24 Enkla Sätt Att Tjäna Pengar På Att Skriva Online 2019

Njut av en redaktionell komfort

Att skriva böcker är uppenbarligen inte en dålig idé. Redaktören måste kunna ge titlar uppmuntrande och relevanta för sin text och kunna få folk att vilja läsa för användare. För att ansöka som författare till iWriter, allt jag behövde göra var att skapa ett konto med dem. Var aldrig rädd för att avvisa arbetet. Lär dig hur man stänger en försäljning. Webredaktörens status är dubbel, på ena sidan kan han bära mössan på en arbetare, på den andra sidan kan han vara en entreprenör. Om din lista överlämnas kommer du att skickas 100 via Paypal.

För oavsett vad, du kan inte förstå att du arbetar för någon annan igen. Detta har hänt mig flera gånger och det är ett passivt sätt och enkelt sätt att tjäna pengar snabbt. Om ditt skrivande är rostigt, vänta tills du förbättrar innan du slår upp dessa typer av webbplatser. Jag fick bara kr2 per beskrivning, men eftersom de var ganska lätta att skriva pengarna läggs snabbt upp. Istället för att slava i ett skåp hela dagen litar du på dina kreativa talanger - och din styva arbetsetik - för att bygga dina drömmar.

 • Om du alltid har haft ett stort sinne för humor och kan överföra det via det skrivna ordet, ge Cracked en titt.
 • Behandla frilans som ett jobb, så blir det ett.
 • Jag har funnit att jag inte prioriterar coaching lika mycket som andra; Jag föredrar att lära större grupper i klass- och kursinställningar.

Ge tillbaka beställningen så kommer ingen att bry sig. Folk läser och delar dina ord. Många individer saknar också den kreativa talang som krävs för att skriva det de vill skriva, så de anställer ghostwriters. Till exempel, om han hade deltagit de senaste 5 videokontortimmarna jag gjorde och hört mig göra en offhand-kommentar om hur jag har velat starta XXX-projektet, kan hans ämnesrad vara: Men istället för att tugga tillbaka alkohol, måste vi mage låga inkomster och en känsla av besvikelse. Jag skyller på uppkomsten av "innehållsverk" som betalar författare en liten pittans (tänk kr5 eller kr10 för ett stycke med en längd).

Först och främst kommer vi att lära oss om 5 beprövade metoder som fungerade för många människor. Du kan skriva de nyhetsbitar som nyhetssändarna kommer att läsa av TelePrompTer. Indeni betalar kr50 - kr200 för inlägg som täcker Check Point-brandväggar, F5-lastbalansörer eller Palo Alto Networks-brandväggar. För andra frilansförfattare som börjar, skulle jag rekommendera två resurser som förmodligen kommer att vara den mest effektiva källan för din tid på jakt efter online-jobb. Och naturligtvis är det nästan omöjligt att ta reda på om en artikel är ghostwritten för du kommer aldrig att veta. Mina barn var i daghem på heltid, men de fick bara en förälders rester även när jag var hemma. Den här webbplatsen letar efter människor att skriva toppinstruktioner, åsikter eller fallstudier om ämnen som rör webbdesign och utveckling.

 • Till exempel kan du skriva en artikel på 2019 ord på mindre än 8 timmar.
 • Du kanske är nästa James Patterson eller JK Rowling.
 • Håll dig dock fast vid det och du kommer att göra mycket mer på dina bloggar än med enskilda skrivjobb.
 • Någon måste skriva allt - och sanningen är att de flesta människor och företag inte vet hur man gör det.

Eval (ez_write_tag ()); Bokmarknadsföringsidéer som fungerar

Lyckligtvis kan du också! Ett av de viktigaste "första stegen" för alla frilansförfattare är att bygga en "startportfölj" med några få onlineprover som potentiella kunder kan läsa. Jag tog några veckor "av" här och där, men jag hoppade alltid tillbaka.

Känner du dig runt en WordPress-instrumentpanel? Arbeta där i ungefär en månad och sluta för att leta efter bättre jobb. Även om de bara tjänar kr50 per månad som mina, skulle det vara kr600 per månad i ebokinkomst. Vill du se hur jag förvandlade blogg och frilans till en sexsiffrig hemföretag på mindre än några år?

