Hur man tjänar pengar som konstnär: The Ultimate Online Guide

Bidrag och bostäder

Många andra artister väljer att ha sitt arbete på flera webbplatser, men för mig personligen kommer det att bli överväldigande och min kundtjänst kommer förmodligen att slå, något jag inte är villig att låta hända. Nu är det otroligt billigt (kanske gratis) och enkelt att skapa en e-bok. Du kan till och med bestämma vilka modeller som är bäst lämpade för din konst. Det betalar dig riktigt bra när du säljer det. En verklighet i modernt liv för alla arbetande konstnärer är diversifiering.

Nätverk med andra artister och annonser
Undersök och delta i evenemang innan du registrerar dig för dem.

YouTube är en annan plats att lägga till dina konstverk eller till och med ett bildspel av ditt arbete. Denna tjänst liknar Artfinder när det gäller att rikta in sig på kunder på marknaden för fina konstverk, men det är inte så svårt att bli accepterad där. Du har troligtvis fått höra otaliga gånger att du inte kan tjäna pengar som konstnär. Att ge bort det gratis eller nästan gratis skickar meddelandet att det inte är något speciellt. Medan var och en av dessa jättar på sociala medier har sin egen unika plattform, kan du nå en bred publik med dem. Lärare, lära människor en-till-en i sina hem eller i kaféer eller samarbetsplatser. Målare, illustratörer, designers, grafiker och till och med skulptörer kan tjäna pengar genom att sälja högkvalitativa tryck eller kopior av deras verk. Skapa och sälja clipart och annan grafik Om du har en skicklighet för att skapa clipart och annan grafik som människor kan använda för att skapa sina egna konstverk eller mönster, bör du lägga dem till salu på plattformar som creativemarket.

Naturligtvis, om du är en konstnär betyder det inte nödvändigtvis att du också kommer att vara en bra lärare. De har också kr20 och kr40 per månad alternativ som har mer avancerade funktioner. Jag ska visa dig hur man kan tjäna pengar som konstnär på 15 olika sätt. Först insåg de att världen inte skulle komma till dem. Till att börja med rekommenderar jag att du läser min artikel om marknadsföringstips för försäljning online: Detta innebär också att ditt namn är välkänt genom att bygga ditt eget märke.

Fler konstnärer säljer sina verk online, det här är ett bra sätt för artister att tjäna pengar! Länk bara dina aktuella kort till appen och få tillbaka pengar! Det finns specifika skäl till att bara ett fåtal människor lär sig hur man kan tjäna pengar som konstnärer som gör vad de gillar mest. Du kan skapa en profil via sajten och visa så många konstverk du vill. Onlineförsäljning är inte annorlunda. Vittnesmål, jag använder min verkliga födelse månad och år, men inte den exakta dagen jag föddes. Har du hört talas om 'Amazon Handmade'? Skapa och främja en stark närvaro på sociala medier:

Konstmarknaden är dock mycket mer komplicerad jämfört med andra branscher.

Vad Säljer Du?

Låt oss ta en titt på var och en av dem i tur och ordning. Du kan sälja original konst inklusive målning, tryck, fotografier och skulpturer med 30% provision. De insåg att de behövde vidta proaktiva åtgärder för att få sin konst framför världen. Om du är en artist som vill kontakta köpare direkt, se till webbplatsen ArtWeb. Facebook-användare delar över 100 miljarder anslutningar kollektivt. Edmentum, bloggare kan tjäna var som helst mellan $ 0 och $ 150 000 + per månad beroende på erfarenhetsnivå och direkt konkurrens. Hur ansöker jag om dessa program? Om du skapar bra konst kan du helt enkelt luta dig tillbaka och se pengarna rulla in. Skriv in "Leva och upprätthålla ett kreativt liv", boken Louden redigerade med uppriktiga uppsatser av 40 arbetande konstnärer om hur de lever.

Patreon kommer att betala sina skapare mer än 150 miljoner dollar 2019, med de bästa skaparna att tjäna upp till 70 000 dollar per månad, berättade Conte för USA TODAY.

