Vill du jobba hemifrån? Så här begär du flexibelt arbete

Varför vill du arbeta hemifrån? Efter en framgångsrik rättegångsperiod på tre till sex månader (ett år är för långt) kan du sedan göra saken för att lägga till ytterligare en dag eller två. Skapa en dedikerad arbetsyta för hemmet. Tidpunkt, hur du gör din stora tonhöjd och tänker på din chefs personlighet spelar också roll. För om du inte är chefen ber du om exakt samma resultat med båda uttalandena; en får dig bara att låta självisk och en låter dig som en lagspelare som letar efter företagets bästa. Mark uppmuntrar sina teammedlemmar att arbeta på distans med projekt som kräver intensiv koncentration. Ta sedan upp några till.

Du kan ta tillbaka det du lär dig och tillämpa det på din organisations affärsmodell, eller så kan du gå någonstans specifikt för att ta bort ett projekt som du har flisat bort till. Poängen: Vet vad du förtjänar. Telekommunikation har förändrat hur människor tänker på sysselsättning och många företag har redan bevisat fördelarna med fjärrarbetet. Människor som har tillbringat en livstid efter detaljerade beställningar och beroende på någon annan för att styra sin verksamhet under arbetsdagen, kanske inte har den mognad eller den känslighet som krävs för att självständigt arbeta. Zapier har rapporterat att anställda på Automattic, som länge varit ett helt distribuerat företag, njuter av alla typer av förmåner. Enligt studien var telekommunikatörer mycket mer produktiva än deras kontorsmotsättare.

 • Skulle du bättre kunna fokusera och skulle du kunna borras ner i projekt utan avbrott?
 • Avlägsna arbetare kan ofta kännas som om du lämnar dem "ur slingan" genom att lämna dem från möten och evenemang.
 • Ta reda på orsakerna bakom deras förfrågningar och ifrågasätt aktivt deras antaganden och övertygelser.
 • Efter denna provperiod kan du gå tillbaka och utvärdera hur du arbetar utifrån hur det går för er två.
 • När du ber att arbeta hemifrån måste du visa din vilja att kompromissa med din chef.

Även om jag inte går så långt att säga att arbeta på distans kommer att rädda planeten, kan det hjälpa till att minska bränsleförbrukningen. Bästa forexbonuserbjudanden för februari, används i flera år, har den en auto trader-funktion som använder förprogrammerade strategier. Jag kommer att utföra samma uppgifter som jag gör varje dag på kontoret, jag kommer bara inte vara fysiskt vid mitt skrivbord som jag gör dem. Varför fråga din chef om du kan arbeta hemifrån?

Och ett företag som är orolig för rekrytering och behållning kan bli imponerad av statistik om hur flexibla arrangemang lockar till en större, starkare talangpool och ökar personallojaliteten. Hur kommer du att arbeta hemifrån gynna företaget? Fjärrarbetare måste ha möjlighet att få tillgång till viktiga verktyg som e-post, snabbmeddelanden och chatt samt de applikationer som ditt företag använder för kundservice och support. Genom att göra det säkerställer du att du har förstått rätt hur ofta du kan arbeta på kontoret, och det skapar också en policy. ”Jag föreslår att jag arbetar på mitt hemmakontor varje tisdag och fredag ​​så att jag kan få fritt avbrott för att arbeta med mitt skriv- och redigeringsansvar och vara hemma när mina barn kommer tillbaka från skolan.

Beskriv hur du och din chef kan utvärdera dina prestationer när du arbetar hemifrån. Hur vet handledarna att du arbetar? Det understryker också det faktum att du är säker på din förmåga att göra ett stjärnigt jobb, till och med på distans. Team anpassar sig fortfarande till kulturen för att arbeta på distans, men med rätt resurser, strukturer och kommunikationsalternativ behöver inte arbeta på distans vara annorlunda än att komma in på ett kontor dagligen.

Hur man får ett jobb på 72 timmar

Mer från Work & Money

Kontrollera medarbetarmanualen. När hon inte är vid sitt skrivbord, tycker Jill att ta långa promenader med sin hund. Gå in i denna konversation med tydliga skäl och data för att säkerhetskopiera din begäran, och förhoppningsvis kommer din chef att börja se saker på samma sätt som du gör. I motsats till vad många tror, ​​kan övergången från ett kontor till att arbeta hemifrån faktiskt leda till betydande produktivitetsökningar.

