Betalade onlineundersökningar: De bästa företagen (som du faktiskt kan lita på)

Vi kan hjälpa dig att tjäna pengar online, på vägen och på resan så att du kan resa så mycket du vill! Allt du behöver göra är...
Allt du behöver göra är att ladda ner appen och låta den köras i bakgrunden, och du är bra att gå.

Du kanske inte har några problem med det här, men många människor föredrar att webbplatser inte säljer sin personliga information. Dessutom erbjuder Pinecone den mest flexibla utbetalningströskeln för en undersökningswebbplats. Är det inte coolt? Kontanter är kung, som de säger. De stora utbetalningarna är anledningen till att min fru och jag älskar denna undersökningssida.

MySurvey

Det är överväldigande. Dessutom är deras webbplats mycket snösigare än många andra. De tillhandahåller data för akademiker och forskare vid många toppuniversitet och företag. Jag var aldrig 100% nöjd med att någon spårade alla mina rörelser, men om du är bekväm med det så ska du för all del gå vidare. Inga andra undersökningar kan få dig flest kvalifikationer än One Opinion. ”Det krävde något ärligt hårt arbete, men jag hade kul att göra det.

Det finns massor av legitima sidostymer som tjänar riktiga pengar och känner sig väldigt mindre lurviga än betalda undersökningar. De betalar bara presentkort. Du skulle bli förvånad över hur mycket du kan tjäna bara genom att svara på några frågor. När en handel med binärt alternativ stängs, testa Gamblers Anonymous konfidentiella test med jämna mellanrum för att identifiera möjliga problem. Det kan vara saker relaterade till vad du gillar att äta, din födelsedag, din favoritfilm och mer. När du registrerar dig kommer One Opinion regelbundet att skicka inbjudningar för dig att fylla i en enkätundersökning när det passar dig. Kontanter via PayPal, Amazon-anspråkskoder, iTunes-presentkort och donationer. Men den viktigaste faktorn som gör dessa bättre alternativ är det faktum att dessa spelningar kan få tusentals. Jag uppskattar att jag får presentkort lika mycket som kontanter, och de flesta webbplatser har många alternativ att välja mellan.

PointClub - upp till 2 000 poäng (kr2) per undersökning.

Är Det En Bra Idé Att Ta Onlineundersökningar För Pengar?

Den som gör ett skandalöst anspråk på att göra tusentals dollar från att göra undersökningar, är sannolikt just det, skandalöst. De fördelar sedan ett visst belopp för att få dessa uppgifter genom att ge sina medlemmar undersökningar att slutföra i utbyte mot en liten betalning. De dollarbelopp som visas på dessa checkar verkar inte vara Photoshoppade, så det måste vara möjligt att tjäna enorma summor pengar på undersökningar, eller hur?

Du kan också tjäna SB-poäng för att göra andra onlineuppgifter, som vi beskriver i “5 sätt att få gratis presentkort och kontanter på en plats. Webbplatsen fungerar på ett poängsystem med "Station Dollars". De flesta onlineundersökningar ifrågasätter prestanda för produkter och tjänster. Genomsnittlig lön per undersökning är mellan 60 - 150 poäng BELÖNNINGAR: Jag tänkte att jag äntligen hittade en enkel väg att tjäna lite pengar på min fritid. Mina favoritstationer skulle ofta ha tävlingar där en lyssnare som ringde in vid rätt tidpunkt med rätt svar på någon slumpmässig fråga skulle vinna ett pris. Även om jag inte kan kommentera belöningen eftersom jag ännu inte får en, har jag hört från andra att deras belöningar med utrikesbetalade undersökningar är legitima. Du måste ändå verifiera din e-postadress, så se till att du lägger in ett legitimt e-postmeddelande när du registrerar dig.

Faktiskt; med tanke på den tid du har använt för att hitta och göra undersökningar (och hur lite du kan tjäna) är du bättre på att arbeta med ett minimilönjobb.

Undvik avgifter: Få gratis PayPal-pengar från undersökningar

Jag fick höra att någon skulle granska min video och att jag skulle höra tillbaka om ett par dagar. Naturligtvis måste du kvalificera dig innan du kan ta en undersökning. Av alla de som jag hade försökt till den punkten, hade jag den bästa känslan av den här. InboxDollars Bjud in: Eftersom olika företag undersöker olika demografier kan du emellertid få olika resultat från olika företag, så det är värt att titta runt.

Registrera dig gratis

Vad är de bästa punkterna för tidsförhållanden (PTR) för dessa undersökningswebbplatser?

Registrera dig för undersökningsorganen »Medlemmarna i OpinionPanel Community får 10 krbara för att registrera sig. Jag insåg att det skulle vara en lång, tråkig, irriterande process bara för att registrera mig för webbplatsen. Genomsnittlig lön per undersökning är mellan 100 - 500 poäng BELÖNNINGAR: De erbjuder också några produkttestmöjligheter för sina medlemmar. Vita huset kunde en dag förbjuda bitcoin: tom lee, låt oss börja förklara de indikatorer vi använder. PineCone Research: ”När du läser dem, tänk själv om det finns något på språket som skulle låta dem sälja sin e-postlista. En av de bästa undersökningarna för kontanter bara som betalar upp till kr180/år som egentligen inte är en undersökningssida.