Relaterade Inlägg

Jag bry mig eftersom att leva min dröm att illustrera och få betalt för att göra det, är som att vinna lotto! Konstnärer har en fördel jämfört med andra proffs genom att kunna se vad deras konkurrenter laddar. Om du representeras av ett galleri, kan det avtalet sträcka sig till "studioförsäljning" eller all försäljning av ditt arbete. Sök efter "Pinterest Goodies" för att lägga till den funktionen. Sälj din konst från dörr till dörr, från kontor till kontor.

Du får behålla alla rättigheter till dina konstverk medan Society6 hanterar alla orderuppfyllelser, vilket betyder att du inte behöver bry dig med förpackning eller frakt. Enligt den överväldigande framgångsrika marinlivskonstnären Wyland, författare till "Don't Be a Starving Artist", är det i första hand att du måste hitta alla möjliga sätt "för att få din konst framför världen. "Du måste åtminstone kunna förse ditt team med en minimilön eller som täcker mat och boende, transport. Den goda nyheten är att de flesta konstnärer misslyckas INTE för att de saknar talang utan för att de inte har utbildats för att representera sig själva, att bygga en kundbas och faktiskt sälja sina fantastiska konstverk. Säkerhetsproblem, om en hushållsavgift förfaller debiteras det högsta värdet i kundens hushåll som är berättigat att debiteras i september varje år. Att skapa ett teckensnitt kräver lite teknisk kunskap, men det kan vara ganska givande.

Slutför din bio: Det är möjligt att uppnå din dröm men som med alla värdefulla ansträngningar kommer den inte utan pris. Du har använt Amazon för att köpa något minst en gång i ditt liv! Online-världen gör är så mycket lättare att tjäna pengar på ditt hantverk utan att ens behöva prata med en annan person! Naturligtvis inför en stor förändring av alla system nya utmaningar, och detta är inget undantag. Tänk på alla konstverk som hänger i kontorslobby, väntelokaler på sjukhus och nästan var som helst du kan föreställa dig, och du kommer att inse att det är värt att tänka på att dina begåvade kan behövas på de mest osannolika - för dig - platserna. Du kanske inte känner till dessa. Du ställer in dina egna priser och tjänar 100% av vinsten efter tryckkostnaderna.

Art Community
Om du letar efter att sälja ditt arbete till en webbplats för lagerbild, är Alamy ett bra val.

Prissättning Av Dina Produkter På Rätt Sätt

Det finns inga listor för att sälja din konst, och deras månatliga planer är oerhört överkomliga, allt från kr4- kr16 per månad. De debiterar inte några noteringsavgifter, så att du kan tjäna alla pengar du vill ha av din konst, och deras planer är super överkomliga från ungefär fyra dollar i månaden. ArtFire är en annan onlinemarknad för handgjorda produkter, designad av hantverkare världen över, utan listor eller slutavgifter.

Art Niche

Kontakta

Och den utbildning du hittar på nätet på ett flertal undervisningsplattformar kommer att ge dig mer uppdaterad, kvalitetsutbildning än du hittar i en fyllig gammal högskola som kommer att sätta dig 10 år bakom resten av branschen så snart du tar examen. Om inget annat är det ett utmärkt tillfälle att gå bort från din studio för att uppdatera ditt sinne, engagera sig med världen och erbjuda en del av dig själv till ditt samhälle. Portalen låter dig också skapa ditt eget galleri gratis och visa alla typer av arbete. Det betyder att din tid inte kommer att ta upp att göra ändringar på din webbplats. Din initiala entusiasm kan förvandlas till förtvivlan och oddsen att göra det är under noll. Bortsett från detta kan du visa upp ditt arbete genom galleriet och sälja utskrifter av dina mönster med deras utskriftsservice. De behöver någon att skjuta, redigera och producera dessa videor. Det som dock inte är unikt är den nisch du går efter.

Ladda Alltid Något

Organisera målningsverkstäder för ”plein air” i naturen. Hur kan jag hjälpa den här personen? Det finns sätt att tjäna pengar och tjäna pengar på att sälja din konst. Under Airbnb: s värdgarantiprogram kan du få skydd för upp till 1 miljon dollar i skador på täckt egendom om någon skada inträffar i din frånvaro. Att ändra ditt tankesätt är ett viktigt steg. Marketou har en lägenhet i East Village, och att flytta till en mindre studio sänkte faktiskt hennes overhead. Hur länge har du skapat och marknadsfört konstverk online? Du känner förmodligen flera av dem utanför huvudet.

