De Tio Högst Betalda Jobb Hemifrån

Betatestning
Bli agent på NexRep Marketplace idag!

Resebyråer rapporterar att de tjänar kr35,000- kr45,000 per år och får utmärkta fördelar. Till att börja med kräver de flesta jobb i dag i USA och andra länder bara tillgång till internet. Du skulle bli förvånad över att se hur många som letar efter frilanskodare på otaliga frilanswebbplatser på internet. Kom med idéer?

De anlitar för närvarande inte hyra i Kalifornien, Vermont, Alaska, New York eller Seattle. Durst säger att försäkringsbolagen i allt högre grad lägger ut sina inkommande telefonsamtal till kontaktcenter. Cactus anställer frilansarbetare för olika redigeringspositioner.

Arbeta hemma Vintage Experts

Ett sätt att göra detta är att skapa en egen webbplats och lista över prover av deras arbete. Så kom igång med att skriva, så kommer du att se en barrage av inkommande kunder komma din väg. Men vad du kommer att tjäna beror på vem du arbetar för och vilken kompetens som krävs för dina dagliga uppgifter. 95 i en månad. De kräver 3+ års bokföringserfarenhet. Måste ha en stark transkriptionsbakgrund, en vilja att lära sig och en bra arbetsetik.

Dess erbjudande om arbetsflexibilitet inkluderar deltid och delvis fjärrjobb. Du måste betala för att använda denna databas, men de förskärmar alla företag för att bara presentera legitima jobb från riktiga arbetsgivare. Innan vi fokuserade på andra områden i hennes verksamhet förvandlade vår vän Caitlin Pyle sin korrekturläsningsverksamhet till ett heltidsarbete på 50 000 dollar per år. En forskare kan tjäna allt från kr10 per timme till kr20 per timme beroende på kompetensnivå och expertis. Här är 7 företag som anställer forskningsjobb online.

Sykes

Arbeta Hemifrån Jobb Inom Marknadsföring, Virtuellt Bistånd Och Försäljning

Om du bara visste hur många som ångrar att de slutade lära sig ett musikinstrument när de var barn. Även om jobb hemma är gratis, betyder det inte att du inte behöver spendera lite pengar. Med hjälp av information från sin plattform tittade Glassdoor på några av de högst betalda jobb-från-hem-jobb som för närvarande finns i sin databas. Innan vi delar någon personlig information med externa parter, kräver vi att dessa parter samtycker till att behandla sådan information baserat på våra instruktioner och i enlighet med denna sekretesspolicy och alla andra lämpliga sekretess- och säkerhetsåtgärder.

Eftersom dessa applikationer kan vara svåra att skriva, vänder sig dessa företag ofta till begåvade bidragsförfattare. Om du gillar telefonarbete blir du en "Goodstarter" med det här företaget. Dessutom finns det kurser tillgängliga för dig som vill göra en karriär utan transkription. Som ett resultat är det många företag som en gång anlitade billigare utländska arbetare för att hantera kundtjänstsamtal som nu tar tillbaka dessa jobb till Amerika.

Medicinsk transkriptionist - Att lägga röstinspelningar från läkare i exakt skriftlig form är något som naturligtvis lämpar sig för telearbete. När det gäller att blogga, börja med att välja en nisch som du är välbevandrad i, men som också har anständig sökvolym på Google och marknadsefterfrågan. Ju mer arbete du gör, desto mer exponering får du, vilket hjälper dig att ständigt hitta nya kunder. Då är detta jobbet för dig, som du kan göra i ditt eget hem! Om du vill bli ESL-handledare kan Cambly vara ett bra alternativ. ESL-företag betalar bra - ibland mer än 20 per timme.

Mjukvaruutvecklare

Sökmotor/Social Media Evaluator

Naturligtvis involverar de också ibland resor för ansikte-till-ansikte-möten eller personlig forskning. De bad om att köpa en produkt men kunde inte fatta ett köpbeslut. Positioner finns tillgängliga som arbetar på distans, antingen deltid eller frilans. Erfarenhetskraven är i allmänhet lite mer slappa och dessa jobb kan vara bättre lämpade för startnivå positioner. Beroende på vilken hemsida som du väljer kan du tjäna mellan kr5 och kr150 för din åsikt. Har du en känsla för att fånga andras misstag? K12 erbjuder individualiserad och undervisningsfri online offentlig utbildning och har en mängd olika jobböppningar för virtuella lärare klass K - 12, i olika discipliner. Lönen är i allmänhet kr15- kr20 per timme för positioner på startnivå och kr25- kr35 + för högre nivåpositioner.

BLS projicerar en tillväxt på 5 procent inom detta område.