MetroParent är ett online-föräldrarsamhälle som erbjuder expertråd, berättelser om trender och problem med föräldraskap och många sätt för föräldrar att berika sina erfarenheter av nästa generation. Sälj dina dslr-bilder online, chansen är att bakom varje stor blogg eller webbplats finns en virtuell assistent. Du vill ha en uppfattning om tonen på webbplatsen. Tre populära webbplatser för frilansskrivning är: Dessa är tidningarna som täcker så spännande ämnen som VVS, landskapsarkitektur och fiskdammhantering, bland många andra. Ett förskott är pengar som ges till en författare från ett förlag innan boken kommer ut.

 • Hatar du fortfarande idén om innehållsbruk?
 • Dina ansökningar granskas av riktiga människor, så gäller endast om det är relevant och respekterar deras tid.
 • Jag arbetade fortfarande på heltid men konverterade långsamt min hobby/sido-spelning till en legitim pengarmaskin.
 • Det finns några författare som tjänar miljoner, mer än gör tusentals och mycket mer som inte kan nå kr500-tröskeln.
 • Fråga dig själv, varför vill du bli redigerare för webbinnehåll?
 • Prövningen var helt tappande, och jag ville ge upp hela tiden.
 • För det andra, efter att en bok har publicerats, utan en klar förståelse för var man ska marknadsföra och marknadsföra en bok, kommer mycket tid och pengar att slösas bort.

Tjäna Pengar Att Skriva - Som Frilansblogger

Jag diskuterar detta i detalj i min kommande freelancer guide: Det är alltid en bra idé att be din redaktör om marknadens stilriktlinjer eller för andra relaterade tips när du får uppdraget. Det positiva är att du behåller kontrollen över allt innehåll och all inkomst du genererar är din att hålla (naturligtvis efter skatter). Fokusera inte på att spela systemet; fokusera på att skriva bättre. Varför handla crypto cfd: er med avatrade? Innan du börjar med ditt projekt bör du känna till de ungefärliga kostnaderna. För att kunna göra det behöver de dig! På cirka 90 sekunder kan du registrera dig med Amazons filialprogram (sätt bara in din bank- och skatteinformation eftersom Amazon sätter in dina intäkter direkt i din bank).

En nyligen kontrollerad lista över Wisebread Top 100 Personal Finance Blogs visar att jag har kunnat få mycket exponering för mycket större bloggar. Som med Upwork kan du antingen söka jobb som du ser listade eller helt enkelt lämna din profil för potentiella kunder att hitta när de letar efter en författare. Hur kan du bli ett spöke, gäst eller frilansare?

Författare behövs också för barnens TV-program, utbildningsböcker och spel. Ni två diskuterar och utvecklar idén tills den är redo att delas. När du försöker bygga en portfölj som betalar räkningarna måste du hitta sätt att få nya kunder. Du måste undersöka, sammanställa all information i en applikation och se till att allt är komplett. Men om du älskar att skriva, blir bloggkvalitetsinnehåll nu ett mycket lukrativt sätt att tjäna extra pengar varje dag i veckan från dina skrivfärdigheter. När en företags- eller regeringsorganisation har något att säga till allmänheten, så förlorar de inte bara det. För dem som letar efter det enkla livet är det verkligen inte svaret att arbeta för dig själv som frilansförfattare. När någon klient beställer en spelning och författaren slutför uppgiften eller tillhandahåller den relevanta tjänsten som är godkänd av klienten, får författaren betalt.

 • Gå till gymmet?
 • Det kan det vara!
 • De betalar kr50 per post.
 • I allmänhet, ju mer innehåll en webbplats sätter upp, desto mer är det troligt att det krävs frilansare.

Har du provat allt? Verkligen?

Jag har också en gratis e-bok om hur man skriver artiklar. Det är svårt att slå dina tjänster när du berättar för folk att du aldrig har skrivit för pengar förut. Ju fler besök du får, desto mer pengar kan du göra. Nedan följer några av mina bästa artiklar, resurser och självstudier om hur man tjänar pengar på att skriva. De accepterar rapporterade funktioner och andra artikeltyper, och lönesatserna kan variera för dem. Även med ett blygsamt framsteg är det inte mycket.

Textbroker

Även om vissa legitima webbplatser tar ut en liten avgift för att delta i sina skrivtävlingar, tillåter de allra flesta webbplatser dig att delta i gratisskrivningstävlingar och vinna kontantpengar i hundratals eller tusentals dollar. Du kan inte starta en blogg idag och förväntar dig att tjäna vinst nästa vecka. Kan du slå en potentiell kund varje morgon? Eller finns det webbplatser som accepterar dina verkliga historier och anekdoter skrivna av dig. De uppmuntrar korta artiklar (cirka 850 ord.) Jag landade en spelning genom att gästlägga gratis.

