14 Bevisade Sätt Att Tjäna Pengar Online (testat Och Testat)

Youtube

Det är baserat på någon som förbereder alla 524 recept i Julia Childs landmärke kokbok, behärskar konsten att franska matlagning. Ett av de mest praktiska sätten att tjäna pengar på genom dina WordPress-bloggar är att inkludera affiliate-länkar i dina inlägg. Du kommer att behöva skriva och skriva om ditt innehåll. Gå inte galen - länk bara till andra artiklar när det är vettigt. I likhet med sponsrade inlägg kan du också tjäna pengar genom att skriva betalda recensioner på din webbplats. Ja, du kan tjäna pengar genom att visa visningsannonser på din blogg. Ämnet matchar publikens intressen. Du kanske blir lite förvånad.

Vilka problem har de? Det finns många bra gratis resurser där ute, och du kan lära dig så mycket av gratiskurser som The Free 6-Figure Business Bootcamp, men om du kämpar med något steg på vägen, var inte rädd för att investera lite pengar i en kurs som kan hjälpa dig att genväga ditt lärande. Det är också en utmärkt plattform att använda för att undersöka din trafikvolym jämfört med hur mycket du kan betala för annonser. Jag kunde se bloggare som hade färre sidvisningar än mig, vilket tjänar mycket mer pengar. Hennes kurs är allt du kan hoppas på som Pinterest-nybörjare och mer. Du kommer att starta ett företag som hjälper banade människor som inte har några pengar att betala dig? Här är några sätt du kan göra detta:

Hört/Coachning

Att känna till ditt stora varför är det som kommer att motivera dig att följa igenom och vidta varje dagliga åtgärder. Alla dina blogginlägg bör ha knappar som gör att dina läsare kan dela dina inlägg på sociala medier (Facebook, Twitter, Pinterest, etc.) Du kan sälja deras produkter och prata om den på din blogg. Din blogg är marknadsföringen, inte produkten. Handelsplatser för legit och lagliga binära optioner för amerikaner, binäroptionsmäklingar baserade i USA övervakas och regleras av; U. För oss har det alltid varit enkelt att få trafik. Det finns många olika sätt du kan göra betalda recensioner.

Tack för att du läser! Jag vet att det inte är lätt att hitta legitima och stadiga inkomstkällor på internet, särskilt om du är ny på blogg eller aldrig har startat ditt eget företag. Om du undrar hur mycket pengar du kan tjäna på affiliate-marknadsföring, nedan är min första femåriga rapport om anslutna intäkter: Det är bara ett grundläggande dokument att fylla i som ger dig en färdplan för att alltid veta vad du skriver nästa. Du hittar inte detta skäl nämnt förutom på en personlig finansblogg. Tänk på webbhotell som att vara ditt hem.

För att bygga en auktionsmarknad med WordPress behöver du följande tillägg. Vår vän Bobby insåg att strax efter att han startade sin blogg. Du kan också tappa in en del betald reklam för att hjälpa din blogg att nå en bredare publik, eller köra en tävling för att generera fler likes. Du kan också använda dessa tjänster ovan för att betala frilansare eller virtuell assistent i framtiden. Håll dig fast vid något kort, minnesvärt och kanske till och med lite fräckt (om det är den ton du går för).

Ställ in din nya blogg

Tjäna pengar blogga: Begränsat innehåll

Ingen börjar som expert på någonting. Det kallas affiliate-marknadsföring. Detta kräver att du placerar ett banner eller en länk i ett inlägg/någonstans på din blogg, som länkar tillbaka till en produkt eller tjänst. Du kan dokumentera din resa om vad som helst.

Vissa webbplatser som kan vägleda dig i rätt riktning: Vi kom med en kurs för detta projekt som vi tyckte var rättvist för båda parter, och de hoppade på det. Jag tycker att de är fantastiska så länge ditt mål inte är att skapa ett varumärke och tjäna pengar på det. Som exempel, om någon säljer en digital informationsprodukt för kr500 med 50 procents provision, kan du tjäna kr250 per försäljning. Det är bra att ha en intäktsstrategi på plats men du måste arbeta med att vårda och bygga din publik först. Om det finns något du kan tillhandahålla en tjänst för online, finns det en marknad för dig! Det var inte förrän vi började skriva om vad vår publik ville läsa att vi började få dragkraft i vår verksamhet.

