20 VERKLIGA företag som vill anställa dig för arbete hemifrån

#18. Affärsprocesser och driftkonsult
Att bli en virtuell assistent, även känd som VA, är ett annat bra onlinejobb som kan hjälpa dig att tjäna pengar hemifrån.

De med exceptionella grammatik- och skrivfärdigheter kommer att ha en stor chans att lyckas som frilansredaktör. Så här är några av de viktigaste punkterna att tänka på: Ökningen av internet har skapat möjligheter som inte ens fanns för bara några år sedan. Antalet frilansprogrammerings- och kodningsjobb överväger andra positioner vad gäller volym. Bli en freelancer för virtuell assistans på Upwork. Hur mycket tjänar virtuella assistenter?

 • Frilans korrekturläsande jobb är arbete hemifrån där en person lägger tid på att identifiera fel i tryckt innehåll.
 • SYKES erbjuder ett antal fördelar inklusive betald utbildning, syn, tandvård och hälsotäckning, och du kan förvänta dig att tjäna cirka kr10/timme.
 • När du hör ordet handledare, kanske du tänker på klassens valedictorian som stannar efter skolan för att handleda andra barn i biblioteket.
 • Men om du vill arbeta hemma, måste du undersöka möjligheterna och utveckla de färdigheter som krävs för många av dessa jobb.
 • Många företag har blandade rapporter från tidigare anställda om du tittar på recensioner på Glassdoor och liknande webbplatser.

Att arbeta på distans för ett etablerat företag liknar att jobba på skrivbord förutom att du kommer att arbeta hemma. Möjligheterna är oändliga. Ingen erfarenhet eller teknisk kunskap behövs; kolla in vår steg-för-steg-tutorial för att komma igång. Som en del av verksamhetens och tekniska team i ett företag ansvarar direktörer för fjärrkvalitetsförbättring för att arbeta för att utforma och utveckla bästa metoder relaterade till systemadministration och dataarkitektur. Betalningen är mellan kr2.

 • Den här webbplatsen har högsta betyg på TrustPilot av alla undersökningswebbplatser, samt ett "A" -klassificering hos Better Business Bureau.
 • Vissa väljer att vara anslutna till etablerade företag, medan andra föredrar att förbli frilans som karaktäranimatörer.
 • Han måste skapa denna dokumentation i enlighet med tillämpliga standarder och riktlinjer.
 • Om du inte vet var eller hur du börjar är den här kursen ett bra sätt att lära dig de verktyg och resurser du behöver för att starta en VA-verksamhet.
 • Men det finns definitivt en marknad för drop-in djurvård (i.)
 • Jag tror att dagarna inte är långa när någon kan arbeta hemifrån eller någon virtuell plats att välja med ett VR-headset och appar som Virtual Desktop och AltSpaceVR.
 • Denna verklighet målar en dyster bild, speciellt för dem som knappt har gått ur skolan.

Commonwealth of Virginia

Den här typen av råd är inte bara fel utan också ineffektiv. Detta varierar beroende på vilken typ av arbete du gör. Detta online handledning företag anställer hemma lärare från hela världen för att undervisa engelska online.

När vi har en god tro tror att tillgång, användning, bevarande eller avslöjande är nödvändigt för att (a) följa tillämplig lag, förordningar eller juridisk process; (b) verkställa tillämpliga servicevillkor eller andra avtal och policyer på företagets webbplatser; (c) upptäcka, förebygga eller på annat sätt hantera bedrägeri, säkerhet eller tekniska problem; eller (d) skydda mot överhängande skada på rättigheter, egendom eller säkerhet eller Bonnier, dess användare eller allmänheten som krävs eller tillåts enligt lag. För att komma igång som en utvärderare av sökmotorer, kolla in Lionbridge. Oavsett om du använder en ukulele eller något annat instrument med din jingel, eller bara din röst på engelska, spanska eller något annat språk, skulle du upptäcka att varje anpassad 30-sekunders jingel kan tjäna dig var som helst från kr30 till kr200. Här är några av de mest lukrativa jobbtavlorna du kan överväga pitching till: Det finns många typer av bussar, till exempel: Back-end webbutvecklare hanterar koden och annan teknik som en användare av din webbplats aldrig ser men som håller webbplatsen igång och fungerar. Det beror på att massor av falska Amazon-arbete från hemjobbsajter har skapats av bedragare som utnyttjar företagets popularitet.