Enligt de nya reglerna för allmän dataskydd (GDPR) som trädde i kraft förra året kan företag inte lämna en konsumentinformation till en tredje part utan att först ha fått tillstånd från användaren. Skölj och upprepa - men bara med dessa legitima undersökningssidor: Gå till Survey Junkie (du kan använda den länken).

Diskvalificeringspolitiken var oklar och kravet på minimiutbetalning på 1000 poäng var svårt att träffa.

Sammanfattning/slutliga Ord:

Dessutom får du 10 när du registrerar dig för Swagbucks. Vindale betalar dig till och med för att ta bilder av dina belöningskontroller! En av de trevliga sakerna med Pinecone Research är att det inte finns några kontokrav.

YouGov är en mer specialiserad undersökningspanel där du får delta i mer politiska och sociala undersökningar. Du kan potentiellt tjäna upp till kr180 per månad på den här plattformen. En artikel från Student Loan Hero fann att de flesta som tar undersökningar för pengar endast tjänade i intervallet 1- kr2. Observera att din demografi och andra egenskaper i hög grad avgör om du är berättigad till en undersökning eller inte.

Ge aldrig känslig eller privat information i en undersökning. Jag deltar i betalda undersökningar online och tjänar lite extra pengar för att betala för hushållskostnader och för att behandla min familj speciella saker som middag ute eller en elektronisk pryl som en surfplatta. Du samlar SB: er och konverterar dem sedan till kontanter, presentkort eller PayPal-kredit (aka kontanter). Tre av oss tillbringade mer än 50 timmar totalt på att svara på frågor på dessa webbplatser, och våra samlade intäkter bröt inte 90 dollar. När ditt saldo når kr20, skickar CashCrate dig en papperskontroll.

PrizeRebel

Om du allvarligt är intresserad av att förvandla din sinneslösa online-surfning till en passiv inkomstaktivitet, har jag också gett dig informationen och materialet att lära dig hur du gör. Jag sparat 19 000 när jag slutade köpa dessa 8 saker! Onlineundersökningar kan vara ett bra sätt för tonåringar att tjäna fickpengar, men inte alla webbplatser tillåter det.

Tyvärr kommer du inte att bli rik med att genomföra enkäter online, men det kan tjäna som en anständig inkomstkälla. Vanliga frågor om mäklarföretag och aktiehandelsföretag, det bör noteras att SIPC inte skyddar investerare mot förluster orsakade av värdeförluster på deras värdepapper, mot förluster orsakade av dålig investeringsrådgivning eller om de köper värdelösa aktier eller andra värdepapper. Vår rekommendation? ”Du måste klara det här testet för att kvalificera dig som arbetare på deras webbplats. I-Say-webbplatsen är deras onlineavdelning, som används av hundratusentals människor över hela världen. Du ställer bara in dig för en inkorg full av skräppost. Min åsikt är ja, du kan tjäna pengar på undersökningar.

LifePoints
Belopp från att betala undersökningar för kontanter:

EarningStation skickar ett e-postmeddelande om enkäter du är kvalificerade 100%. Registrera dig för OpinionOutpost här. Marknadsundersökningsföretag använder denna profilinformation för att matcha dig med rätt undersökningar. Ja, det finns politiska undersökningar. Vilken typ av skor bär du? MyPoints belönar medlemmar när de handlar online, gör enkäter, spelar spel, tittar på videor och mer. De har betalat ut mer än 18 000 000 dollar kontant och belöningar sedan 2019.

Univox Community

Efter några timmars undersökningar och titta på videor spridda över två dagar, samlade jag tillräckligt med Swagbucks för ett tre dollar Amazon presentkort

Om du till exempel vill tjäna pengar på undersökningar genom att hänvisa till vänner skulle du ha det bättre med att använda Pinecone Research. Betalda undersökningar är alla rasande i dag, och om du inte har hört talas om dem nu kommer du snart. Instrumentpanelen visar hur lång tid en undersökning förutsägs ta, hur lång tid du har kvar för att slutföra den och hur mycket du kommer att tjäna. Antalet undersökningar beror på vilken typ av undersökningar som genomförs och hur lämplig du är för varje undersökning. Vissa företag ger dig poäng som du kan lösa in för kontanter eller andra belöningar.

Klicka här för att registrera dig för Pinecone Research Surveys här. Verksamhet, om du inte är medlem i vårt samhälle än så kom och gå med i vårt aktiemarknadsutbildningssamhälle av roliga handlare som skär igenom hela tullet på aktiemarknaden och älskar att hjälpa dig att tjäna pengar på att investera. Det hjälper dem att förbättra sina nya produkter och marknadsföring, så de är mer än glada att betala dig för det. Har du lite tid att döda? Jag valde den här eftersom det är en oklart plattform, det finns många undersökningar att göra, och de är framme om hur mycket deras poäng är värda:

Logga in

Recent Comments