 • Den här är den ultimata parametern för att mäta framgång för en bloggare.
 • Tro på dig - tro att du kan göra det.
 • Bortsett från de traditionella formerna för reklam kan du arbeta med andra intäktsgenereringstrick.
 • Det finns några gratis som är tillgängliga för dig.
 • Som skapare och säljare av produkten får bloggaren direkt betalning från kunden.
 • Så här kommer du igång, hitta din nisch och förvandla din blogg till en trevlig liten pengar.

Entreprenör + Bloggtips

Och vi vet alla hur lätt det är att få sidospår, eller hur? Det är ditt - och du kan göra vad du vill med det! På detta sätt kommer din publik att öka månad till månad.

 • Allt du behöver göra är att sätta ihop en attraktiv lista över paket för konsultationer per timme, råd om e-post och/eller DIY-paket och du är bra att gå.
 • Jag har en lurlig misstank varför - för AWeber har ett filialprogram!
 • Jag har sett korta kurser för kr29, några för kr47 och har också sett experter på hög nivå sälja för kr997.

Så Vad är Exakt En Blogg?

Skrivande och marknadsföring går hand i hand. Redo att registrera ditt domännamn och ställa in webbhotell? En bra prispunkt är mindre än 10 dollar. Det kommer att finnas stunder där du är ensam och ingen läser din blogg och du kommer att tänka: Dessutom är det bra för att öka sociala signaler och engagemang med din publik genom spelprinciper. Vad ser du för dem som främjar inom dessa inlägg?

Den Femte Tävlingen

När du har kommit till rätt tema för din WordPress-blogg är det dags att dyka in i världen av WordPress-plugins, för att hjälpa till att låsa upp ännu fler anpassningar och måste göra förberedelser för att ge din blogg en stark chans att utvecklas till en full av affärer. För de flesta ämnen kan du göra båda, men det ena eller det andra kommer att vara dominerande. Att skapa och sälja dina egna produkter eller tjänster baserat på din nisch. Detta förklarade varför jag inte kunde berätta vad som hände på TV-program eller träffa dig på bio. Att växa en engagerad e-postlista bör vara din högsta prioritet om du vill sälja dina egna produkter. Stödda plugins: Varje gång jag har ett problem kan jag bara skicka ett meddelande till samhället av bloggare där och jag får svar på några minuter. Bloggar kan till och med fungera som en fristående affärsmodell (och många gör det).

Det finns två sätt du kan tjäna pengar på dem. För närvarande gör fyra av mina bloggar över 100 000 sidvisningar per månad och det beror inte på att jag är ett supergeni. När du arbetar med dem kan du börja tänka på sätt att tjäna pengar på. Eller så kan du berätta för dem en historia och förvandla dem till ett fan.

Naturligtvis istället för att använda en tredje part för att mäklare dina annonseringsavtal kan det vara mer vettigt ekonomiskt att arbeta direkt med företag för att marknadsföra sina produkter. En av faktorerna för hur högt du rankar i Google och andra sökmotorer är hur många högkvalitativa webbplatser länkar till din webbplats. Ju smalare din nisch, desto mer blir du känd för något. Min vän Stephanie O’Connell (som jag intervjuade i avsnitt 028 av min show) arbetade sig upp från artiklarna 20 och 30 dollar till att tjäna över sex siffror per år för att skriva stora medier och Fortune 500-företag.

Sätt På Din Läran

För digitala nedladdningar rekommenderar vi Easy Digital Downloads. Andra bloggare skapar sin egen produkt efter att ha sett ett behov eller kommit med en idé som de visste att deras publik skulle älska. I själva verket skulle det vara en bra idé att ta med anledningen till reklam. De har alla sina positiva och negativa.

För i slutändan skapar passion inte pengar; pengar skapar passion. Även om du behöver anständig trafik för att göra en direkt affär med en annonsör finns det annonsnätverk (som Google AdSense) som fungerar som mellanhand och gör det möjligt för mindre utgivare att visa annonser på sina bloggar. Siffrorna talar för sig själva. Bli medlem, här är fem av dessa tider, plus resurser för att hitta den bästa professionella för din situation. Så låt oss pausa här, ta tag i din domän och värd på Bluehost, kom sedan tillbaka och låt oss komma tillbaka till affärer!

