Arkivfoton: Hur man tjänar pengar som säljer stockfoton 2019

CrowdFoto

Dela detta inlägg: De flesta stora företag och individer föredrar att köpa bilder på stockfotonwebbplatser som de vet är 100% pålitliga och säkra. Lämna i så fall en kommentar!

Men om du verkligen vill få betalt för att ta bilder, vill du välja webbplatser med en stor publik som gör det enkelt att ladda upp och sälja foton. Istället för att få en fast provision för foton du säljer kan du skriva in dina foton i tävlingar. Köp och innehav (hodling), du kan fylla på ett Bitcoin-konto genom att helt enkelt använda Azteco-kupongen som du skulle göra för att fylla i en telefon, och informationen finns tillgänglig på deras webbplats. Normalt är fotografier en typ av webbplats som äger ett gäng fotografier och säljer fotografier till klienten. Detta är en lista över några av de främsta för- och nackdelarna med att sälja foton på internet: Crestock betalar bidragsgivarna 20–40% provisionskostnader baserat på det totala antalet nedladdningar. Eftersom foton säljer till låga priser i början måste du kunna sälja en betydande mängd av dem innan du verkligen blir lönsam. Du måste ansöka innan du börjar sälja dina bilder.

(4) Håll dig till Microstock-webbplatser som du gillar.

Deras fokus är på konst, som fotografi och digitala bilder av målning etc. Var ska du börja sälja bilder och tjäna pengar även när du reser? Tack och lov finns det några välrenommerade webbplatser som kan hjälpa dig att förvandla dessa bilder till kontanter, och att sälja dina bilder online kan bidra till att diversifiera dina inkomster. Registrera dig här eller använd kuponkod PHOTO0315192. Populära forum och resurser för iStockwill hjälper dig att hitta dina fötter och förstå världen för fotoförsäljning. Som jag sa detta har en kostnad och därför håller webbplatsen 8% av varje försäljning (vilket fortfarande är väldigt lågt jämfört med de 50% till 85% som de flesta av byråerna behåller) och du måste betala ett årligt konto.

99, Affinity Photo for iPad har en rad redigeringsfunktioner som är sällsynta för alla appar, inklusive avancerade retuscheringsverktyg, likvideringseffekter, lager, 360 ° bildredigering och mer. S federala myndigheter (t.ex. NASA) faller i allmänhet i denna kategori om inte annat anges. Om så är fallet, ansök om att arbeta med 4Corners Images. Du kanske måste skicka in ett urval av bilder (och accepteras) innan du kan bli en aktiebiblioteket. Dreamstime är en annan plattform för fotostrumpor som många fotografer föredrar, särskilt nybörjare eftersom den här webbplatsen är mindre strikt i reglerna för inlämning av bilder jämfört med andra. SEO är viktigt för att höja din webbplats ranking för nyckelord som är relevanta för dina foton och webbplats på sökmotors sökresultatsidor. Kr 0.60, den så begränsade förlustenheten hos så många alternativstrategier är en viktig faktor som gör dem så attraktiva. De har hundratals produkter, inklusive Canvastryck, inramade tryck, metalltryck, akryltryck, affischer, iPhone-fodral, Galaxy fodral, gratulationskort, kuddkuddar, täcken, tygväskor, t-skjortor, tröjor, baby onesies, gratulationskort , som du kan anpassa med dina foton. En annan webbplats med en trevlig provision, Can Stock Photo kommer att ge dig 50 procent på sålda licenser, med en uppdelning av många andra betalningsalternativ för olika storlekar på bilder (och olika upplösningar av video), och beroende på om köparen har ett abonnemang.

