Hur man tjänar pengar som konstnär på Instagram

Ebay är en av de största online-marknadsplatserna i världen. Hur blir du märkt bland tävlingen?

Som ny konstnär kan denna metod hålla kostnaderna låga, men den är inte hållbar eller skalbar. Sälj din konst online direkt från din artistbutik efter överföring. Bli en online juror, du behöver inte vara Bill Gates, men du bör åtminstone veta hur du lägger till en länk och beskär en bild. Ingen e-handel - helt enkelt prover av vårt arbete och en kontaktsida. Har alltid flera inkomster. ”Ångest är ett intresse för framtiden, och depression är en fixering på det förflutna.

Jag har redan fått ett demodäck och nu ställer jag in en Kickstarter-kampanj. ”Kan köpa-” för att skapa brådskande svar. Eller var det för att ditt arbete helt enkelt vädjade till dem och placerades framför dem vid rätt tidpunkt? Du kanske tycker att eBay är den perfekta lösningen för dig. Jag menar vad om människor tyckte att det var för mycket! Ett relativt kort äktenskap slutade när hennes ex avslöjade hans egna dricksproblem. Branding är en enorm del av att driva en framgångsrik Etsy-butik, oavsett vad du säljer.

Hur mycket vikt lägger du vid att skriva en bra lista, med rätt sökord, taggar osv?

Den kreativa konsten har sett ett långsammare tryck än vissa branscher med onlineförsäljning, men det har förändrats under de senaste fem åren. Slutsats: de bÄsta online-jobben fÖr mamma, individuellt betalar de inte mycket. Vi behandlar följande ämnen i detalj. Det faktum att någon inte gillar dina skapelser betyder inte nödvändigtvis att du är ett fullständigt misslyckande - kanske är de inte kvalificerade att uppskatta konst. En hängiven fru och mor till fyra, hon älskar stranden och BEHÖVER sitt tidiga morgonkaffe. Medan du kan tjäna pengar på att sälja konst online, varierar det intjänade beloppet mycket från konstnär till konstnär. Har du några pressmeddelanden du vill publicera?

Läs vidare för mer kreativa sätt du kan tjäna pengar på din konst. När du är mer visuellt utbildad och informerad om konst- och designtrender kan du ge personer och företag råd om deras kreativa processer och konstnärliga projekt. Från högprissatta konst till nischhantverk vänjer sig fler och fler konstälskare till att köpa konst online. Den har också en rad konstnärsgrupper som är värd för utmaningar för att inspirera din kreativitet.

 • Jag marknadsför också mina målningar på YouTube, Facebook, Twitter, Flickr och säljer tryck på Imagekind och RedBubble.
 • Men när du har nått den punkten, är allt som tjänas efter det vinst.

Att Sälja Ditt Eget Verk Jämfört Med Att Sälja Konst Av Andra Konstnärer

POD står för tryck på begäran. För att driva en framgångsrik Etsy-butik måste du först veta vem din tävling är. Hur man handlar med bitcoin, till skillnad från traditionella valutor styrs utbudet av Cryptocururrency och de flesta har en total totalförsörjning - när detta har nåtts kommer inga nya mynt att produceras. En spirande modedesigner som enkelt vill sälja kläder online?

Det och engagera med människor på sociala medier. Om du är en konstälskare och ville dekorera ditt hem, kontor eller någon annan plats med modern konst, väggmålningar, är FineArtAmerica det bästa valet. Hur som helst, när du växer upp en stor lista över fans på sociala medier, kommer du att kunna sälja din konst online enkelt. De har också kr20 och kr40 per månad alternativ som har mer avancerade funktioner. Kom ihåg att de mest framgångsrika Bonfire-säljarna har en etablerad gemenskap innan de börjar sälja t-shirts. Du kan byta ut länken beroende på vad du vill ha, men en länk till din webbplats eller Artwork Archive Public Profile Page är det perfekta stället att skicka fans som vill granska och köpa mer tillgänglig konst. Detta kommer att berätta för kunden vad de får om de köper dina konstverk. ”Den nya kreativa klassen av konstnärer utnyttjar Internet för att nå [dess] målmarknad och leverera ett unikt värdeförslag.

Är de gallerier du lustar efter verkligen visat arbete som ditt? Förmodligen inte din första lutning när du funderar på att sälja konst online utan Google Ads-system kan vara ett kraftfullt försäljnings- och marknadsföringsverktyg. Du måste ha sålt minst kr50 i vinst för att få betalt. Korsa inte denna linje. Som grafisk formgivare, illustratör, fotograf eller videograf kan du licensiera dina konstverk för lagerwebbplatser. Genom att använda väggen bakom dig som en skyltannons kommer folk så småningom att lägga märke till dem och fråga dig ”var köpte du konstverket? Som konstnär är FineArt America det bästa stället att sälja konst online, teckningar och målningar online. I den här artikeln kommer vi att prata om hur du kan tjäna pengar genom att sälja dina konstverk online.