Det finns många sätt du kan tjäna pengar på din blogg. Som vi redan vet är att blogga i princip välja en nisch och sedan skriva och ladda upp innehåll genom att skapa en blogg som din närvaro på nätet. Ditt första mål är att få tre klienter. Det finns tävlingar för nästan alla former av skrivande och många erbjuder kontantpriser. Hur man skapar en informationsintervju.

Om jag var tvungen att sammanfatta allt i korthet skulle jag säga det här: Du kanske tjänar anständiga pengar per artikel eller rapport, men om du bara skriver några få i veckan kommer du fortfarande inte att kunna betala räkningarna. Det är en redaktionsteknik som skiljer sig radikalt från de klassiska redaktionella reglerna i det tryckta mediet. Eller så kan du hitta spelningar som betalar mer än kr1 för varje publicerat ord.

Vetenskap

Jag har råkat ha specialkunskaper i hur man kan tjäna pengar online med affiliate-marknadsföring, så det tog cirka fyra månader att producera en 60 000 ordbok om ämnet som heter Money Blog. Det är en bra kurs för dig att veta hur innehållsskrivning fungerar online. Till exempel är jag inte frilansblogger eller gästblogger eftersom jag ännu inte har skrivit några gästposter på en annan blogg. Detta är ett välkänt jobbbräde för författare, så om du ser en spelning på det här tavlan som intresserar dig, förväntar dig att ha mycket konkurrens. Fiktion, icke-fiktion, memoarer och vetenskapliga böcker kommer alla i tankarna som "skrivna" sysselsättningar. Om du inte vill starta din egen blogg kanske du kan skriva för någon annan eller sälja dig själv som gästaffisch till flera olika bloggar.

Jag är säker på att du kommer att kunna publicera och sälja det. Detta är en annan webbplats där du måste förhandla om lön innan du skriver din artikel. De högt betalande arbeten i betalt frilansskrivning tenderar att kräva att du bevisar din mått genom mindre jobb. Problemet är... att hitta högt betalda frilansskrivjobb kommer att ta tid och massor av ansträngningar, särskilt om du är en nybörjare. När du börjar tjäna sitt grundläggande resultat från att skriva, bygger ytterligare titlar bara på din inkomst ytterligare. Att studera humaniora flexerar dina retoriska muskler, vilket gör dig till en mycket bättre författare och kanna.

Writing Fiction: 5 tips för att bli mer kreativa

Men de har inte alltid talang, tid eller förmåga att konsekvent lägga ut nytt innehåll. Det är lättare än någonsin för en författare att själv publicera sina böcker, antingen elektroniskt eller på tryck. Du kan delta i en gratis webbredigerareutbildning som nämnts ovan. Vi använder också denna information för att visa annonser för liknande filmer du kanske gillar i framtiden. Skrivtiden är svår att fastställa. Gå in i deras huvuden.

• Tänk på publikationens stil. Efter att jag dykt upp på Bloomberg började jobbmöjligheterna komma mer regelbundet. Be om halva framåt, eller använd ett spärrkonto för att ge dig själv skydd. Det betyder att allt du tittar på kan vara en potentiell marknad för dig. Överväg att skriva nyhetsbrev via e-post för bloggare eller företag.

 • Och ja, du kanske måste vänta månader och till och med ett år eller två tills nästa utgåva av boken publiceras för att se ditt arbete.
 • Ett enkelt sätt att börja tjäna pengar snabbt är att bara fråga.
 • Jag fokuserar mycket på artikelskrivning för det är det jag betalar för.
 • Tycker du till och med att skriva?
 • När du har skapat en hel del innehåll kan en blogg konvertera till passiv inkomst (inkomst som inte kräver något aktivt underhåll eller ytterligare bidrag för att tjäna).
 • Någon som är skeptisk till dina förmågor, så de ber detta som ett förspel till nedlåtande skratt åt dig.
 • Om det inte rör sig efter tre månader, kanske du vill överväga att prova ett annat spår eller utveckla en kompletterande färdighet.

Här är Listan över Sätt Att Tjäna Pengar Som Författare

De letar efter inlägg om högre utbildning, marknadsföring, nätverk och rekrytering och HR. Högre priser kommer med tiden. Istället parar de författare med redaktörer för att samarbeta under hela skrivprocessen. Inom frilansskrivvärlden hänvisar en nisch till ett specialiserat fokusområde. Att tjäna pengar på internet genom att skriva artiklar är mycket mer fördelaktigt.

