Bästa Finansiella Podcast

Side Hustle School

Detta kommer inte att bli som de andra podcasten på den här listan. Den här showen är riktigt inriktad på människor som vill bygga en online-verksamhet, så om det är din sak (från blogging, affiliate-grejer och mer), kolla in denna podcast. 1 juli 2019 av Mary-Jo Dionne från Kanada Jag tror att jag har en ny favorit podcast! Det håller mig inspirerad och hjälper mig att veta vad jag behöver arbeta med när jag är på resan med andra. Han har också erfarna handlare på sin show. Från att sätta ekonomiska mål till strategier för (prisvärd) egenvård, "The Money Nerds" erbjuder matsmält råd på ett samtalande och roligt sätt.

Steady Trade Podcast är inte bara lätt att förstå och inspirera, utan det hjälper också att inspirera dig att vidta åtgärder. 026, 22 november 2019 av Nickhoots från Storbritannien Mycket intressant podcast, lätt lyssnande med massor av humor, ja kille jag kommer att lyssna på mer. Dessa har alla inverkan på din insats och belöning. Det är givande. Det faktum att de är vänner och studsar varandra skapade en ny dynamik och det var faktiskt väldigt roligt. Okej, så uppdelat lager, under dess rörliga genomsnitt, flyttar in i en stor ficka, bra potential för att den här saken ska röra sig.

The College Investor Audio Show

Jackson hjälper till att avmystifiera aktiehandel och investera så att du kan tjäna pengar och vinst. Det är en grön onsdagsmorgon för mig här som handlar med stora mössor. Jag har följt Gary Vee ett tag med hans böcker, blogg och YouTube-kanal. 23 juni 2019 av Christian Seipel från Tyskland Denna podcast är fantastisk. 17 juni 2019 av dannytay92 från Förenta staterna. Två röster är roliga och detta är fantastiskt, galen värdefullt innehåll. Och du får också ett kostnadsfritt exempel på hur Tim-tränare handlar på STT Pro. Du vill ha mer för din familj. På grund av detta reduceras förvirringsnivån.

Detta ger en bra sammansättning av den otroliga information som de erbjuder i podcasten - vem säger att en utbildning alltid måste vara så sten kall allvarlig?

Mina favorit Podcasts som inte investerar

Här är ett diagram över de bästa investeringar podcasts där ute: De nya handeln använder riktiga priser för att ge lyssnare en utgångspunkt för nya affärer varje vecka. Handel är en passion av vår också! Den är verkligen utformad för att möjliggöra och stärka den helt nya dagshandlaren utan att överbelasta dig med onödig information.

Ladda ner en PDF-version av detta inlägg som PDF. Podcasten publiceras på flera podcast-plattformar. En fonder samlar in pengar från flera investerare för att investera i olika individuella aktier, obligationer eller andra värdepapper. Sön, 7 januari 2019 23: 05 Bäst för livscykelråd: Om du gillar våra artiklar men hatar att läsa är detta showen för dig! Och du vill ha mer för dig själv. Är det möjligt att faktiskt älska ditt arbete som handlar på marknaderna?

  • De försöker ärligt att ta reda på och behärska handeln.
  • Denna podcast är varje vecka och fokuserar ganska mycket på 100% online-verksamhet.
  • För att få uppdateringar prenumererar du bara på showen med din favoritspelare till vänster.
  • Så jag är naturligtvis benägen att tro att det är den bästa investerande podcasten där ute.
  • En grundläggande men grundlig utbildning.
  • Men om du tror att du vill börja tjäna mer pengarhandel, eller om idén att doppa tårna i handelsvattnet för första gången låter spännande, är denna podcast definitivt det bästa stället att börja!

Trump Tar Ett Steg Tillbaka I Handelskriget; Regeringen Arbetar Med Stimulans För Ekonomi Och Mer

Vi hoppas att den här listan gör din pendling eller jobb tid mer acceptabel - och informativ. Eller, om du letar efter mer aktiespecifikt innehåll, kommer The Motley Fool's MarketFoolery att uppdatera dig dagligen med de största aktiemarknadsnyheterna, med toppinvesterare som analyserar de stora rubrikerna och ger investeringsrekommendationer. Det är vad vi ska göra. Så okej, så här går vi. Börja investera idag med självstyrd handel. Det finns över 200 avsnitt som är fulla av insiktsfulla tips, tricks och intressanta berättelser. Så lite besviken över det. Tanken är att generera några hundra dollar per dag under den första timmen eller två på dagen.

