logga in på den IP-adressen.

13 per kilowatt-timme (KWh). Med andra ord, att öka luftflödet genom en Antminer eller annan cryptocurrency-gruvrigg kommer inte bara att minska gruvriggens temperatur, utan det kommer att värma ditt hem mer effektivt. Vi har också verifierat att resultaten (även om ogiltiga från mainnet prospective) är korrekta från PoW prospective. Observera att 1600 Watt EVGA PSU är betydligt dyrare, med cirka kr115, än Ant Miners motsvarande drivna erbjudande. Dessa sätter avkastning på investeringar (ROI) något över ett år! För närvarande har vi en prototyp FPGA-bitström som kan utföra grundläggande operationer med gruvchips och därmed är lämplig för att köra chips i flera mellanlägen. Så länge den är på en plats med stor ventilation, fungerar S9 pålitligt, oavsett om bara en eller flera enheter hålls i ett reservrum eller hundratals till tusentals enheter i ett stort gruvcenter.

 • Tre olika Bitcoin-gruvräknare användes för att beräkna och alla visade samma resultat.
 • Vänligen notera - VI accepterar endast e-kontroll eller kontrollera via telefonen på grund av vår låga grossistpris.
 • Det finns 3 PCI-e-kontakter för + 12V DC-ingång på varje hasskort och alla 3 måste anslutas till PSU för att hashbordet ska fungera.
 • Tack vare produkter som Antminer-serien är lönsamheten för gruvdrift i Bitcoin fortfarande bra för dem som har råd med den primära investeringen.
 • Återbetalningsbegäranden baserade på prisförändringar kan inte respekteras.
 • I ett amerikanskt hushåll måste du bli kreativ med elektriska kretsar för att detta ska fungera säkert, konsultera kunniga människor och förvänta dig att din månatliga elräkning kommer att öka med vad som helst 1000 kWh kostar dig.
 • Som nämnts tidigare i den här artikeln kan du också få en belöning för att använda din gruvarbetares datorkraft.

Uppstart

För närvarande anges standarden som anger vilka bitar i versionfältet som är tillgängliga för funktionen 'version-rullande'/'multversion' i BIP320. GPU-gruvriggar är mycket snabbare än deras Central Processing Unit (CPU) motsvarigheter. Det är 18TH/sek. Vi kombinerade totalt 189 chips, fördelade på 3 kretskort för att uppnå detta fenomenala hashrat. Priset på myntet har också ökat med den ökade nivån på Bitcoin-gruvdrift som visar en stabil inkomstinkomstabilitet trots de växande svårigheterna med Bitcoin-gruvdrift och globala trender och hashrate. 285 BTC/159 per månad och 3. Vad tycker du om de senaste S9 SE-gruvriggarna från Bitmain?

relaterade artiklar

Bästsäljande I Gruvarbetare

I dagens meddelande noterade Bitmain att dess btc. Med rätt gruvbassänger och minimalistiska kraftkostnader är S9 den mest önskade och lönsamma gruvarbetaren som alla hobbyister kan skaffa. 36 BTC/kr1939 på ett år. Klicka på bilden för att se full storlek. Jag kan enkelt köra mina 5 s7s i mitt garage i Florida på 55% (vilket jag måste göra för att något högre och de ger ett högt whinny-ljud) medan dessa hålls på 100% och fortfarande blir för varmt. Jämfört med sina föregångare kan denna maskin tjäna en stor avkastning på investeringar. kännetecken:

Många har påpekat att Moores lag inte längre stämmer, eftersom hastigheten för datorhastighetens framsteg har avtagit när den når de fysiska begränsningarna för kiselhalvledarteknologi. ”Är helt personligt. Med en hashhastighet på 12. Antminer S7 är emellertid mindre strömeffektivt än en S9, vilket gör den till ett genomförbart alternativ endast för gruvarbetare med pålitliga och billiga kraftkällor. När gruvdrift fortsätter att bli vanligt, gör företag sitt bästa för att skapa gruvutrustning som är lätt att använda; det händer bara så att Bitmain leder paketet med enheter som Antminer T9. Naturligtvis antar att alla faktorer skulle förbli konstant för ett så imponerande resultat trots att det är mycket osannolikt i den ständigt föränderliga världen av Bitcoin! Det visar hur Bitmain använder sina tidigare data för att skapa ännu kraftigare riggar. T9 + har kylflänsar av aluminium som hjälper till att sprida värmen effektivt, tillsammans med två kylfläktar.