Annonser brukade fungera (om bara lite). Skriva på webben: De nämner inte lönen, men enligt WritingCareer. Detta är värdefull feedback för dig! Det finns inget fast pris för dina artiklar, men du kan vara säker på att du kommer att få betalt bra om din artikel är av hög kvalitet och om den accepteras. Om du har kunskap om minst ett specifikt ämne, har bra grammatik och stavfärdigheter, kan du tjäna pengar på att skriva online, skriva för andra eller skriva för din egen blogg eller webbplats. Webbplatsen är informativ, avslappnad och upphetsad över att visa fram bra författare. 30 (1-2 Ansluter).

Budgivningssidor som Upwork och Guru är ett bra ställe att hitta olika typer av skrivjobb. Sanningen är att båda dessa utbildningsnischer är astronomiska och några av de mest monetiserade nischer i hela bloggvärlden. Det låter som mycket och utan ett mål kan du vara hårt pressad för att tjäna något nära 100 000 dollar per år. Jag har en gratis frilansskrivningskurs som du kan använda för detta ändamål. Du kan förvänta dig var som helst från 4100 till kr300 per artikel. Och märk att jag sa 3 klienter, inte bara 1 - det kan vara en fluke. Den här webbplatsen är nu borta.

Yoga Basics

Skriv För Forumwebbplatser

Här är den typ av innehåll de letar efter: Beroende på vilken reaktion eller svar du förväntar dig från målgruppen, bör du veta hur du ska informera, utbilda, övertyga, locka eller till och med stimulera genom texten i ditt författande. Missförstå mig inte, det här var ingen enkel process och han hade sina test-och-fel-ögonblick. Du kan skicka in noveller för att dra nytta av det otroligt stora läsekretsen här. En tidning som ägnas åt att täcka båtliv i Main!

Innehållsskrivning är inte raketvetenskap. Många säljare har redan etablerat profiler med tusentals recensioner och speciell säljarstatus som får dem plats högst upp på sidan där de flesta klickar. Men du kan arbeta mot en betydande inkomst med online-skrivning, precis som alla andra "traditionella" karriärer. För att hålla publiken kopplad måste många framgångsrika bloggar nu anställa frilansförfattare och gäst/spöksbloggar för att skriva för dem.

Topp 10 URL-kortare webbplatser för att tjäna pengar

Kanske kommer du att tjäna tillräckligt för att skriva en lukrativ sido-rörelse, och kanske kommer du att följa mitt exempel och göra ditt heltidsjobb (jag skriver cirka 3 000 ord om dagen, måndag till fredag). Men jag har också gjort mycket pengar att skriva och kan verkligen säga att vem som helst kan tjäna pengar att skriva hemifrån. Även om det finns webbplatser som ger dig en del av de intäkter som din artikel genererar, är det ofta svårt för författare som vill få betalt riktigt bra, utan att behöva vänta i flera år på att deras intäkter kommer att samlas, för att dra nytta av dessa webbplatser.

Tja, du kan snurra en populär veckoinkomstuppsättning i två kolumner för två separata publikationer. Innehållsmarknadsförare letar alltid efter bloggar som accepterar betalda artiklar. De föredrar att du lägger dem först innan du fortsätter med din artikel, och de betalar kr100 - kr150 per artikel. Om du vill få betalt för att skriva om resor är det den här webbplatsen du vill slå upp till. Du är en stark författare och du är här för att hjälpa andra att uttrycka sig.

De betalar 1 000 dollar per berättelse mot en 25% royalty.

Hur Man Blir Frilansförfattare På En Vecka (utan Erfarenhet)

Mycket * av det är tur, och att bli väldigt mysig med avslag. För några exempel, kolla in Carol Tice's Make a Living Writing för en omfattande lista över webbplatser som betalar för gästartiklar. Till exempel kan du publicera en artikel som min vän Tim Denning gjorde, granska köp under kr100 och länka till produkterna. Detta inkluderar en välskriven historiaidé och några citat eller referenser som visar att du har tillåtelse att använda dem. Som du kan se från listan ovan med 20 sätt att tjäna pengar med frilansskrivning online finns det många sätt att komma igång med att skriva online. För ett snabbt och enkelt sätt att kontrollera vilka webbplatser som anställer författare är IAC-jobbsannonssidan din enda butik. Så bristen på integritet av dessa "nyheter" butiker fungerar till din fördel (om än till nackdel för abonnentupplevelsen).

Utöka räckvidden, engagera dig med studenter och tjäna pengar på vägen. Skura denna jobbtavla dagligen och applicera på allt som verkar vara en bra passform för dig. Det är också en mycket berömd och riktigt fantastisk metod att tjäna en rejäl summa pengar online som författare.

