Hur jag skapade 50 000 dollar som säljer konst på Facebook

ArtWeb

Webbplatsbyggare låter dig bygga och anpassa ditt galleri utan någon kodning. Om du letar efter kontakter och har ett bra nätverk är DeviantArt rätt plats att vara. Bli en virtuell assistent, men du kan hitta arbete som gör administrativa uppgifter i den nedre delen av löneskalan. Här på Art Storefronts är det just därför vi väljer att förse våra kunder med det vi kallar ”Framgångsekosystem”, snarare än att bara tillhandahålla konstwebbplatser och konstmarknadsföringsverktyg.

Redan en skicklig sömmerska började hon göra kläder för sin dotters dockor, som blev hennes varumärke Liberty Jane. Du måste begära en inbjudan och sedan jobba dig upp på Amazon Merch. Jag har jobbat riktigt hårt för att komma dit jag är, jag borde inte låta skrupelfria människor hindra mig från att skapa.

Ta dig tid att hämta hashtags och du är på väg till fler följare på nolltid.

POD-webbplatser kan tillåta konstnärer att tjäna pengar, men arbetet är i slutändan långt ifrån passivt tills man blir en fast etablerad konstnär och säljare. Alla dessa webbplatser är bra sätt att inte bara marknadsföra dina verk, utan att hitta och engagera med andra artister och potentiella kunder. Terminologi för dagshandel - kontotyper, många marknadsutbyten (exempel inkluderar Citadell, fladdermöss och KCG (Virtu)) betalar din mäklare för att dirigera din beställning till dem. Ett av de största problemen är frakt där du kan nå framgång i den här branschen om du kan hantera.

För mer användbara tips, läs hur du växer din kreativa verksamhet på Instagram. Dessa uppdrag kan vara så mycket som 35%. Med dessa exempel och mer i åtanke är det säkert att säga att Instagram har blivit den sociala medieplattformen för artister.

AllArtists erbjuder ett gratis provkonto där du kan ladda upp upp till tre konstverk. Konstnärer kan också dra nytta av att sälja sina mönster genom Zazzle. Charles schwab, vad är en aktiemäklare? Dessutom kan du skapa priset själv. Dina konstverk exponeras och bedöms - du kan inte undvika det. Dessutom listas dina skapelser tillsammans med andra konstnärer. Etsy är en mycket populär e-handelswebbplats med fokus på handgjorda eller vintage artiklar och förnödenheter. De säljer en stor volym av konstproduktioner och får därmed din kreativitet synlig på kläder, konsttryck, etc. Från ritning och målning till hantverk och träbearbetning, chansen är stor om du gör det, du kan sälja det och tjäna pengar online.

Sälj konst online med fyrkant

Hur Man Säljer Konst Online Från Din Webbplats

Han säger att han sålt mer än 200 000 skivor och har spelat på festivaler som Coachella. Visa människor artisten bakom verken, få en videoportfolio tillsammans om du vill och använd Vimeo eller YouTube för att marknadsföra dig själv. Sociala medier är de perfekta platserna för att marknadsföra ditt arbete online och locka kunder. Människor uppfattar dig som en professionell om du bara delar högkvalitativa bilder på din artistblogg och webbplats. Du kan bli bokomslagdesigner och börja sälja dina konstverk till författare. Om du har läst till denna punkt blir du förmodligen inspirerad att börja sälja dina egna kläder. Med så stora siffror kan det vara lite svårt att uppnå synlighet, men om du lyckas skapa goda relationer med kuratorgruppen och bli med, kan det vara ett bra uppsving i din karriär. Dreamstime är ett företag som du kan tjäna pengar genom att sälja foton.

De flesta kommer från människor jag känner. Sammantaget skapar POD praktiska sätt att tjäna pengar med din konst. Om så är fallet kan du sälja dina konstverk till VectorStock, som är en plats för försäljning av clip art och vektorer. Att starta en onlinekonstverksamhet är mycket överväldigande i början. Motivering, exempel 2 på en lång dagshandel:. Dessa webbplatser och plattformar erbjuder allt du behöver för att börja sälja så snart du laddar upp dina stycken, tar ut en provision eller en initial avgift.

Det finns konstnärer där ute så snart de publicerar en bild av en ny målning på Instagram tar det bara några sekunder att sälja. Välj ett plugin för e-handel som låter dig sälja online. Det betyder att din tid inte kommer att ta upp att göra ändringar på din webbplats. Det kan vara själförstörande om du låter det komma till dig. Någon kanske älskar vad du gör, men vill ha ett annat färgschema eller storlek för sitt hem. Youtube ASMR-videoskapare. Föreläsning och kurser och workshops på skolor och universitet. Du kanske också listar dina konstverk på din personliga webbplats och har en donationsknapp.