 • De kraftfullare partierna kommer sannolikt att bli slutsålda, varför de flesta webbplatser bara har gruvarbetaren vid 11.
 • S i 24 timmar per dag.
 • Höghastighetsfläktarna sitter i varje ände och cirkulerar varm luft ut och kyler luft in för att förhindra att enheten överhettas.
 • Med gruvdrift bidrar du därmed till säkerheten för cryptocurrency.
 • Denna enhet är mycket mer energieffektiv än tidigare modeller.

Antminer S9 lönsamhet

6% skatt och ytterligare 25% importtullskatt. Din gruvpool kommer att bestämma dina poolavgifter; vid solo-gruvdrift är det mycket osannolikt att en enda enhet hittar några block även om S9 är mycket kraftfull. Mhash/J = miljoner hashes per joule (energieffektivitet; 1 joule energi är 1 watt under 1 sekund: )Av samma anledning behöver du också ett kylsystem, till exempel en fläkt eller en luftkonditionering. kr25, - moms inkl. Antminer S15 28 TH/S - flaggskeppsmodellen för alla gruvarbetare från Bitmain på 7-nm chips - är den kraftfullaste av de nya produkterna som släpptes i slutet av 2019. Som ett resultat har Bitcoin-gruvdrift sett dramatiska svängningar i sin lönsamhet.

Kom alltid ihåg att ett antal marginella gruvarbetare troligen kommer att pressas för att antingen uppgradera till en bättre hårdvara eller stänga av efter en halvering. Sedan första generationen S1 släpptes 2019 har Antminer uppgraderats i sju generationer och äger nu en produktkategori i flera kategorier som S-serien på Bitcoin miners, L-serien av Litecoin gruvarbetare och D-serien av Dash gruvarbetare, etc. 93 TH/s är S9 känd för att vara en av de mest kraftfulla gruvarbetarna på marknaden. Just nu levererar denna Antminer det högsta hashratet jämfört med andra gruvarbetare från Litecoin. Dess ombord webbhanteringsportal möjliggör en förenklad installation och underhållsprocess. Vi rekommenderar att du använder 2 APW3 ++ PSU-enheter tillsammans när du använder 110v-120v strömkällor. Vidare kommer designen och tillverkningen av 10nm Bitcoin-gruvhårdvara sannolikt att ta minst ett år.

ytterligare information

Ljudet kommer från hashingbrädorna som rör sig fram och tillbaka mot metallramen. Att bedöma värdet i detta utrymme är en komplicerad övning, även om det verkar som om det inom en snar framtid inget som är oerhört tekniskt överlägset S9 troligen kommer att släppas. Gruvarbetarna kan bli väldigt heta och kan göra mycket ljud. Trots det använder mest makt av all hårdvara på denna lista, som kräver 2.050 watt är Whatsminer M3X också en av de mest kraftfulla, som har en hash på 12.

KeepKey - den enkla Cryptocurrency hårdvaruplånboken GRATIS FRAKTMÄRKE NY

Modal Titel

5TH/s Bitcoin miner3 är världens mest effektiva gruvarbetare och världens första bitcoin-gruvdrift ASIC baserat på processnoden 16nm. Som två dammsugare i en ropande match, komplett med enstaka naglar på svarta tavlan harmonik, kommer dina hushållsmedlemmar slänga dig ut på gatan med den här saken om du inte tar itu med det ljudet, konsultera igen människor som förstår akustik, detta monster är INTE avsedd för användning inomhus. här är 5 skäl till varför våra användare älskar golden hours:. Om du är en intermediär eller expert gruvarbetare som försöker tjäna vinst kan Antminer S9is låga kostnad i förväg och hög effektivitet kompensera de något höga energikostnaderna och hjälpa dig att tjäna lite pengar.

Därför priser på gruvarbetare. En video som visar hur man konfigurerar gruvarbetaren med PSU: 37 TH/s men om en gruvarbetare överväger att använda tre sådana enheter kan motsvarande hashhastighet för en S9 uppnås.