Dumma enkla (& effektiva) dagshandelsmönster...

Vad är Direktindex?

Jag tyckte att alla deras intervjufärdigheter var enastående. Det ger väldigt riktiga och råa resor som en näringsidkare tar sig ner för misslyckanden och triumfer. Varför åh varför sålde vi?, varje investering kan vara en bra affär till rätt pris men det är inte alltid lätt att hitta det priset för fastigheter. Han är också president och grundare av Bollinger Capital Management och en prisbelönad forskare som har utvecklat ett antal allmänt använda investeringsverktyg och analystekniker. De har en gästintervju av en nuvarande författare, handlare eller företagsledare. Bra jobb för alla som kunde hålla fast vid det här. Amatörer som lär sig att handla och dela sin resa med oss ​​på ett riktigt underhållande sätt. De bryter ner veckans nyheter och erbjuder några lätta råd om aktiemarknadsstrategier.

Jag uppmuntrar dig också att nå ut till mig i kommentarerna eller ställa mig alla frågor du kan ha antingen i kommentarerna eller via e-post: Om du fortfarande tittar måste du verkligen ha haft den videon. Okej, god eftermiddag killar.

Många avsnitt inkluderar också intervjuer med gäster om olika ämnen, inklusive teknik, butiker och filmer.

Gratis Kontoinloggning

De har rutinmässigt anslutit sig till medlemmar av deras Mastermind-grupp, som inkluderar en LinkedIn-verkställande och Calin Yablonski, grundare av Inbound Interactive, ett SEO-marknadsföringsföretag, för att diskutera investeringar och välfärdsuppbyggnad. Hur man hittar de bästa forex-demokontona, täckte denna produkt av Moneybookers opaka alternativstrategier om du använder för att skydda hos en regering som erbjuder denna webbplatsanvändare. Jag har inte bara fått tips från andra handlare som jag utan jag har kunnat tillämpa mycket enkla förändringar i mina befintliga strategier. Oavsett om du investerar i indexfonder eller vill handla alternativ kan du dra nytta av dessa podcasts.

Och han kan också prata om några av de senaste marknadshändelserna. Trots allt skapar perfekt tidsbestämda poster vinnande aktiehandel. Du kan inte få erfarenhet bara titta på, du behöver handla, för att lära dig att handla. Ally invest, dessa verktyg hjälper till att planera en effektiv handelsstrategi, samtidigt som riskerna minimeras. Den bäst betalda screener är GuruFocus som är mer detaljerad än Finviz, och har alla kriterier som jag använder när jag börjar min forskning för aktier. Du kan hitta svar på alla dessa frågor och mer på Stacking Benjamins podcast. Du kom rätt in i denna stora pivotpunkt här på 4850.

Ladda ner de viktigaste punkterna för detta inlägg som PDF. Cramer går över dagens marknadsnyheter, ger aktieval, utbildar nybörjarstrategi och intervjuer branschledare. Utbildning är nyckeln till att lyckas med vad du än älskar att göra.

Optionshandel

Dags för en sammanfattning av morgonens handling och det var en grön. En nybörjare till aktierna, men jag kan säga från all min forskning att dessa killar ger bort guld. Det är här du ska börja. Patricks podcast, Invest Like the Best, visar Patricks otroliga omfattande kunskap och intellektuella nyfikenhet inom olika ämnen som inte alltid är helt investeringsfokuserade. Här är tre saker som jag önskar att alla skulle komma ihåg om handel: Han tillbringade också tio år i råvaruhandel efter att ha tjänat en MBA från University of Chicago Booth School of Business. PiNKFL0yD ★ ★ ★ ★ ★ Att vara ny medlem i CTU-kursen och den inre cirkeln Clay har att erbjuda, podcasten har varit oerhört värdefull för att få de olika perspektiven för handlare i gruppen (många börjar från mycket liknande områden som jag) för att få sina input på sina misstag och deras erfarenheter av handel. Så ja, men då fick denna droppe mig.

Artikelinfo

Tack, fortsätt. Har vi missat din favorit- eller finanspodcast? Det var vad vi gjorde idag och det var en bra dag. Du får en enda bra artikel varje dag. Orderflödet är de tiotals miljoner dollar som flyttar ett lager högre eller lägre.

Skillnader mellan GOOG och GOOGL lager
Vill du investera i en aktie du hört talas om på en podcast?

Vilken Returattribution Kan Användas För?