Sälj ClipArt online: Hur man laddar upp teckningar och tjäna pengar

Prioritet Nummer Ett För Artister Online

Klienten gör beställningen online, du skickar varan och ger bevis på leverans, och marknadsplatsen betalar dig, minus deras provision. Tjäna pengar med konstfärdigheter. Konstnärer som inte är intresserade av sin affärsaspekt förlitar sig på att agenter, gallerier och andra köpmän kan göra det för dem. Men om du använder deras utskriftstjänst får du bara vinsten ovanpå produktionskostnaderna. Artplode är ett högkvalitativt konstgalleri där återförsäljare, konstnärer, gallerier och samlare köper och säljer konst utan provision. En konstnär laddar upp sina mönster eller utskrifter på en mängd produkter på en POD-webbplats (vanligtvis på föremål som t-shirts, muggar eller kuddar). Köparen känner sig mer kopplad till din konst och kommer att vara mer entusiastisk när du köper dina konstverk efter att de har läst din beskrivning. Är du redo att börja sälja din anpassade kläderkonst?

Det lanserar karriärer, eliminerar behovet av stora namnkritiker att ringa bilderna och hjälpa konstnärer att få kontakt med köpare över hela världen som är villiga att betala för sitt arbete. Detta innebär att det inte finns någon gräns för mängden studenter som kan ta kursen samtidigt, så i teorin finns det ingen gräns för hur mycket inkomst som webbplatsen kan generera. Du kan också ladda upp och sälja så många objekt du vill ha. Därför avgör detta tillväxten av konstindustrin och det finns en ljus framtid för dem som tar konst som en karriär. Få mer av vad folk säger att de gillar och kasta bort ingenting (hur många gånger har någon sagt att de gillade något som var förfärligt för dig/i ditt skräp?) Ladda upp dina mönster för att sälja som konsttryck, kasta kuddar, filtar, telefonväskor och mer. Hon bodde 2 timmar från mig och jag bestämde mig för att köra målningen till henne.

 • Något av den naturen, där specialen inte kommer att finnas någon annanstans och inte görs på REGULAR basis.
 • Ett framgångsrikt tips som jag brukade marknadsföra min blogg var att skriva ut några enkla men väl utformade bokmärken med bara dess url på dem.
 • Planerna börjar från 8 per månad - mindre än två stora Starbucks-kaffe!
 • Du har använt Amazon för att köpa något minst en gång i ditt liv!
 • Hennes heltidsarbete lärde emellertid hennes affärsförmågor som var avgörande för att få hennes butik från marken och marknadsföra sig själv som konstnär.
 • Det tar mig till min nästa punkt (som inte har något att göra med kaniner!)
 • Tung bubbla, till exempel, är utformad speciellt för konstnärer och har lättanvända mallar som är behagliga för konstnärer såväl som konstälskare.

Populära Inlägg

Om du blir en exklusiv säljare genom TurboSquid kan du göra så mycket som 80 procent av försäljningspriset på grund av ditt säljarmedlemskap. Om du vill förvandla din konst direkt till kontanter behöver du inte ens gå på en hantverksmässa. Kom igång och följ var det tar dig. Denna marknadsplats välkomnar listor från konstnärer, gallerier, privata samlare och återförsäljare. Jag gjorde omfattande forskning när det gäller måltidsleveranstjänster för att prova på dem alla, HelloFresh var den billigaste med mest kvalitet och med mest variation. Jag valde eBay eller byggde en webbplats för mig. Ok, det är inte helt sant.

 • Jag har några odefinierade sätt att sälja i det förflutna men jag har inte riktigt kommit in på det för ungefär 5 månader sedan men jag startade min Instagram för 10 månader sedan.
 • Det kommer att bli ett kort med hästkort.
 • Nu kan detta partis framgång vara nere till den relativt låga prispunkten för varorna.
 • Du måste bygga en armé av följare och beundrare för din konst på Facebook och Instagram.
 • Har du andra ovanliga idéer för att tjäna pengar som konstnär?
 • År 2019 sålde jag uteslutande konst på Facebook och gjorde mer än 50 000 dollar i försäljning från mina originalmålningar och konsttryck.
 • Webbplatsen släpper också antalet låtar och album som säljs per artist till musiklistor så att du kan få erkännande om din musik snabbt säljs.