När allt är sagt och gjort har underhållskostnaderna för slutanvändaren minskat drastiskt som ett resultat. Detta innebär att gruvarbetare som går i en pool med en ASIC-gruvrigg tjänar mycket mer än någon som går med en GPU-rigg. För första gången använder Antminer S9 Hydro den mest innovativa designen för vattenkylning som finns tillgänglig för värmeavledning. Detta gör det nödvändigt att alla köpare måste känna till de exakta specifikationerna för gruvarbetaren innan de köper dem. För att ge dig en uppfattning om hur effektiv den här modellen är, behöver du tio S5: er för att få samma prestanda som en S9. Lönsamheten för alla utom de mest effektiva verksamheterna kommer sannolikt att testas, då blockbelöningen halveras. 85TH/s-modeller prissätts också lägre än sin större bror, så det är inte som att du blir lurad eller något genom att köpa den modellen. De sistnämnda 3 versionfälten är ogiltiga, därför skulle en gruvarbetare med aktiverad multi-intermediate ha ¾ av sina aktier avvisade av någon pool.

 • Svårigheten med att bryta Bitcoin växte stadigt och priset på Bitcoin sjönk.
 • Jag har inte kunnat testa följande metoder, men hoppas att en dag.
 • Fallet på S9 är också tillverkat av samma material.
 • Kör några testcykler till för att vara säker.
 • 96 kärn- och Slackware-distributioner på (4) disketter.
 • Priset på R4 är relativt billigt.
 • 5 eftersom dessa inte förtjänar en 4.

Köp Hårdvara Och Tjänster

FPGA avger gruvjobb med upp till fyra mellanprodukter för ett chip med felaktigt rullade versionbitar. Lyckligtvis släppte Bitmain dock Antminer S9i för endast 499 dollar i maj. Antingen vet de inte vad de gör, men det är inte mycket troligt i den här skalan eller så har de någon hemlig fördel som vi inte vet om. NewbieActivity: Eftersom de flesta människor förmodligen kommer att skynda sig att köpa den nya Antminer s9 kanske du vill överväga att få den äldre modellen (Antminer s7) till ett rabatterat pris på grund av lägre efterfrågan. Dessutom finns det en oberoende kylradiator med ökad värmeavledning.

Våra projekt

När du är på Telegram klickar du på “Intresserad” -knappen som motsvarar den lista du vill chatta med säljaren. Detta har potential att ge hem en betydande mängd extra värme och därmed minska den erforderliga körtiden och bränsle- och energiförbrukningen för konventionella gasdrivna (och alla andra) värmare. Bland de mest intressanta kännetecknen noterar vi hashratatet 13. Bli en notarius online, till exempel köpte en vän nyligen två fans från människor som bor nära honom. Företagets advokat hade dock beslutat att det för närvarande inte finns något specifikt patentkrav på programvaran.

OM FÖRFATTAREN
Det är dyrt, prissatt till kr2100 och användaren måste använda en extra strömförsörjning som säljs separat.

Energiförbrukning

Som två dammsugare i en ropande match, komplett med enstaka naglar på svarta tavlan harmonik, kommer dina hushållsmedlemmar slänga dig ut på gatan med den här saken om du inte tar itu med det ljudet, konsultera igen människor som förstår akustik, detta monster är INTE avsedd för användning inomhus. Därför tenderar ökat luftflöde att minska spånstemperaturerna. Vad det innebär är att gruvarbetaren teoretiskt kan be poolen via en ytterligare okokumenterad stratumförlängning (multi-version) för versionbitar som kan rullas i bitcoin blockheader. Utgivningscykeln för en ny generation gruvhårdvara med några månader kommer sannolikt att minska från och med denna tidpunkt då tillverkarna har gått över till banbrytande konstruktioner med 16 och 14 nm. Dess låga 200 -kostnader matchar dess låga effektivitet - den har en hash-hastighet på 4. Men om du har låga elkostnader är dina odds bättre än gruvarbetaren som betalar för sig själv inom en rimlig tidsram. Strömförbrukning på 12. Antminer S9 är en kraftfull bitcoin miner men ändå mindre än många bärbara bomlådor.