Redigerat riktigt bra, bra blandning av realistiska synpunkter, professionella gästtalare och lite humor! Stig har en fantastisk bakgrund och en IQ över 200, medan Preston är en aktiv tjänstmedlem och har den smidigaste radiorösten bland alla poddsändningar jag lyssnar på. Slutord - hur man ska handla, jag har faktiskt registrerat mig med ett simulatorkonto hos DAS, och jag kan inte tacka Aziz tillräckligt för rekommendationen. Brexit-avsnitten var bra. Bylerzone ★ ★ ★ ★ ★ Jag svänger handeln och försöker gabba upp all den information jag kan få. Läs det nedan. Gratisversionerna är vanligtvis inte lika detaljerade men de är vanligtvis 80% lika bra som de betalade resurserna. Jag vill visa er att ni kan generera konsekvent vinst som handlar med små positioner. Svaret kan överraska dig.

Den första boken är skriven av Robert Kiyosaki berättar om två olika fäder och är otroligt berömd för hur två personer ser på och hanterar pengar helt annorlunda. Patrick O’Shaughnessy är en portföljförvaltare på O’Shaughnessy Asset Management, ett kvantitativt penninghanteringsföretag. Det jag älskar med Ferriss show är att du känner dig som en fluga på väggen och lyssnar på några av de största sinnena (tror Arnold Schwarzenegger, Tony Robbins, Vince Vaughn) som delar några av deras mest fantastiska insikter om affärer, produktivitet och livshackar. Kriterier som används för att komma med listan, detta har ingen minsta initiala insättning, driftsbalans eller ens en minsta partistorlek. Sedan upptäckte jag universum av podcast. Men det är inte riktigt meningsfullt varför det skulle öppnas vid 232 och inte öppna högt, utföra ordningen, sjönk till 232 och sedan växa upp.

Sanningen Om Pengar

Gratis information som bara hjälper till i verkliga livet, verkliga situationer, verklig handel. Hans fallstudier på bloggar var drivkraften bakom mitt beslut att lansera en ny webbplats - som slutade generera mer än sex siffror på mindre än nio månader. Kampanjer och tävlingar, Återigen genom att använda hävstång kan du ha tillgång till en position på $ 50 000 med $ 1 000 på ditt konto och potentiellt tjäna vinsterna på en position på $ 50 000. ZS är ungefär en kr50-aktie, så det betyder att det skulle vara en maximal positionstorlek på 1 000 aktier. Exakt vad du kan förvänta dig av en NPR-produktion. I detta avsnitt blir Sean mycket personlig om sin personliga ekonomi. ”Naturligtvis är det den som inte fungerar. Sätt att lyssna på den nya Steady Trade-podcasten.

Sedan började vi få uppdelningen och jag täckte igenom detta drag här. Denna podcast är bra för alla som vill bygga långsiktig rikedom. GaryVee Audio Experience Jag är kär i Gary Vaynerchucks ljudupplevelse. Jag har lyssnat på dem alla nu! Hur är läget Alla? Han bryter ner en del investeringsstrategi, väljer aktier, har en månatlig brevväska och har intervjuer från branschledare. Kommande webbseminarier, totalt tog det sex månader att slutföra vår nionde årliga bedömning av branschen. Med allt som kommer kommer jag säkert att följa noga! Covel är känt för att ha intervjuat en mängd olika gäster för att ge en alternativ syn på marknaderna, som täcker investeringar, ekonomi, beslutsfattande, mänskligt beteende och entreprenörskap.

Viktig lyssnande

Låt Oss Bli Sociala

Michael har alltid tänkt mig och Annie Duke förstärkte bara min hjärnvågaktivitet. Han vill dyka in i investeringsvärlden, men vet inte var han ska börja. Varje handlare som letar efter opartisk åsikt om handelsverktyg och idéer måste kolla in dem. Jag försökte hålla hälften och sedan spratt vi upp och jag kom ut. Sedan satt jag hårt ett tag eftersom det började löpa och jag var intresserad om det kom tillbaka under VWAP.

Betydelsen Av Ett Lämpligt Riktmärke

Om du inte kan lära av någon som gör det och som har genomgått liknande dagar/veckor/månader/år, är du ödesbestämd att du måste uppleva upp- och nedgångarna själv att lära dig (vilket för mig är löjligt om du har information som den här PRE-tillgänglig för dig. )Varje podcast är ett måste - jag inser ständigt mina egna misstag när jag lyssnar på varje avsnitt; en av dessa dagar lyssnar jag på dem alla innan jag fortsätter att handla! Håll det upp två blocks!

Recent Comments