Marknadsför din Facebook-sida på grannskapsgrupper. Varför misslyckas så många konstnärer i deras strävan att tjäna sitt liv genom sin konst? Det finns en hel marknad för det. Och härma vad de gör. Din energi på relativt kort sikt kommer att lönas under kommande år när du fortsätter att hämta nya kunder, sponsorer, partnerskap, uppdrag, köpare och beundrare.

Vinnaren får utskrift av månaden (eller valet), någon får rabatt i din butik, en av tio kommentarer får ett gratistryck, etc. Så om du bestämmer dig för att investera i dig själv för att bli anständig vid utförandet, har du en fördel. Det finns flera sätt att ta emot betalningar, inklusive via PayPal eller postkontroll samt Skrill- och Payoneer-plattformar. 3D-skriv ut dina idéer eller andras för att sälja som fysiska produkter. Naturligtvis är workshops inte begränsade till fotografer. Du kan vara en passionerad illustratör eller målare som arbetar som grafisk formgivare eller arkitekt som tar underbara foton. Relaterade inlägg: Så utforska, experimentera och ge din konstkarriär ett boost!

  • Ju längre, desto bättre, men om du känner att det är nödvändigt att hålla kort, gör det.
  • Följ dina lokala nyheter för att söka efter förfrågningar om inlämning för dessa projekt.
  • Sälj tryck eller replikeringar upp till en begränsad körning för att öka värdet men förlora förmågan att sälja produkten när gränsen nås.
  • Få på Instagram eller Snapchat.
  • Kontrollera nu din e-post för att bekräfta din prenumeration och ta tag i din freebie!
  • 1M + Sociala följare och 60 000 konstnärer från hela världen, detta är ett av de mest populära online-gallerierna för att sälja dina målningar, teckningar, tryck, fotografier och skulpturer.
  • Deltagande underhållning som att spela videospel online och tjäna på sponsring eller mer [se Pewdiepie].

Har du hört talas om 'Amazon Handmade'?

Det kan emellertid vara användbart att ut-länkarna en gång i taget till din butik och du kan få lite försäljning av det. Allt arbete gjordes på förhand - nu, jag marknadsför dem bara ibland via sociala medier. Jag erbjuder bara original i upp till 24 timmar för bud. Du kanske inte mår bra med denna försäljning och det är inte heller rättvist för dina andra samlare som betalade hela priset. Jag har fans som följer mig regelbundet men kanske missar ett inlägg eller om de var på semester den veckan eller inte ser det konstverk som jag erbjöd tre gånger den månaden. Du kan göra flash-försäljning och marknadsföra dem med Insta-berättelser.

Art Fire
Vill du leda eller följa?

Tjäna pengar som konstnär: The Artist online

Mellan sessioner och hela natten skulle folk bläddra och vanligtvis skulle varje natt köpa ett par. Det är helt äkta och legitimt som en form för att sälja konst. Syr eller stickar du?

Erkänn att du behöver pengar för att överleva

Affär

Om du vill ha tillgång till funktionerna i Premiere Artist-kontot måste du betala en engångsavgift på 25 och en årlig avgift på 100. Skapa exklusiva kurser för andra företag som Skillshare som kommer att marknadsföra kursen för dig. Skriv ett enkelt pressmeddelande som ger alla detaljer för att nå ut till en bredare publik i tidningens övergripande läsekrets, som sträcker sig utöver ditt befintliga nätverk. Nyligen var jag tvungen att ta itu med ett stort välkänt internationellt företag som säljer mina originalfiler, liksom, till deras kundbas som är världen över. Hur kan jag tjäna pengar på det här? Du får också utöka värdet på dina originalmålningar. Det finns flera webbplatser som tar poster från konstnärer för deras arbete, särskilt grafik. Nu kan du kontakta potentiella köpare från alla delar av världen som är villiga att betala för ditt arbete.