Transkriptionsarbete Hemifrån

Som investerare skulle du tjäna pengar på sedelens betalda ränta. Frilansskrivning kan vara en ny karriär, i många fall täcker summan pengar som marknadsförare betalar en del av kostnaden för själva produkten eller tjänsten. BLS projicerar en tillväxt på 11 procent inom detta område under 10 år. Handelsdisk, en stor fördel är också att datahastigheten och täckningen är iögonfallande och täcker bokstavligen alla aktiemarknader på planeten och inte bara aktier utan ETF: s, fonder, futures, forex, obligationer och kryptokurser på inga extra kostnader. Att bygga passiv inkomst sker när du kan göra något några gånger, ställa in det, glömma det och låta det passivt tjäna pengar. Många författare arbetar hemifrån på heltid, men det är också ett bra sido spel att hämta på din fritid också. Inte illa för en dag med hårt arbete, eller hur? Supporting Strategies grundades 2019 och erbjuder outsourcade bokföringstjänster på begäran för små företag.

Datainmatning
Att arbeta hemifrån låter super tilltalande.

Tänk på dessa yrkesexempel: Om det låter för bra för att vara sant, är det förmodligen. Spela systemet, vi nämnde att vända webbplatser ovan. Du måste ha en CPA för att övervägas plus tre års erfarenhet av offentlig redovisning. Fortfarande inte nöjd? När det gäller folket har de ännu mer betydande fördelar när det gäller att arbeta hemifrån: Handledning online är ett annat bra sätt att tjäna pengar på att arbeta hemifrån. Gratis kurs för valutahandel, wDCS är auktoriserat av Financial Conduct Authority att bedriva tjänster för elektroniska pengar i enlighet med reglerna om elektroniska pengar2019 (Ref:. Du måste ha en Masters eller Ph. En datavetare är någon som är tabell för att rensa upp en stor dumpning av data med hjälp av sina kunskaper.

Webbdesigner

När någon behöver många uppgifter som är ganska enkla kommer de att skicka det till Amazon Mechanical Turk, som kommer att betala deltagarna en liten summa pengar för att slutföra uppgiften - vanligtvis från ett nickel till en fjärdedel. Konsultation, retreater, coaching och onlinekurser är några av företagets erbjudanden. Du kan träna i många onlinejobb - ja, online. Chansen är att de flesta av dem inte drar nytta av Facebook-reklam. En undersökning av Virgin Media Business förutspådde att år 2022 skulle 60% av arbetskraften ha jobb hemifrån, och enligt The Guardian tror ⅓ av anställda att 2036 kommer den dagliga pendlingen att vara en saga förflutna. Betalar väldigt lite - så lite faktiskt att de flesta bara gör detta som ett sidogägg.

Letar Efter Någonting?

Du kan dra nytta av många Bonnier-produkter, tjänster och webbplatser utan att ge någon information som personligen identifierar dig med namn, adress eller annan personlig identifierande information. Andra karriärområden som erbjuder många avlägsna positioner inkluderar försäljning och utbildning, säger FlexJobs. Dina inkomster ligger i närheten av kr20 till kr30 per timme.

Agenter rapporterar en timpris på kr10- kr12 per timme. Denna verklighet är anledningen till att behörighet inom innehållsmarknadsföring betalar mycket. Tillfälliga besök hos kunder och övertid under vissa säsonger förväntas. Vissa sociala mediehanterare arbetar emellertid också för en behållare eller månadsavgift. Det beror också på din modell, gör du en-till-1 coaching eller grupp coaching? I många fall är det enklare än att få personliga jobb. Webbplatsen säger att bedömningar för potentiella agenter kan ta upp till en timme och bör slutföras från datorn du planerar att arbeta med.

Besök MediaBistro om du är författare. Under lång tid var jag under intrycket av att alla online-intäkter skulle behöva vara en bluff. Det är ofta billigare att anställa en ”dyr” freelance social media manager (du) i 20 timmar per vecka, än det skulle vara att anställa en 40-timmars per vecka anställd med förmåner. De ger till och med en återbetalningsgaranti om du inte är nöjd med hur de levererar sin tjänst.

Du måste förstå deras nisch och hur du kan påskynda deras online-närvaro.

Virtuell Assistent

Transkriberare använder ofta specialutrustning för att göra jobbet. Jag är inte en fan av att betala för att hitta arbete, men jag får att de måste på något sätt kompenseras för att handskärma varje jobb de publicerar. Panelen 2020 - få betalt för att betygsätta produkter och tjänster, läs detta MoneyConnexion-inlägg för mer information. Söker granskare för både engelska och spanska titlar. Eftersom det är en allmän jobbsökningssida, måste du använda nyckelord som "jobba hemma", telekommunikation och fjärrkontroll för att filtrera hembaserade jobb.

Kontrakt, 20+ timmar per vecka. Nuvarande öppningar har en startlön på kr13 per timme plus bonusar. Det är ett spel på startnivå som kan betala upp till 25 dollar i timmen. Det finns franchisemöjligheter inom ett brett spektrum av områden som mailing och frakt, fotografering, kosmetika, resor, marknadsföring, anställning och bemanning och mer. Aetna anställer sjuksköterskor för att arbeta hemifrån (telearbete) i fallhantering, förcertifiering och som sjuksköterskekonsulter.