 • Det faktum att det är svårare att komma in innebär att du förmodligen kommer att ha mindre konkurrens, och fokusen på skön konst gör att du kan nå en mycket specifik kundkrets som kanske inte är lätt att hitta på andra webbplatser.
 • Allas mamma, farfar, kusin, hund finns på Facebook.

Society6

Kickstarter kan hjälpa dig att göra det genom att finansiera ditt projekt genom Crowdsourcing. Det finns många sätt att tjäna en extra inkomst genom att blogga. Du behöver inte förklara varje penseldrag; du måste bara hjälpa tittarna att hitta vägen in i arbetet. Vi kommer att se vidare i den här artikeln, olika webbplatser och olika metoder för att sälja konst online.

Läs mer om försäljning på Shopify. Jag lärde mig en svår lektion: Beprövade strategier som hjälper dig att få mer arbete på kortare tid så att du kan sälja mer konst och tjäna mer pengar. E-handeln var inte lika tillgänglig för 15 år sedan, och sociala medier var i huvudsak obefintliga. När sommaren närmar sig drömmer du förmodligen om att sitta på stranden, få den perfekta solbränningen och inte höra ditt namn tiotusen gånger. Det finns en mängd olika webbplatser som gör det mycket enkelt att göra detta.

Sälj Din Konst Via Webbplatser För Sociala Medier

Lita på mig, deras framgång på YouTube kan också vara din framgång. Jag försöker bekämpa stereotyper som gör att vi passar in i en eller annan kategori som konstnär. Det finns flera konstmarknadsplatser online att sälja ditt arbete på och olika sätt att göra det - bara ett litet prov listas här. Många nya konstnärer får sin paus på sociala, växer en hängiven efter genom att dela sitt arbete konsekvent och engagera sig i konstnärssamhällen online.

Jag går inte till andra människors jobb och berättar för dem hur de kan göra det bättre. Sök juridisk rådgivning. Människor budgeterar för bilar och hyr, så det är vettigt att konstnärer ska ha en konstbudget.

Jag är Attityd

När gallerierna säljer ditt arbete tar de på sig marknadsföringskostnaderna, utrymmet och om du vill sälja ditt arbete. Hela processen är helt sömlös. Vill du tjäna mer pengar i år? En anpassad produktwebbplats. När du listar dina konstverk på Saatchi Art går du med på en webbplats som har mer än 12 miljoner sidvisningar per månad och säljer till samlare i mer än 80 länder. Jag antar att jag svarade på det här redan, men ja och nej. Så det är i princip en avvägning mellan att tjäna mindre pengar men att vara mycket lättare.

Artist Rising

Över 5 000 av oss har dagliga samtal i vår gratis Facebook-grupp och vi skulle gärna träffa dig där. I så fall behöver du ett sätt att främja det först. Att växa ditt företag som konstnär innebär ständigt att skapa nytt arbete för att hålla dina fans som återkommande kunder. Om du säljer till en ny författare kommer din ränta att sjunka till 65 procent. Jag ställde henne några frågor om eBay-konstmarknaden: Allt du behöver göra är att ladda upp en bild av din konst och driva trafik till listan. Du betalar en månadsavgift (10 kri månaden om den betalas årligen) vilket ger dig ett anpassat domännamn, webbplatsmall, webbhotell och (viktigast av allt för att sälja din konst) en helt integrerad webbutik.

Det kan ha varit sant på Vincent Van Goghs och Johannes Vermeers dagar. Det är alltid en bra idé att granska dina marknadsföringsmaterial med färska ögon, lära sig de senaste förändringarna i sociala medier, marknaden och utmana dig själv att sätta karriärmål och lära sig nya sätt att uppnå dem. Ditt konstverk måste klara ansökningsprocessen, genomgå värdering och vidare granskning av en konstkännare och i slutändan matcha temat för en kommande auktion som webbplatsen är värd för. Låt oss ta reda på!

 • Squarespace, en självhostad WordPress-webbplats som använder Bluehost som din webbhotell och Shopify.
 • Om du har en webbplats, inkludera information som låter folk veta vilka gallerier som bär ditt arbete.
 • Du känner till det gamla talesättet att människor inte köper dörr till dörr produkter de köper till säljaren som säljer dem?
 • Först är det viktigt att din prissättning är densamma på varje plattform, om någon köper ett konstverk och sedan ser det för ett billigare pris på en annan webbplats, kommer de att känna sig lurade och kommer troligen inte att köpa från dig igen.
 • Jag var verkligen inte för mycket och såg inte potentialens webbplats så jag sällan loggade in eller svarade på frågor.
 • Om du har sålt konstverk för mer än det på eBay skulle jag gärna höra från dig.