För att spara tid under din sökning, hitta en artikel som den här med de bästa bloggarna och webbplatserna som accepterar gästposter 2019, med Domain Authority-poäng. Det visar dig hur du kan komma igång extremt snabbt och utan marknadsföringsupplevelse behövs. Riskhantering, det rekommenderas att ha en lägre marknadsexponering i tider med ökad volatilitet. Provisionerna är högre.

Facebook-grupper

Affiliates

2. grads LinkedIn-anslutningar är bättre än 3: e - och om du har en ömsesidig kontakt, ännu bättre. Det är mycket arbete, men att hjälpa människor med ett specifikt problem 1X1 är oerhört givande. Förbereder att tjäna pengar, marknadsför endast produkter du har använt och tror på personligen. I vissa fall är annonsbaserade monetiseringssystem inbyggda i vissa plattformar, särskilt YouTube och WordPress. Eller föredrar du den lokala banken där du promenerar i, och de känner dig med namnet och frågar hur din familj har det?

1. Google AdSense

Hjälpsamma Tips För Bloggare

Plattformar som Teachable gör det enkelt att skapa en kurs som är tung på videor och bildspel. Din summa blir kr28. En medlemskapssida är i grund och botten en betald online-community. Du behöver inte flashig animering eller hundratals innehållssidor, du behöver bara något som är enkelt, tydligt och enkelt att navigera. Människor tjänar tusentals dollar i månaden ensam genom att sälja sina egna digitala produkter (enskilt eller som en kurs). Du kanske redan har en fullständig plan för din kommande blogg.

För er som redan tjänar pengar, lämna en kommentar och berätta för oss vad din typ av blogginkomst är #1, vi skulle alla älska att höra din berättelse! Bloggar hjälper dig att etablera myndighet inom ett visst område, hjälper dig att bygga förtroende och fungera som en mer personlig väg för att nå potentiella ideala kunder. Vissa bloggare är inte intresserade av att visa annonser för sin publik och undrar hur de kan tjäna pengar på en blogg utan annonser.

De gör troligen någon form av affiliate-marknadsföring på sin blogg (förmodligen förutom att sälja sina egna produkter). Precis som du skulle gissa då, är bloggnischen starkt dominerad av sökning. Priserna varierar beroende på webbplatsen och andra faktorer, till exempel hur många inlägg du lägger upp och hur många besökare din blogg får. Jag vet att det här är mycket information och jag hoppas att det inte överväldigar dig! Lägg alla dina ansträngningar i en blogg för att starta. Kurser som lovade att ta någon från att veta ingenting till att tjäna pengar överträffade långt de andra. När jag började 2019, hoppade jag runt och försökte små bitar av allt, men höll INTE fast vid en sak tills jag fick det att fungera.

 • Bloggning är ett bra alternativ för att arbeta hemma och det passar alla som inte har någon expertis alls.
 • Nej, för att de antingen inte försöker eller för att de inte är där ännu.
 • Hon lägger roligt i undervisningsteknologi och ger företagare möjlighet att ha full kontroll över deras marknadsföring och online-närvaro.
 • I ett hav av IM-bloggar tjänar de pengar på att blogga om hantverk och DIY-saker.
 • Du vill förmodligen göra samma sak.
 • Eller för en giveaway, kanske du får en produkt och du får en annan att ge till den vinnande läsaren.
 • Du kan välja varumärken och produkter du vill marknadsföra och göra det från en central plattform.

Sanningen Om Att Blogga Som Karriär

Jag har varit en liten företagare sedan 2019. Affiliate-reklam fungerar så här: Var du säljer din kurs beror också på komplexiteten i den.

Få mer trafik

Gratis bloggtjänster som Blogger tillåter inte att du lägger till alla tillgängliga funktioner med betald hosting. Se olika produkter och tjäna en provision när någon köper från din remiss. Böcker - Massor av bloggare slutar konsolidera en del av deras arbete och utvidgar det till en fullständig, publicerad bok. Jag föredrar först att vara en mästare i en liten grupp snarare än en master över ingen. Hur mycket pengar kan du tjäna pengar på att blogga? Som ett minimum bör du blogga minst en gång i veckan.

Du startar ett företag. Vad ska du betala själv?
Det stämmer - du behöver inte vara expert.

Hur Lång Tid Tar Det Vanligtvis?