Vissa är utan tvekan bättre än andra, så välj klokt och välj de som bäst passar din livsstil och skicklighet.

Writer/Författare/redaktör

Detta företag har regelbundna öppningar för medicinska författare på olika platser över hela landet och betalar mellan kr60 000 och 100 000 dollar per glasdörr. Jag har gjort det åt dig, och jag hoppas verkligen att du hittar rätt onlinejobb du letar efter. UserTesting ger sina medlemmar möjlighet att göra mellan kr10 och kr15 för varje testuppgift som de utför. Du kan tjäna allt från kr15- kr18 per timme. Men visste du att du inte alltid behöver ha en lärarexamen? Vi lever i en ålder av Google, så se till att göra din forskning om företaget du är intresserad av.

Läs mer idag. Sitel anser också att du är en anställd snarare än en oberoende entreprenör. Som investerare skulle du tjäna pengar på sedelens betalda ränta. Var hittar du hyresgäster? En kandidatexamen och flera års erfarenhet krävs vanligtvis för en marknadschef.

Om du inte vill att din e-post eller postadress ska delas med företag som inte ägs av Bonnier som vill marknadsföra produkter eller tjänster till dig, har du möjlighet att välja bort, enligt beskrivningen nedan. Hemma finns det ingen att tävla med, och ingenting som motiverar dig att avsluta ett jobb snabbt. Jag har ett utmärkt alternativ för dig. Personliga t-shirts, kläder och hushållsartiklar är ett sätt vi kan uttrycka vår egen personliga unikhet. Och du kan göra det under din driftstopp. Att ha en webbplats är ett bra sätt att locka kunder från olika nischer eftersom det kan fungera som en portföljsida, så att du kan visa ditt arbete och erfarenhet.

 • Så, vilka fält erbjuder högt betalande jobb hemifrån?
 • De kallas in för att upptäcka problem och de kan behöva åka på plats flera gånger.
 • Under lång tid var jag under intrycket av att alla online-intjäningsidéer måste vara en bluff.
 • TaskRabbit är ett unikt hembaserat jobb.
 • Allmänna VA tjänar någonstans från kr4 till kr10/timme, medan de med specialiserad skicklighet (som marknadsföring eller programmering) tjänar högre.
 • Återigen kommer din telefon och dator att förvandlas till ett virtuellt callcenter, allt från ditt eget hem.
 • Du måste bli nästa Hemingway eller Shakespeare för att bygga en personlig närvaro närvaro online.

Handledning

Du måste ha en vilja att arbeta, lära dig och växa dina kunskaper för att tjäna pengar som VA. Nedan finns några webbplatser och företag som vi har beslutat att vara legitima. Om du bara letar efter ett grundläggande datainmatningsjobb kan du förvänta dig mellan 13. Enkel mun till mun kan fungera också. Dessa yrkesmän kan leda ett team effektivt genom komplexa och detaljorienterade uppgifter och utmaningar.