Så här säljer du din fotografering som en tjänst: Jag hoppas att ovanstående webbplatser hjälper dig att få inkomst genom att förvandla din hobby till ett verkligt jobb! Istället för att du ska besvara undersökningsfrågor om din livsstil och shoppingupplevelser ber de dig att rapportera det visuellt genom att snappa en selfie. Td ameritrade: bästa totalt sett, vi ser vårt uppdrag att tillhandahålla korrekt och pålitlig information om valutamäklare som hjälper handlare att fatta välgrundade beslut och därmed bygga upp sitt förtroende för marknaden och investera i dess ytterligare tillväxt. Royalty-fördelningen är ganska komplicerad, men du kan förvänta dig en 70% -andel för varje försäljning. Låt oss bli mer detaljerade när vi säger den första timmen av handeln. Du kan acceptera betalningar direkt till ditt Paypal- eller Stripe-konto kopplat till din bank.

  • Det är dock förvånande hur många fotografer som inte använder sin webbplats till fullo potential.
  • Zooma in till 100% och se till att du har ett skarpt foto som är fritt från de problem som bara verkligen blir uppenbara när du kommer nära.
  • De flesta fotografer har en huvudportföljsida för att visa upp sitt arbete och låta kunder anställa dem.
  • Denna webbplats är en annan som aktivt driver för att öka sin aktiekatalog, nu på 71 miljoner bilder, med dina bilder från smartphones.
  • Prenumerationen är gratis i två månader.
  • Förutom att sälja på mikrostockwebbplatser, kan foton säljas direkt på en personlig webbplats eller kan skickas till redaktörer som behöver blogg eller artikelbilder.

Arkivbild Webbplatser

Här är de typer av mest köpta bilder: Detta var det främsta skälet till att jag inte började med dem tidigare. De bästa kasinon med riktiga pengar listade, du behöver dock inte något liknande det engagemang som de flesta av följande sätt att tjäna pengar online kräver. Av alla arkivfotografisidor kan de vara mest: Snapwire fungerar lite annorlunda än andra arkivfotograferingswebbplatser. Som bidragsgivare skulle du börja med att tjäna 15% för alla dina foton som säljs. Vilka slags bilder ska du ta? Kort sagt, du gör den marknadsföring som de hanterar display- och betalningsbearbetning. Alamy är icke-exklusivt, vilket innebär att du kan sälja dina bilder på andra webbplatser och Alamy. Även om du inte får de bästa marginalerna med utskrivna tjänster på efterfrågan, är det ett bra riskfritt sätt att testa efterfrågan på dina produkter innan du bestämmer dig för att investera i förväg. Så du behöver förmodligen en högupplöst kamera för det.

Stocksy är ett konstnärsägt fotografi plus kinematografisk samarbete som drivs av några av världens bästa kreativiteter och innovatörer i 65 länder och räknar.

Att Veta Hur Man Ska Sälja

Det är förvånansvärt enkelt med dessa enkla tweaks. 123RF skryter med att det betalar bidragande fotografer var som helst mellan 30% och 60% i provision. Låt oss veta vilken webbplats du bestämde dig för att sälja ditt arbete genom att Tweeta @WPModula eller lämna en kommentar! BlueMelon är en enkel webbplats för att ladda upp, dela och sälja bilder för fotograferna. På den här kursen hjälper jag dig att registrera dig som bidragsgivare på Shutterstock specifikt, inte bara för att det är en av världens största arkivfotografihemsidor, utan också för att det har ett mycket användarvänligt gränssnitt och för att du kommer att tjäna mer här än genom någon annan arkivfotografihemsida. Den här webbplatsen går ihop med andra bildmarknader och ger dina bilder massor av exponering. Dessa bilder säljs till kunder för kr20, kr50 respektive kr250.

Vanliga stockfoton känns vanligtvis lätt som stockfoton. Du har inte nästan lika mycket kontroll över bländaren, slutartiden eller ISO. Detta kan lära allt om varumärke, marknadsföring, hur man prissätter dina artiklar, hur man säljer dina bilder och hur man lyckas. Det har en enorm 50% royaltybetalning på varje sålt foto. Hur säljer jag foton online? Du kan ställa in dina egna priser, och vinsterna beror på planen du har valt.

Recent Comments