Vi är dedikerade till att aktivera detta i Braiins OS och göra det tillgängligt för alla. Läs mer om värmeförbrukning. Användare kan hyra haschkraft från stora datacentra.

App Marketplace

Vilken Position Söker Du?

Du kan tänka på det som en sport: 12 PM av frodocooper #10 OBS: Tyvärr saknade de flesta kommentarer en grundlig teknisk insikt i vad det verkliga problemet är att få det att fungera på mainnet. 05 PM av frodocooper #2 Om tid va? Rekommenderas för användning med S9 är: Större luftflöde ökar också sannolikt den genomsnittliga mängden värme som cirkuleras in i rummet för uppvärmning per timme. I dag är detta inte fallet.

Naturligtvis beror mycket på svårighetsgraden och Bitcoin-priset. Vi kan säga att Bitmain Antminer S9 fortfarande är relevant under 2019. Användaren kan logga in på Antpool med Bitmains användaruppgifter.

De största vinsterna kan dock ligga i att upptäcka ett nytt block i Blockchain. Här är vad en erfaren gruvarbetare hade att säga om Antminer s9: Strömmen är mycket nere, nästan 15%.

Produktspecifikation

Den stora nyheten är att befintliga kraftförsörjningar, åtminstone de med tillräckligt med watt, är helt kompatibla med S9. Affärsidéer online 3: starta en dropshipping-butik, du behöver inte träffa personer personligen för att bli en effektiv handledare. ASIC förlorades inte bland konkurrenterna inte ens sex månader senare. I den här artikeln kommer vi att analysera de fem bästa ASIC: erna för Bitcoin-gruvdrift. Vi kan erbjuda dig bra service lokalt i Australien och världen över med problemfri övergångar.

Därför har vi beslutat att ta en djupare titt på detta. 1 Joule per GH/s. Av de nya ändringarna har S15-modellen ett extra energisparläge och förbrukar nästan två gånger mindre ström, medan hashraten också sjunker nästan två gånger. Ny firmware för antminer S9 - mindre strömförbrukning 22 oktober 2019, 06:

Registrera Dig För Våra Senaste Nyheter:

Avalon6, som är noterad till kr300 på Amazon, är en av de mest prisvärda hårdvarorna för Bitcoin-gruvdrift, och det är den enklaste att installera. Antminer S9 Hydro har ett nominellt hashrat på 18T och en väggeffektförbrukning på cirka 1728W. 5 BTC till den aktuella växelkursen. Detta kostar därför din gruvarbetare mycket kraft.

Efter övervägande är Antminer det mest lämpliga och säkra alternativet för Bitcoin-gruvdrift och ett mer lönsamt sätt att förvandla dina valutor till Bitcoin. Detta tvingade också ut många CPU-gruvarbetare samt höjde inträdeskostnaderna för framtida gruvarbetare. Till exempel enligt analysdata från diagram. Materialet som används för att tillverka dessa enheter är högkvalitativ aluminiumlegering, som går långt mot att skydda enheten mot värmen som den definitivt kommer att producera. Detta resulterar i en 5,130 Watt solpanel eller 19 270 Watt solpaneler (24 volt).

För att öka hållbarheten för sig själva tittar de flesta hembrytare på de mest effektiva alternativen för att öka lönsamheten.

Relaterad Hårdvara

De flesta gruvarbetare uppgraderar till S9: s och annan avancerad hårdvara, vilket ökar svårigheterna och skadar chansen för framtida lönsamhet. Värdet på denna valuta kan fortfarande öka, vilket innebär att du på lång sikt fortfarande kan uppnå en fin avkastning. Beräkningarna börjar vid den givna svårigheten. Ingen anslutning behövs till en annan dator för att gränssnittet med andra Bitcoin-noder. Relevanta data visar att under samma arbetstemperatur kan S9 Hydro minska bruset med upp till 20 dB jämfört med luftkylda gruvarbetare. Versionsfältet för blocken, för flera versioner inställd på 4, var således: 088j/GHDetta är med LPM Kontrollerad - även om kryssrutan inte verkar göra någonting För de som föredrar fast frekvens är gruvarbetaren Avancerad. DragonMint T1 har en hög hastighet på 16 TH per sekund av marknaden för Bitcoin-gruvhårdvara på marknaden.