Fiverr får sitt namn från det faktum att frilansarna kan ta ut kr5 (eller mer) per spelning. När du lärare fler studenter kommer ditt rykte rankas att öka och Chegg skickar fler studenter på din väg. Några av företagets högsta tjänare får kr1000 per månad. Du kommer inte bara att tjäna anständiga pengar genom korrekturläsning, utan du kommer också att utföra en viktig tjänst genom att hjälpa till att rensa upp och förbättra allt från blogginlägg till artiklar i akademiska tidskrifter. Vill du till exempel hjälpa bloggare, bussar, ägare till småföretag (som kiropraktorer, restaurangfirare, rörmokare), fitnesspersonal, cateringfirma etc. Om du har erfarenhet på medelnivå till seniornivå, hoppa över det här avsnittet och gå direkt till FlexJobs, en databas med visade jobb-hem-jobblistor över hela USA. När din trafik växer kan du sedan flytta till passiva inkomstströmmar som affiliate-marknadsföring, digitala produkter och onlinekurser. Det finns många anställda som klagar över att spendera mer än en timme på åkturen eller köra till jobbet, så de måste stiga upp extra tidigt för att förbereda sig för arbetet.

Förutom online-utbildningsföretag, finns en annan stor resurs för att hitta engelska onlinejobb på ESL-jobbtavlor. Detta ESL-handledare företag anställer handledare från USA och Kanada för att lära sig engelska online. Det finns ett antal onlinehandledningssidor där ute, inklusive handledare. Lämna en kommentar nedan och meddela oss!

 • När du väl är igång kan det dock vara ganska lukrativt att arbeta som en webbutvecklare hemma.
 • Du behöver inte en examen eller specifik styrka för att bli VA.
 • Det kan vara svårt att koncentrera sig på ditt arbete om ditt husdjur ständigt sniffar runt dig.
 • Jag har skapat en lista över flera företag som betalar sina arbetare 20 i timmen eller mer för att arbeta hemma.
 • Och du behöver vanligtvis inte någon avancerad examen för att börja arbeta inom detta område.

Legitarbete Hemifrån är överallt, Men Var Försiktiga

Denna webbplats låter dig skapa din egen profil så att du kan ställa in priser och tillgänglighet. Och å andra sidan får de som är villiga att arbeta hemifrån mer lukrativa möjligheter. Precis som advokater på plats erbjuder telekommunikationsadvokater juridisk rådgivning och representation för olika klienter beroende på deras expertis eller fokusområde. Om du vill gå med i en crowddsourcing-plattform för att börja tjäna pengar som allmän transkriptionstjänst är den mest populära webbplatsen Rev. Att registrera sig på webbplatser för enkätundersökningar är mycket enkelt (och gratis). Nyckeln är att vara ihållande och professionell. Eftersom till skillnad från regissörer kan en redaktör arbeta från vilken plats som helst. Du måste lära dig hur Groupon fungerar för att lyckas med jobbet.

Hembaserat arbete kan delas upp i två separata kategorier: Men när det gäller marknadsföring på sociala medier kan de flesta använda hjälp som reklam på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest och andra kanaler kan få, och det är här du kommer in i spelet. När du har slutfört undersökningar kan du lösa in dina poäng för presentkort eller kontanter via PayPal. Detta företag har flera möjligheter att erbjuda. Arbeta som modereringsexpert för detta företag som modererar chattar, forum och sociala medier. Instaforex - alltid i framkant! Öppna ett handelskonto och bli en del av instaforex loprais team! Så det bästa jobbet hemifrån hjälper dig att tjäna så mycket pengar som möjligt på kortast möjliga tid. Detta kan enkelt konfigureras genom att googla dina statliga krav och ansökningsprocess. Har du en känsla för att fånga andras misstag?

Precis som att bli VA eller frilansare måste du nätverka och marknadsföra dig själv till potentiella kunder. Korrekturläsning är ett annat legitivt jobb-från-hem-jobb där du faktiskt kan tjäna riktiga pengar. Ingen företagsinformation eller webbplats. Ja, om du bara tjänade kr5 till ett jobb, skulle det vara svårt att tjäna en hållbar lön. Naturligtvis kan många jobb som låter dig göra det mesta av arbetet på distans vara låg betalande - men inte alltid. Du behöver utmärkta kommunikationsförmågor och minst ett års kundtjänstupplevelse. De tillhandahåller jobb bara i USA.