Förstå kvaliteten i Artist Oil Paint Brands

Licensiering av grafiska resurser kan vara mycket förvirrande för vissa slutanvändare. Vet vad du kan förvänta dig. Först måste du öppna ett gratis Shopify-provkonto. För dem som vill lära sig hur man kan tjäna pengar som konstnär finns det flera online konstmarknader att sälja ditt arbete på och olika sätt att göra det - bara ett litet prov listas här. Denna webbplatsbyggare har betjänat artister i mer än tio år.

I det korta stadiet letade jag efter en distraktion för att låta mig springa från mina mediokra försök. Är du nyfiken på hur din publik kommer att svara på något nytt? Det positiva är att det inte kostar dig pengar i förväg. Du är upptagen med att skriva lektionsplaner, betygsätta och försöka organisera din leveransskåp. Användare laddar upp en huvudbild och fyller i ett CV, bio och tester. Du kan sälja grafik, WordPress-teman, stockfotografi och andra digitala varor för användning av webbannonser. Kolla in denna lista över digitala nedladdningar som du kan sälja online.

Chansen att du lyckas med liten eller ingen ansträngning från din sida är mycket smal. Med rätt plattform kan du också tjäna pengar på att göra det du älskar. Skapa och sälja en app med en historia och bilder. Många internationella program, lokala samhällen eller ideella organisationer erbjuder bidrag för konstnärer.

Ställ In En Onlinebutik

Kommer ditt arbete att läggas till i deras onlinebutik om de har en? Speciellt eftersom onlinemediet har mycket utrymme för visuellt innehåll finns det möjligheter för artister att blomstra och bygga ett stadig efterföljande. Webbplatsen är också värd för konsttävlingar med kontantpriser. Ett alternativ som är mycket populärt i blogggemenskapen är affiliate-marknadsföring, där du säljer andra människors böcker och produkter på din blogg, och de ger dig en provision för varje objekt du säljer.

E-post marknadsföring

Varje gång någon gör en beställning på varorna tar webbplatsen ansvaret för att skriva ut dina konstverk på varorna och du gör en provision vid köpet. Om du ser allvar med att vara konstnär och vill ha ett mer uppfyllande sätt att sälja dina saker. Jag har använt båda platserna, det finns saker jag gillar med var och en och saker jag inte gör. Till skillnad från webbplatserna för konstauktion är kunderna som besöker galleriets webbplats inte där för att ge ett chansbud på din konst. De förbinder konst och konstnärer som du älskar och köper konst online som du tycker är attraktiv och vacker för att dekorera ditt hem eller för dina klädbehov. Det belopp du kan tjäna på det är mycket litet om inte din blogg får enorma mängder trafik och värdet för dina läsare är försumbart. Din provision kommer endast att bero på vilka produkter du kommer att sälja.

Dina möjligheter är inte begränsade till visuell konst - du kan också sälja musik online, erbjuda e-böcker, stickmönster etc.

Att Hålla Kostnaderna Nere

Du kan sälja original konst inklusive målning, tryck, fotografier och skulpturer med 30% provision. Studera verkligen dina Facebook-insikter och bestäm den bästa planen för reklam. Så det är viktigt att ta del av hur de kan gynna dig mest.

Du Kanske Också Gillar

Något som sökmotoroptimering (SEO) kan ta ett år att börja betala för dig. När jag ville sälja ett konstverk eller erbjuda tryck, skulle jag bara posta dem där för att se om någon var intresserad. Du kan förvandla din talang till en lukrativ ockupation som ger dig både berömmelse och pengar. Deras arbete går långt utöver att bara sälja konst utan att organisera konstmässor, kuratorgrupper och aktivt marknadsföra konstnärer. Förvärva kunskapen och allt kommer att följa av den. Så om du bestämmer dig för att investera i dig själv för att bli anständig vid utförandet, har du en fördel. Erbjud korta, interaktiva konstverkstäder för företagsevenemang och fester.

Innehållsproduktion:

Lär dig mer om att tjäna pengar på att utforma t-shirts. Men din publik måste vara äkta eftersom bara att ha fler följare betyder inte att de också kommer att bli köpare av din konst. Där de flesta annonsmaterial misslyckas är engagemang och tålamod. Konst är ett intressant ämne och många skulle vara glada att diskutera med en målare, fotograf eller smyckesdesigner.

Recent Comments