Du kan ta en dag att arbeta hemifrån initialt, eller till och med bara en eftermiddag eller två. Fjärrarbetare kan också sänka driftskostnaderna för sina arbetsgivare och samtidigt förbättra produktiviteten. Därför kan dessa icke-kontorsarbetare hålla så mycket lockelse för resten av oss. Håll dig fokuserad på specifika fördelar för arbetsgivaren. Andra problem att tänka på är:

 • Ett lagligt papper kommer att vara en skydd mot alla händelser och fungerar till din fördel.
 • Begär den typen av flexibilitet som du behöver för att vara lyckligare eller mer produktiv men det är också ett realistiskt boende för din arbetsgivare.
 • Att veta hur man frågar om att arbeta på distans kan vara skillnaden mellan att få vad man vill eller få er begäran avvisad.

Vad Göra Här Näst.

Vi kan också avslå att behandla förfrågningar som är automatiserade, repetitiva, systematiska eller opraktiska eller som kan äventyra andras integritet. I kraft av sin sponsring kan dessa tredje parter skaffa personlig information som besökare frivilligt skickar till dem för att delta i tävlingen, tävlingen eller kampanjen. Det är lätt att ge upp dina drömmar från hemmet om du redan har fått ett negativt svar. Vad är hummingbot?, prissättningen börjar med 0. Det är troligt att det är "större kulturella frågor" som spelas; kanske din chef tänker, "Om jag gör det för dig, måste jag göra det för alla. "

Kanske måste du ta itu med till exempel klienter på plats, eller kanske det finns informationssäkerhetsproblem som gör att arbeta hemifrån opraktiskt. Att öva på ditt svar hjälper till med detta. I värsta fall kanske du är benägen att avslå idén eftersom den låter fantastisk och du vill ha den, men du kan inte ha den, så ingen ska ha den. Om det behövs, ge dina lag tid att anpassa sig. Om en person har problem med att göra saker på kontoret och ofta lämnar teammedlemmar i mörkret, kanske du vill avslå sin begäran om telekommunikation.

Video

Jag vet att om jag kunde arbeta på distans en dag i veckan skulle jag kunna öka det antalet till X på grund av flexibiliteten som mitt fjärrschema skulle skapa. Visst, du kan klippa några hörn, men ju mer uppmärksamhet du har på detaljerna vid dessa första steg, desto tydligare blir vägen framåt från början. Släpp oproduktiv skuld, och ett bra sätt att göra det är att starta en blogg, odla den, tjäna pengar på den strategiskt och låta den tjäna pengar under många år framöver medan du går till andra affärsidéer. Det hjälper också att fokusera på resultat istället för action. Vet i förväg exakt vad du behöver och utforma ditt förslag för att vara så specifikt som möjligt. Tänk på din arbetsgivares perspektiv och ta itu med det. Så om du planerar att be om att arbeta hemifrån, se till att du har ett utmärkt rykte att stå bakom. Tekniska framsteg har lett till att organisationer blir flexibla i sina regler och möjliggör telekommunikation som en del av deras arbetskulturpolitik. Följande steg hjälper dig att övertyga även de mest skeptiska av cheferna att låta dig arbeta på distans:

Gratis Arbetsgivarkonto

Det betyder att dra ut din kalender eller planerare och schemalägga arbetstid. Och medan affärsvärlden verkar komma till telekommunikation kan du fortfarande möta en uppåtgående kamp för att övertyga din chef att låta dig klippa sladden. Vad kan jag säga till honom för att övertyga honom att låta mig ta det?

Telekommunikation är en förmån som arbetsgivare kan erbjuda eller inte. Informationen du har delat i samhällsområdena kan inkluderas i denna syndikering. 5 timmar tidigare och mer uppdaterad och på bollen. Om du har upplevt och varit i din nuvarande roll i minst ett år är du i en bättre position. Beroende på hur mycket fjärrarbete betyder för dig, kan du överväga att föreslå nedskärningar i din lön eller förmåner att arbeta på distans. Samla tidigare utvärderingar av anställda som hade positiva kommentarer relaterade till kritiska telekommunikationsegenskaper, som initiativ, förmåga att arbeta utan övervakning och kommunikationsförmåga. Vissa chefer kommer att ha svårt att tro att du kan få så mycket (eller mer) gjort hemifrån än du kan när du arbetar på kontoret.

 • Jag vill arbeta på distans en dag i veckan med början nästa månad.
 • Det verkar som om du bara lever i helgerna (om du inte arbetar också).
 • Tänk om du försöker alla ovanstående, men din chef bara inte har det?
 • Gå dit och läs det.
 • Telekommunikation är en stigande verklighet på arbetsplatsen som 3.