Fiserv

Upwork - Detta företag erbjuder många jobb som är lågbudgetjobb men möjligheten att hitta kunder som betalar bra för gjort arbete finns också. Liksom något av dessa legitima jobb från hemmet är inkomsterna obegränsade. Vem vet, du kanske bara tränar nästa Mozart eller Louis Armstrong. En av de största attraktionerna i att arbeta hemifrån är att du är din egen chef. Hitta alla PR-manager jobb på Monster. Du skulle bli förvånad över att se hur många som letar efter frilanskodare på otaliga frilanswebbplatser på internet. Det var en ökning med 33% jämfört med föregående mätning. Om allt låter tilltalande (och om du har självdisciplinen att hålla fokus och produktiv medan du arbetar hemifrån), kanske du vill kolla in FlexJobs senaste lista över de högst betalda jobb hemifrån.

Transkribera

Den här sidan innehåller filiallänkar. Även om internet är översvämmat av många onlinejobb, finns det några som erbjuder bättre lön. Företaget anger inte hur mycket det betalar, men det säger att du får betalt per ord för varje utskrift du skickar in. Lönen är cirka kr10 per timme. Men eftersom det finns så mycket efterfrågan är detta ett jobb där du faktiskt kan börja tjäna pengar hemifrån idag. Du kan också välja bort mottagandet av marknadsföringsmaterial från Bonnier enligt beskrivningen nedan.

Forskare

Du behöver inte arbeta som skrivbordsjobb som fotograf för att tjäna en stor inkomst. Transkriptionister med företaget tjänar minst kr20 per ljudtimme, och de genomsnittliga månatliga intäkterna är kr250. Integritetsansvariga säkerställer att företag följer bästa sekretesspraxis och rutiner. Populära jobbkategorier inkluderar kundservice, försäljning, marknadsföring, drift, HR, produktledning och mjukvaruutveckling. Det finns gott om frilansförfattare som gör över 6 siffror, medan andra tjänar ett par hundra dollar per månad. Det finns många olika fjärrjobb att erbjuda, från Account Executive till Content Specialist. Smarthinking erbjuder onlinehandledning för studenter i alla åldrar. Vilken inkomstström har du aldrig hört talas om förr tills du läste det här inlägget?

korrektur~~POS=TRUNC

Det här kan vara en sidoförtjänare för dig. Andra möjligheter. Många av dessa handledarplattformar anger inte hur mycket de betalar. Företaget har regelbundna öppningar för tekniska tjänster som utvecklare, med en årslön på kr60 000. Erfarenhetskraven är i allmänhet lite mer slappa och dessa jobb kan vara bättre lämpade för startnivå positioner.

En kandidatexamen krävs för de flesta webbplatser. Du kan också sälja dina bilder på webbplatser som Foap. Freelancer - Detta företag erbjuder en plattform för frilansare att lista sina tjänster och få betalt när de arbetar för en kund.

Arbeta hemma Vintage Experts

Frisör

Flera branscher, inklusive teknik, ekonomi och medicin, ger nu sina anställda ökad flexibilitet i ett försök att anställa och behålla högsta talang. De ser också att processer och förfaranden finns på plats som håller verksamheten smidigt. Tack vare teknik som höghastighetsinternet och mobiltelefoner blir arbetet hemifrån allt enklare. Denna inkomstström är något du kan göra av bekvämligheten i ditt hem utan en dator. Lönen är ett annat incitament för människor att besluta att arbeta på distans från hemmet. Som virtuell assistent på Contemporary VA hjälper du dig med en rad uppgifter, från att organisera kalendrar till planering av webbseminarier. Du kan åstadkomma detta genom att ta en kurs om Udemy eller hitta andra sätt att lägga till specialiserade kompetensuppsättningar i din onlineportfölj. Om att arbeta hemma är din dröm, bör du definitivt överväga att starta ditt eget företag.