Det är så lönsamt, även om framgångsrika bloggare fortsätter att göra det. Jag vill inte slösa bort människors tid och ge dem hopp om att det jag undervisar på magiskt sätt kommer att göra någon blogg till en pengare. Om du tar dig tid att undersöka och välja ett bra kommentarsystem skapar du konversationer i dina inlägg, driver engagemang och gör att du kan prata direkt med dina läsare. Det bästa med e-böcker är att de är lätta att skapa, och du kan sälja dem under lång tid. Oavsett vilken CMS du valde, har du tillgång till dussintals, om inte tusentals, olika teman. Välj din plan. Jag märkte allt igen och blev den jag var tänkt att vara - Financial Rock Star.

Och till att börja med kan du börja visa Google AdSense-annonser på din webbplats. Här är en sak du behöver förstå nu: Du kan tjäna pengar på din blogg på andra sätt, vilket betyder flera inkomstströmmar! Dina läsare kommer att uppskatta det. Det uppenbara första stället att vända sig till är sociala medier. Det är inte annorlunda än om du söker på Internet för att lära dig om något.

Om du är nyfiken har webbplatser vanligtvis en länk längst ner på deras webbsida som säger "filialer", vilket förklarar hur man registrerar sig för sitt program. Resor, finans och matlagningsreceptbloggar är exempel som kan ha en oändlig mängd saker att dra på, säger Pham. ”Hur mycket pengar kan jag tjäna på Adsense? En försäljningstratt kommer att innehålla en blymagnet, som kan komma i form av en e-bok, en checklista, cheatsheet, nedladdning av testprogramvara och så vidare. Det är ett sätt du kan tjäna pengar genom att marknadsföra vissa produkter eller tjänster på din webbplats för en procentsats av provision från försäljningen. En av mina favoritgledar är att hantera intelligenta människor som har en åsikt om ämnen jag skriver om. Att granska associerade produkter på din blogg är ett viktigt sätt att tjäna pengar på den. Genom att skala din innehållsstrategi och outsourcingsaspekter av din skrivprocess 200x ditt förvärv av backlink och Domain Authority (DA Authority).

Beprövade Pengar Att Göra Metoder

Det är här som många bloggare börjar (det gjorde jag också). Även om en av de största sakerna jag har lärt mig är att det inte finns någon ersättning för erfarenhet, betyder det inte att du inte kan uppnå samma framgångsnivå (och mer). Ett exempel skulle vara att publicera recensioner av tjänster eller produkter. Att konvertera dina webbplatsbesökare till betalande kunder kan vara utmanande, särskilt om din webbplats inte lockar till de potentiella kunder du vill arbeta med. Även om du bara klarar av att publicera en gång per månad, håll dig fast vid det schemat som om ditt liv beror på det. Detta gör att säljarna kan maximera sin vinst och kunderna kan hitta unika erbjudanden. Du kan sedan betala besökare för att annonsera sina listor på din webbplats.

#159 - Nerdy SEO-debatter med Matt Diggity

Hur Man Tjänar Pengar På Att Blogga

Jag kan tänka mig att modebloggare kan tjäna anständiga uppdrag eftersom de har chansen att länka sina kläder med hjälp av länkade länkar. Men enligt min erfarenhet är att sälja produkter det enklaste sättet att göra en passiv inkomst från bloggen. Om ett tema ser bra ut men inte hjälper dig att dela dina tankar och engagera dig med läsarna är det inte ett bra tema. Om din blogg till exempel handlar om de senaste mobiltelefonerna på marknaden kan en mobiltelefonstillverkare skicka dig sin senaste modell för dig att granska och skriva om på din blogg. Efter det, titta på nyckelordets svårighetsgradering (ett nummer från 0 till 100 på hur svårt det kommer att vara att rangordna för nyckelordet). Bli en badassförfattare. Du skulle tro att antalet skulle vara mycket större med tanke på inkomstrapporter som går runt?

Uppdatering av Experimentuppdatering för nolllänk

Vänta inte längre. Kommer det någonsin att fungera? Faktum är att de allra flesta inte ens försöker. Ditt innehåll måste vara relevant för dina partnerprodukter.