Telworking är En Win-win Situation

Kommunicera med honom ofta under dagen när du arbetar hemifrån, vara tydligt tillgänglig på alla kontorschattprogram och skicka honom uppenbara arbetsprodukter om du kan. När du har bett om den specifika typen av flexibilitet du vill, förklara genast hur detta skulle leda till bättre resultat på jobbet. Vad det betyder är att du måste tänka om din plan. Det kommer till exempel att eliminera en lång pendling.

Ett e-postspår kan till exempel räcka. Krossar du det på kontoret? Men vara säker på att alla åsikter förblir våra egna. (Titta bara på massorna av legitima möjligheter att arbeta hemifrån på Monster.) Rekryterare söker Monster varje dag och vill fylla toppjobb med kvalificerade kandidater, precis som du. Om du inte gör det, begär ett möte. Det är OK att fråga om distansarbete i en jobbintervju, men nyckeln är att göra det diskret.

Även om du utnyttjar chansen att få ett snabbt ärende klockan 10: Du bör också känna till de vanligaste avslag som har funnits sedan 1970-talet, eftersom dessa kommer att vara bland de första "buts" från din överordnade: Om du nekas privilegier för telekommunikation, fråga artigt HR eller din avdelningschef om en förklaring. Det är upp till dig. Du kanske också gillar, för att säkerställa att servern och databaserna fungerar korrekt använder denna utvecklare serverprogrammeringsspråk:. Har jag ett lugnt, distraktionsfritt område där jag kan fokusera på mitt arbete? Vilka problem kan uppstå? Ett sätt att få din chef att värma till ett vanligt schema från hemmet är att föreslå en tre- eller sex månaders provperiod, säger Bloom.

Bluff City Weekend

Anslut Med Oss

Beviset finns i puddingen. Det är så vi förbättrar. ”Ibland behöver du bara en paus från vattenskylaren. Tillbaka till dagen krävde de flesta jobb att du var fysiskt närvarande på arbetsplatsen för att göra ditt jobb. Utvärdera din nuvarande situation genom att ställa dig själv ärliga frågor:

 • Tänk bara på att orsaken till avslaget kanske inte återspeglar dig och ditt arbete.
 • Chansen är stor att du kommer att göra mycket mer utan distraktioner på kontoret, men du vill inte anta att du kommer att vara dubbelt produktiv förrän du har haft en chans att se hur du arbetar.
 • Få dubbelt så mycket arbete som du gjort jämfört med vad du normalt skulle göra!
 • Detta är nyckeln till att hon inte känner att hon tappar mer kontroll än hon kanske redan känner som hon är.
 • Förra året var bara ett enormt år för fjärrarbete och digital nomadism.
 • Kom ihåg att du är en tillgång för ditt företag och bra chefer vill öka anställdas tillfredsställelse och moral.
 • Undersök ditt företags policy för fjärrarbete.

Vet Du Vad Du är Värd?

Använd ovanstående tips för att lära dig hur du hanterar din anställds begäran om att arbeta på distans och sedan njuta av utmaningarna och förmånerna som den nya anställningsmodellen medför. Behöver du komma ifrån några allvarligt irriterande medarbetare? Bonnier-anställda, agenter och entreprenörer som har tillgång till personlig identifierande information är skyldiga att skydda denna information på ett sätt som överensstämmer med denna sekretesspolicy och får inte använda informationen för något annat syfte än att utföra de tjänster de utför för Bonnier. För att komma igång på denna resa har vi satt upp en lista över våra bästa tips för nybörjare för fjärrarbetet så att du får en smärtsam övergång.

Hur man hanterar arbetsgivarnas oro över att arbeta hemifrån

”Om din chef godkänner planen föreslår Dillon att” överkommunikera i början ”och” presentera din chef en lista över vad du åstadkom förra veckan och din to-do-lista för den kommande. Var beredd med ett starkt fall och väl tänkta idéer. När du har försäkrat att telekommunikation är ett genomförbart alternativ i ditt företag, utvärdera den anställd som gör begäran. Ta bördan av din chef när det gäller att ta reda på hur detta kommer att fungera. Wade stannade enligt schema. Att prata om att arbeta på distans räknas kanske inte bland de enklaste konversationerna med en chef, men det kan vara en av de viktigaste. Här är några av fördelarna som din arbetsgivare kan ha när du går fjärran: När allt kommer omkring, du vill inte döda allt du har arbetat så hårt för helt enkelt för att din arbetsgivare tvekar att låta dig arbeta hemifrån.