Enligt Glassdoor tjänar de flesta onlinehandledare mellan kr10 till kr15 per timme, även om vissa mer erfarna och kvalificerade handledare kan tjäna så mycket som kr20 per timme. Fitzstock charts slutnoteringar 9/30 / 19- lär dig aktiehandel nu med branschens bästa aktiekartor. Notarius tjänster är mer efterfrågade än de flesta förväntar sig. Erfarenhet av Microsoft Word och e-post, och en fotpedal krävs för att arbeta med företaget. Det finns ett brett utbud av jobb från hemjobb.

Programmerare

Det är ofta billigare att anställa en ”dyr” freelance social media manager (du) i 20 timmar per vecka, än det skulle vara att anställa en 40-timmars per vecka anställd med förmåner. Om du är en sådan anställd och vill arbeta hemifrån kan du besöka Telework. Som kundtjänst har du fler jobbmöjligheter om du också kan tala flera språk. Beroende på uppgiften kan agenter tjäna upp till kr12 per uppgift. De spelar en mycket viktig roll i utarbetandet av olika marknadsföringsplaner, eftersom de också är skickliga på att spåra och analysera marknadsförings- och försäljningstrender. Om något lämnar människor alltmer sina traditionella skrivbordsjobb till förmån för avlägsna jobb.

De anställer bara från USA. Du kan antingen tjäna pengar genom att blogga om vad du vet eller hitta ett online-lärarföretag som ofta fungerar som mellanhand för studenter och andra lärare som du. Företag letar alltid efter betatestare för att testa nya produkter eller tjänster. Detta är ett icke-telefonarbete hemifrån där du skulle spendera din tid på att utvärdera olika sökmotorresultat för att förbättra användarnas upplevelse totalt sett. Vårt första mål hos DollarSprout är att hjälpa läsarna att förbättra deras ekonomiska liv, och vi samarbetar regelbundet med företag som har samma vision. Om du har ett öga för en affär och gillar tanken på att driva en Amazon FBA-butik, vill du kolla in The Selling Family. En MD eller DO krävs vanligtvis. Låt mig vara trubbig:

Det som också är trevligt med handledning 2019 är att du inte längre är begränsad till endast lokala klienter. Du kan ha svårt att få något gjort om du också är upptagen med att hålla ett öga på barnen som leker på gården. De kommer att samla all information de behöver och göra resten hemma. FreebiePoints är en webbplats som ger dig presentkort för ett stort utbud av återförsäljare. Observera att tvåspråkiga jobb ska prissättas högre än engelska transkriptioner. Hur mycket kan du tjäna som hyresvärd? Du kommer att ansvara för att skicka, överklaga och till och med avslå anspråk. Detta kan variera beroende på din plats och din kompetens.

Lämna en kommentar
Förutom utmärkta förhållandeshanteringsfärdigheter, försäljningsfärdigheter och organisationsförmåga är förmågan att arbeta självständigt samtidigt som organisationens mål främjas kritisk.

Instruktör

Som alltid kan jag inte garantera att dessa företag anställer just nu, men om de finns på listan har de anställt hembaserade arbetstagare tidigare och betalat kr20 i timmen eller mer. Att söka efter jobb hemma som betalar bra kan vara en tidskrävande uppgift. Du behöver vanligtvis medicinsk och hälsokunskap och en förståelse av statliga bestämmelser relaterade till hälso- och sjukvård.

Du behöver inte vara tekniskt benägna att vara VA, men det kan hjälpa dig att ge dig fler tjänster att erbjuda. Det är överraskande att det finns många jobb från hemmet som gör att du kan tjäna minst 70 000 USD per år, och du behöver inte ens arbeta varje dag och alla timmar i veckan för att tjäna så mycket! Det finns många specifika områden att undervisa från engelska till psykologi. Bli en tasker idag! Om du älskar att undervisa kan du lära många ämnen med detta företag.

Blommar idag (försäljning)

Recent Comments