Steg 7) Tjäna pengar online - gratis eCourse

Om du driver en ideell eller släpper gratis produkter på din webbplats kan du börja acceptera donationer på din webbplats. Jag behövde inte uppdatera det igen förrän 2019. Jag är säker på att du kommer att älska det: Låt oss bryta ner det ytterligare. Det är en plats där du delar och hjälper andra med din expertis och pratar om vad du älskar. Genom att erbjuda MP3- eller videonedladdningar kan dina elever följa i sin egen takt.

Direkt annonsförsäljning

Skapa Medlemsbaserade Webbplatser

Vilket även om det kostar nästan kr2 000 att gå med har han fått massor av glada medlemmar gå med. Men ingen har någon aning om att blogga inte undervisas i skolan och får väldigt liten respekt som yrke. Kan du verkligen tjäna pengar på att blogga genom att förvandla dina personliga passion, kunskap eller erfarenheter till en riktig inkomst på internet?

I första hand, om du gillar något, varför inte bli ett dotterbolag? Och om du gör det bra med att rikta din målgrupp på rätt kanaler kan du enkelt bygga din publik med reklam för att komplettera dina organiska ansträngningar. I början handlar det om hustle. Att tjäna pengar på en webbplats med Google AdSense är förmodligen det enklaste sättet att tjäna pengar online.

Värd webinarsTjäna bloggare pengar?

Oktober 2019 - 6 907,60 Vinst/640 besökare

Hur vill du tjäna pengar på att blogga? Om din blogg är inriktad på grafisk design kan du erbjuda konsulttjänster för grafisk design där du tar ut en avgift för en timmes konsultation. I slutet av dagen kommer allt detta tillbaka till att lösa de problem som dina bloggläsare har. Bloggaren får fler att anmäla sig till Pinterest- och bloggkurser så att de sedan kan skriva en ny inkomstrapport med ännu mer pengar som ger fler människor och cykeln fortsätter.

Jag delar med dig några av de titlar som jag har köpt för att ge dig en uppfattning om vad folk säljer (och tjänar pengar på): Var och en har både en logotyp och vår. Ett område jag aldrig riktigt kom in på med min survivalist-blogg och ville göra var Everyday Carry. Kostnaden för uppgradering av vad som ursprungligen var en gratis tjänst är 3-4 gånger högre än för många betalda tjänster. Annonserna är inriktade på vilken typ av innehåll du har på din webbplats. Att starta en blogg idag och göra en heltidsinkomst inom några månader är orealistiskt.

Utnyttja Internet för allt

Det lönar sig att kasta ditt finansiella nät i bloggosfären, där höginkomstbloggtjänster finns i överflöd. Vi har gjort ganska bra de senaste månaderna och har lärt oss mycket om hur plattformen fungerar för oss. Om jag kan erbjuda ett råd till nya bloggare är det här: (01/klicka på några nyckelord som samlar in så mycket som kr100/klick baserat på ett budgivningssystem/hur konkurrenskraftigt ett visst sökord är). Om du startar en Wordpress, självhostad blogg finns det nästan oändliga mängder alternativ. Länder, valutamarknaden är relativt ny och bildades först på 1970-talet då länderna gradvis skiftade till flytande växelkurser. Det är en vetenskap och alldeles för mycket att komma in på. Formatera det hur du gillar - stora teckensnitt, bilder, diagram, mycket vitt utrymme. En annan bra Facebook-grupp att gå med är Simple Pin Pinterest Strategy Group.

Den största begränsningen är det belopp du får betalt per klick. Växar du din Facebook-sida? Med båda tillgångsklasserna kan du också tappa kapital. Det finns alla typer av böcker, kurser och webbplatser avsedda för sökmotoroptimering. Det är faktiskt en mycket bättre idé att fokusera på ett specifikt underavsnitt av ett mycket större, mer populärt ämne.

Din efterfrågan på marknadsföring krävs

På det senaste har jag börjat ifrågasätta den regeln i fråga. Den goda delen: Eller så kan du sätta ihop en liten grupp människor som samlas runt dig och ett ämne och ta ut en riktig premie för den här tjänsten. Kan du faktiskt tjäna pengar på att blogga? Namecheap - Det som skiljer Namecheap från andra värdföretag är deras domänmarknad. Om din blogg tar fart, och du börjar bli erkänd som en myndighet i ditt utrymme, kan du bli förvånad över hur många inbjudningar du får tala på konferenser. Du är inte ansvarig. Förvänta dig bara inte att det ska hända över natten.

Recent Comments