ZipRecruiter

Jag har delat in webbplatserna där du kan få betalt för att skriva online i fyra huvudkategorier: Lönen sträcker sig från kr400 till kr600 per styck. Jag publicerar faktiskt inte många medlemmar endast för medlemmar, men här är vad jag förtjänade förra månaden från en enda artikel jag skrev: Dessutom måste du följa utvecklingen av reglerna för att skriva på webben för att vara på sidan med de nya kraven på webben. När allt kommer omkring måste du sälja ditt innehåll eller dina produkter för att tjäna pengar.

Behärska Användarupplevelsen

Om du slutar skriva något extremt ur lådan och har kvaliteten att tillföra värde i läsarens liv är det säkert att tjäna pengar. Det är så uppenbart att bloggning kommer att komma vid den allra första positionen i listan över online-intjäningsmetoder för författare. Jag kan ju börja gratis och jag behöver inte betala pengar för att börja. Det kan vara en svår balans att slå, men även otrevlig skrivning räknas alltid som värdefull övning. Så se till att ditt gästinlägg är fantastisk och vara professionell när du skickar e-post till bloggägaren.

Mångfalden och flexibiliteten på denna webbplats som betalar för skrivande gör den till en unik möjlighet. Kan du få frilansskrivjobb hemifrån? De behöver också löpande innehåll för att dela. Som sagt, kortare spelningar tar mindre tid att slutföra och är lättare att skaffa. Någon kanske vill släppa ut den här boken på två veckor på alla möjliga sätt, medan en annan person kan ha en sex månaders tidslinje med flera redigeringar i åtanke. Istället för att slippa med 15 PTO dagar per år, reser vi nu cirka 12 veckor årligen. Men var inte lat när du skapar din profil - om du inte tar dig tid att fylla i den helt, kommer Upwork att avvisa din ansökan om att gå med på deras webbplats. Numera kan du definitivt få betalt för att skriva om någonting.

Blåtrycket Brukade Jag Börja Tjäna kr1000/månad Från Frilansskrivning

I den nuvarande situationen är bloggning ett av de bästa sätten för författare att tjäna pengar. Vi har alla våra egna intressen och hobbyer. Komplexa marknadsföringsstrategier som SEO, bloggning och viral marknadsföring verkar både enkla och diskreta när de i verkligheten ofta är en ursäkt för dig att undvika det hårda arbetet med att hitta faktiska människor som kommer att betala dig för dina tjänster. De letar efter ursprungliga berättelser som täcker sociala frågor, insikter i andra människors liv, en närbild på en växande trend inom populärkulturen och utredningar.

Du spenderar pengar, men det kan enkelt betala sig. Förstenad av telefonen? Om det var, skulle alla göra det.

Sök

Det dåliga rykte är bara något förtjänt. Om du bara testar vattnet som frilansare, håll det enkelt genom att skapa en PDF-faktura och skicka den till din klient och sedan be om betalning via ett lättanvänt system som PayPal. Detta kräver att du skickar ett skrivprov och betalar en löjlig avgift på kr147. Alla behöver det skrivna ordet ibland!

Skrivandet har förändrats under det senaste decenniet; annonser fungerar inte längre. Bloggägaren accepterade min tonhöjd och jag skrev inlägget. Som du antagligen har räknat ut det redan, är detta en tidning för fans av ridning, och som sådan vill de ha innehåll relaterat till hästar och ryttare. Det är en helt annan boll i spelet, men du kan hantera den. Även om de fortfarande accepterar inlägg. Tänk på de olika enheterna som läsarna använder för att få tillgång till webbinnehåll - mobiltelefoner, surfplattor, bärbara datorer - tänk alltid på hur historien kommer att se ut på sidan.

Många webbplatser publicerar författarens riktlinjer precis som tryckta publikationer, men om din målmarknad inte gör det, måste du gräva lite djupare. Men kan skriva belöna dig ekonomiskt? Profiler av intressanta restauranger och människorna bakom dem. Artiklar kan sträcka sig från företags girighet till utbildningsreform eller förändring i världsledarskap till att låta folket styra och fatta beslut om hur vi behandlar miljön och resursutnyttjandet. Det här är en tidning för ”konstsamlare och arkitektaffärer över hela USA. Hur man använder mer än 100 hemligheter med Ad-Agency Psychology för att tjäna stora pengar på att sälja allt till någon (affiliate-länk) är ett bra ställe att börja. Det var inte en del av min affärsmodell alls. Så kom dit och börja skriva!

Recent Comments