REKOMMENDERADE ARTIKlar

Så gör dig redo att tänka utanför rutan och diversifiera dina inkomstströmmar med några kreativa sätt att tjäna pengar på din konst. Hashtags gör dina inlägg mer sökbara, så välj hashtags som har bra återkallningsvärde och är enkla. Naturligtvis, med någon av online-plattformen, vill du sätta din bästa fot fram genom att inkludera högkvalitativa bilder av dina skapelser. Det hjälper dig att stärka ditt varumärke som konstnär och se mer professionellt ut. Eller om du är en digital målare, ännu bättre då kan du göra illustrationer för böcker, artiklar etc. Människor budgeterar för bilar och hyr, så det är vettigt att konstnärer ska ha en konstbudget.

Dela detta:

Dosh har en särskilt imponerande lista över deltagande butiker där du kan få cashbacks för dina online-köp. Varje konstnär vill bli beundrad för sitt arbete, men det kan också vara riktigt trevligt att tjäna pengar på din konst. Du är här, att hitta en mentor kan också hjälpa dig att bli mer framgångsrik i valutahandel. Du lever och du lär dig. Hon publicerar bilder av redan färdigställd digital konst och folk meddelar henne när de vill köpa. UX-designers, webbdesigners, apputvecklare och mer letar alltid efter små ikoner att använda i sitt arbete. Men låt oss inse det, efterfrågan på konståterställning i museer är inte exakt blomstrande. Specifikt vill jag krossa den missuppfattningen att du aldrig kan tjäna pengar som konstnär.

Hur mycket tjänar YouTubers? Topplönare avslöjade

Andra än WordPress, det finns alternativ som är specifikt för artister. Du kan tjäna pengar som artist online genom att öppna dina egna ”butiker” på värdwebbplatser som är inriktade på reklam av alla slag. Typer av papperskonton, om du precis börjar med onlinehandel undersöker du troligtvis binära optioner på grund av att processen är enkel. Detsamma gäller för dina konstverk. Glöm inte att lägga till bilder av ditt konstverk eller andra relevanta bilder som stöder ditt ämne.

Se till att du har en plan till hands. Som artist kan du ställa in sin egen sida för att sälja sin musik och varor. Detta kommer att skapa förtroende för dig och värde på marknaden. Att arbeta på ett kontor är också en pålitlig och konsekvent lönecheck som låter dig bygga ett betydande boägg och betala räkningarna medan du bygger din privata kundbas. Detta är inte bara avsett för målningar. Ibland, om du precis börjar, kanske du inte genererar tillräckligt med försäljning för att uppfylla din minsta överlevnadsbudget, så du kanske måste tänka på att få deltidsarbete för att betala räkningarna.

Nedan är Exempel På Populära Webbplatser Med Kreativ Försäljning:

Prenumerationsplaner för OPP börjar på kr16 per månad. Konsekvent är uthållighet och tid förutsättningar för att lyckas via denna väg. Titta på dessa otroliga TED-samtal från världens ledande kreativitet. De flesta kommer från människor jag känner. Det finns några avancerade funktioner som kostar mer, men du kan sälja utan dem. Idéer på sidans liv, håll skatteräkningen så låg som möjligt genom att kräva utgifter för företag och läxor. Och som de flesta konstformer kan det läras, finslipas och bemästras. Webbplatsen tar bara 5 procent i det här fallet.

Det finns också andra illustratörer som använder olika typer av plattformar för att ansluta till klienter och göra uppdrag. Att hitta frilansillustrationsjobb online är inte heller en lätt uppgift. Idén om den "svältande konstnären" är komplett och fullständig BS. ErfarenhetsnivÅ, thinkorswim har en extremt intuitiv plattform som är tillgänglig för både Apple- och Android-enhetsanvändare. Vad detta kan betyda är att de egenföretagare i de högst betalande konstnärliga jobben lyckas helt enkelt genom beslutsamhet och uppfinningsrikedom. Deras berättelser ger dig det falska intrycket att cyberspace är fullt av människor som inte kan vänta med att köpa dina mästerverk. När du har skrivit in nyckelord som relaterar till din konst, kommer andra populära hashtags relaterade till din sökning att dyka upp.

Recent Comments