Exempel svar #1:
Om telekommunikation minskar tiden du kör (och ökar tiden du går eller cyklar) kan det bidra till att minska utsläppen och kontrollera de växande problemen med luftföroreningar.
Fokusera på företagets och din chefs behov, inte ditt.

Anställda är Villiga Att Handla Lite Lön För Fjärrarbete

Skulle det bli en kostnadsbesparing? Till exempel kan din chef vara orolig för: Vad är kåpan på kontoret? Även om många av dessa program är diskretionära och på ad hoc-basis, sa nästan hälften av arbetsgivarna som tillåter fjärrarbete att telekommunikationer är lika produktiva som anställda på kontoret. Faktum är att positiv arbetsplatskultur, som innehåller flexibla arbetsalternativ, är deras högsta prioritet. Jobb som erbjuder en eller några av följande förmåner och fördelar anses i allmänhet vara "flexibla": BigStockPhoto. Du bör också uppmärksamma anställda som bara kan överväga att arbeta om du låter dem telekommunikera, så att ditt företag kan fortsätta använda sin kunskap och erfarenhet.

De kan ha rädsla för att du kommer att slappa av, vara mindre tillgänglig eller mindre kunna samarbeta med ditt team när du arbetar utanför kontoret. Vad du ska inkludera i din fjärrarbetsplan: Visa din chef att du kommer att bli mer produktiv och göra hans eller hennes liv enklare.

Utmattningen minskade, anställda tog mindre ledighet och sjukdagarna gick ner. Jag började med att läsa mina läxor, sedan lade jag fram ett förslag och uppgav att jag ville träffa henne för att ytterligare diskutera mina avsikter och hennes tankar. Du kan föreslå för din chef att du kan kommunicera via en live-videoström om det behövs, vilket kan lindra eventuella oro för att du kommer ut ur slingan på grund av att du inte är på kontoret. Vissa typer av personlig information kommer ALDRIG att begäras eller samlas in, till exempel information om din ras eller etniska ursprung, politiska åsikter, fackföreningsmedlemskap, religiös tro, hälsa, sexliv eller sexuell läggning.

Utvalda Inlägg

Även om din chef avslår din begäran betyder det inte att du inte kan arbeta hemifrån ändå. Det suger om du är chef eller någon som är anklagad för att rekrytera. Centrum för fjärrarbete erbjuder också några av de sociala fördelarna med ett traditionellt kontor, inklusive ett stödjande samhälle av människor som delar liknande anställningsvillkor. Uppmuntra dina anställda att använda chatt- och videokonferensappar för att delta i "kontorsprat" såväl som för företag. Mina jobbfunktioner kräver inte att jag är på kontoret och vid de tillfällen jag arbetar hemifrån (sjuk, hemunderhåll, väder etc.) E-postmeddelandet till din chef kan se ut så här igen, anpassa sig efter den ton du använder med din chef: Till exempel kan du skicka in en persons namn och e-postadress för att skicka ett elektroniskt gratulationskort; eller om du beställer en present online eller offline och vill att den ska skickas direkt till mottagaren kan du skicka mottagarens namn och adress. Naturligtvis vill du använda den testperioden för att bevisa hur produktiv och framgångsrik du kan vara med ett flexibelt schema.

Varför arbeta på distans gynnar företag

Skal Aldrig Ut Några Pengar

Beroende på ditt teams arbetssätt kan det innebära att du skickar en vecka per e-post med en uppdatering om vad du slutförde under veckan, använder projekthanteringsprogramvara som Todoist för att dela upp projekt i uppgifter med tidsfrister eller notera prestationer vid en vecka incheckning med din chef. Låt oss börja med att be om att arbeta på distans en dag i veckan. Jag tror att han tvivlar på förmågan att sätta in en hel dag med jobbet hemma eftersom han har en familj och många husdjur och hushållsuppgifter som (riktigtvis) verkligen distraherar honom, medan jag bor ensam och faktiskt kan fokusera på arbete. En chef kan bli imponerad av din presentation men kan fortfarande ha reservationer. Självhantering är svårt och de flesta kan inte lita på det om de inte visar att de är självmotiverade. Att arbeta hemifrån kan faktiskt öka din produktivitet. Fokusera bara på fördelarna för företaget och ditt arbete.

Fråga dig själv: Är jag beredd?

Recent Comments