Bitmain erbjuder kunderna en legitim molntjänstjänst. Använd diagrammet ovan när du pratar med din nya gruvförsäljare eller begagnade gruvutrustningsmäklare. Den använder bara 0. Det är också möjligt att bygga en 12 Volt-grupp med en större mängd 100 Watt solpaneler, men det kan kosta lite mer per Watt. Den här artikeln ger en kort beskrivning av var och en av de nyare funktionerna i S9i. Hur som helst, här är en video av en Antminer S9 modifierad för att köras i en fiskbehållare: 4 av dem skulle konsumera 4 900 watt.

Vi har försökt beräkna hur mycket pengar som kineserna har investerat i gruvdrift; vi uppskattar att det är i hundratals miljoner dollar. Många har förklarat att Moores lag inte längre är sant, eftersom hastigheten för framsteg för datorhastighet har minskat när den når de fysiska begränsningarna för kiselhalvledarteknologi. Många andra molngruvföretag har emellertid blivit utsatta för bedrägerier. Om du vill använda s9: erna måste de vara i en mycket bättre kontrollerad miljö (som jag måste komma på med) om du vill hålla dessa kvar längre. En sådan bitström skulle generera mellanprodukter från korrekt specificerade första 64 byte av bitcoin blockheader (inklusive de fyra distinkta och BIP320-kompatibla versionfälten). Den bästa platsen är en källare, vinden eller skjulet.

Produktinformation

Detta inkluderar Bitmain Antminer S17 Pro (53TH/s), S17 (56TH/s), T17 (40TH/s), S15 (28TH/s), T15 (23TH/s) och S11 (20). Om du bara har 110v-120v ström (standarduttag i USA), kan du inte pålitligt driva AntMiner S9 med en enda APW3 ++. Årliga uppskattningar för gruvlönsamhet för S9: er till nuvarande pris och svårighetsnivåer uppgår till kr311.

Personliga verktyg
I synnerhet hävdar posten att detta kommer att säkerställa att Bitmains maskiner förblir effektiva för att bryta den främsta cryptocurrency genom marknadsvärde, samtidigt som man ökar hastratet i bitcoin-nätverket och minskar dess energifotavtryck.

0025 BTC per dag. Det finns 3 PCI-e-kontakter för + 12V DC-ingång på varje hasskort och alla 3 måste anslutas till PSU för att hashbordet ska fungera. 1 Joules per Gigahash och den totala energiförbrukningen förväntas vara cirka 1350 W.

S9 är en högklassig ASIC-gruvarbetare som använder 16nm-chipteknologi och ger överlägset hashrate vilket gör den omedelbart populär i gruvsamhället. Det finns hundratals begagnade S9-gruvarbetare på Amazon och eBay för priser under kr200 vardera. Låt oss ta en stund för att undersöka hur Antminer gör Bitcoin-gruvdrift lönsam igen. Det har också gjort gruvdrift med icke-ASIC-riggar mycket mindre lönsamma. Ändå har vi ignorerat denna lilla inkonsekvens i programvaran och försökt tvinga multiversionen (ställa in flera versioner till 1, 2 och 4) stöd i bmminer för att se vad den kan göra.

dagars garanti om du köper från Bitmain

Cloud Hosting

En del av orsaken till detta är det faktum att GPU-chips är allomfattande. Därför är det svårt att säga exakt vad vinsten kommer eller inte kommer att vara eftersom det till stor del beror på hur snabbt nätverkssvårigheten stiger. Naturligtvis många länder som Kina (kr0. )Kostnaden för Antminer S9 skiljer sig beroende på vilken butik du köper. Hobby gruvdrift med S9? Vi rekommenderar inte att investera pengar du inte har råd att förlora. Detta innebar att gruvarbetare nu kunde uppnå rekordprestanda med hashhastigheter på 1155 GH/s medan de bara använde 590 watt under drift. Det finns också alltid frågan om den ökande svårigheten och hur mycket tid som kommer att gå tills Antminer s9 blir föråldrad (vanligtvis händer detta inom 8-12 månader).

Recent Comments