Om du har en låda full av gamla mobiltelefoner och annan oanvänd elektronik som bara samlar damm kan du kanske sälja dem direkt på Decluttr. Om du gillade det här innehållet måste du prenumerera på vår e-postlista för att hålla dig uppdaterad om nya sätt att tjäna pengar, spara och investera. Information, märken, resurser och exempel som nämns:. Du kan sträva efter dessa inkomstströmmar på din fritid för att tjäna en andra inkomst eller för att ersätta inkomsterna i ditt befintliga heltidsarbete. Om du har en specifik skicklighet för något spel och vill träna någon i utbyte mot kontanter, finns det ett community av spelare öppna för att välkomna dig som speltränare varje dag. Transkriptionister rapporterar att de tjänar mellan kr10- kr25 per timme. Jag börjar bli mer aktiv igen och jag skulle gärna ta kontakt med mammor som ”get it”.

Undvik jobbannonser från hemmet som påstår:

Arbeta Hemifrån Jobb Som Tar Kreativ Förmåga

Många fler frågor/svar betalade expertsajter här. Vissa av dessa uppgifter kommer att vara mer tekniska vilket innebär en högre genomsnittlig lönesats jämfört med MTurk. DoorDash - Läs DoorDash Review - Få betalt för att hämta matorder från olika restauranger som använder DoorDash-tjänsten och levererar den till de som beställde. Avslutar, om det är skrämmande börjar du bara med dessa 50 resurser. Lärling under en framgångsrik bokförare eller genom att ta en utbildning kan dock hjälpa dig att landa din första kund. FlexJobs är en av de ledande databaserna för jobb hemma. Det kräver också mycket forskning.

Work-at-Home-jobb med obegränsad inkomstpotential

Designkonsulter kan arbeta inom flera domäner, inklusive: De flesta intervjuer tar mellan 30 - 90 minuter och den genomsnittliga utbetalningen är kr60 - kr140 per studie. Om du har bra kundtjänst och kommunikationsfärdigheter, tycker om att hjälpa andra och är villig att lära dig om Apple-produkter kan detta vara ett bra jobbmöjlighet för dig. Dessutom har många företag till och med sitt eget tekniska support för anställda. USM har funnits sedan 1988 och erbjuder grund-, doktorsexamen och doktorsexamen till 170 000+ studenter. Lönesats som inte listas men beror på ordräkning och väntetid. Eftersom kunderna är företagens främsta drivkraft är kunderna ovärderliga. Det är mer än 25 år senare, så jag gick igenom minimilönen, startnivån och jobb hemma för att hitta de högt betalande onlinejobb som är bäst för detta århundrade.

Amazon MTurk

Online T-shirtaffär

Kör inte från legitimt arbete hemifrån på grund av låg medianlön. Programmerare, mjukvaruingenjör, utvecklare och molnekspert är alla legitima arbeten från titlar på hemjobb. 95 månadsvis medlemskap. Utvärdering av sökmotorer, under processen kommer Amazon faktiskt att packa och skicka de beställningar som kommer från dina annonser på Amazonas webbplats. Det är också lätt att börja utan erfarenhet och det har potential att betala bra.

evenemang

Istället gör du datainmatningsarbete eller transkriptionstjänster (antingen medicinska eller icke-medicinska) hemifrån. Du kan se FlexJobs hela lista här. (Marylands Eastern Shore/REMOTE), Network Relations Manager (Marylands Eastern Shore/REMOTE), Handledare för Community Health Workers, Network Relations Manager och mer. Vad är forex?, för närvarande har tillsynsmyndigheter i Japan och Australien påbörjat ett samarbete för att se till att valutamäklare i varje land begränsar sina marknadsföringsinsatser till sina lokala marknader för att främja bättre reglering och efterlevnad av lokal praxis. Bli en virtuell agent direkt; få en procentandel av alla svar som accepteras. Naturligtvis skulle du behöva visa dina färdigheter för att få några trovärdiga freelancing spelningar. Fortsätter våra medicinska teman är medicinsk transkription en mer specialiserad version av dina vanliga transkription jobb och med detta kommer högre löner. Så vann jag mitt första jobb och klienten betalade fortfarande för min första vecka.

Hur Man Hittar En Jobb-hemifrån Jobb-bedrägeri

Du kan hjälpa dem från ditt hem och få betalt för (vanligtvis) ganska enkelt arbete. Om du har ett demonstrerat kommando av sociala medier och ett betydande efterföljande, kan du till och med komma igång genom att kontakta företag direkt och fråga om de behöver hjälp. Hon skriver över 225 000 dollar per år frilansskrivning och delar allt du behöver veta för att komma igång för mindre än några hundra dollar.

Så här är det: Börja med att ta en träningskurs som lär dig de vanliga färdigheter som krävs för att bli en virtuell assistent. Annons, men varför riskera fängelsetiden genom att kräva ett par hundra dollar i bitcoin när du bara kan bryta den med lite oönskad hjälp? För datainmatningsjobb kan figur åtta vara ett utmärkt alternativ. Om du gillar att resa och hjälpa människor att brainstorma sina drömresor, kommer du att njuta av ett sådant jobb som du kan göra hemifrån. Glassdoor uppger att den typiska lönen sträcker sig från kr29.000 till kr58.000 per år, men det beror på erfarenhet och antal klienter. Betalning sker via Paypal.

relaterade inlägg

Recent Comments