Topp 6 Sätt Att Skapa Struktur I Oljemålning

Eller så kan du helt enkelt njuta av den personliga upplevelsen av att engagera dig med studenter. Registrera dig för en Design By Humans-butik här. Erbjud målning (eller vad som helst som är din specialitet) klasser eller en-dagars workshops till vuxna, barn eller gymnasieskolor i ditt lokala samhällscentrum. Det är helt äkta och legitimt som en form för att sälja konst. Länder, alla åsikter, nyheter, forskning, analyser, priser, annan information eller länkar till tredje parts webbplatser tillhandahålls som allmän marknadskommentar och utgör inte investeringsrådgivning. Hur mycket säljer du din konst? Min allra första vecka som en ordentlig vuxen och arbetande konstnär lärde jag mig en svår lektion: En omfattande guide för att sälja din konst online 2019.

Mättad Konstmarknad

Genom att tänka igenom 5W: erna (och en H!) Registrera dig på min e-postlista här: Kommer ditt arbete att läggas till i deras onlinebutik om de har en?

Varför är Konstnärer Fattiga

Håll dig borta från bilagor eftersom de är mer benägna att landa din e-post i skräppostmappen. Det är mycket pengar att ponny upp! Det här är verktyg som ger dig möjlighet att hantera, schemalägga och maximera antalet tweets du skickar dagligen - vilket sparar massor av tid (gör en snabb Google-sökning så hittar du många fler). Om du är en skicklig marknadsförare kommer du att ha tillgång till denna information så att du kan göra nödvändiga justeringar av dina tweets så att du kan förbättra presentationen av konstverk och öka dina försäljningsnummer. Sekundärmarknaden är när någon redan har köpt en bit och säljer den.

Som visas i...
Oavsett om de visar din konst i sitt hem eller använder dina produkter hela dagen, vill du vara säker på att du erbjuder konsumenterna de sorters varor de är intresserade av.

Slinkachoo https: Om du är en bra konstnär som vill tjäna pengar på ditt arbete men inte är säker på hur man säljer konst online är Etsy ett bra alternativ! Utan den trebenade avföringen av programvara, utbildning och coachning tror vi inte att en konstnär idag kan ha en hög framgångsgrad bara genom att lansera en generisk webbplats - en som inte är speciellt byggd för att sälja konst och är utrustad med specifika marknadsföringsverktyg som hjälper dig att bygga din publik, hålla kontakten med din publik och dra nytta av alla konstförsäljningsmöjligheter. Du kanske bara bestämmer dig för att du vill frigöra pengarna för något som att återinvestera i andra delar.

FineArtAmericaFörpackning av din konst

11 Sätt Att Tjäna kr200 Snabbt

Jag tar dig tillbaka till din målgrupp. Många av dessa webbplatser säljer också produkter som smarttelefonväskor, halsdukar och ryggsäckar med dina konstverk tryckta direkt på dem, så att du kan erbjuda något för alla. Förstå kommission. Kundtjänst, ett av de största användningsfallen för närvarande för sådana symboler är digitala samlarobjekt, eftersom infrastrukturen gör det möjligt för människor att bevisa ägande av knappa digitala varor. När man arbetar online kan konstnärer och gallerier arbeta på sina egna villkor. Hur länge har du skapat och marknadsfört konstverk online? Det billigaste sättet att köpa mest konst är att köpa den när den släpps - det är den primära marknaden. På begäran från en vän drog Rea sina borstar och en duk ur förvaringen. Du måste förbereda materialet en gång, och det kan ge dig inkomst även i flera månader eller år.

Sociala Media

Om du inte har mycket tid och vill tjäna lite extra pengar på att göra det du älskar - kan POD-webbplatser vara ditt bättre alternativ. Som konstlärare kan det vara svårt att hitta tid att skapa. Hur gör dessa artister det?

 • Jag älskar beskrivningarna som kläder och varor lagrar J.
 • När du lägger ett pris på ditt arbete kommer din kund att värdera det beroende på hur mycket de betalar för det.
 • Du kanske bara spenderar 30 cent eller kr1.

Artikelinfo

Det är gratis och enkelt att skapa en onlinebutik på Zazzle, och dess kraftfulla verktyg gör det möjligt att sälja din konst på T-shirts, frimärken, affischer, muggar, visitkort, skateboards, kalendrar, tygväskor, hattar och mer. Det finns två sätt att sälja din konst. Om du tar exempel på en konst som teckningar och målningar, gör en genomsnittlig konstnär mellan kr200 och kr250 för varje målning som de slutför. Tänk på det här sättet, varumärke är vad folk säger om dig när du inte är i rummet. Därför vet kunderna att besöka konstmarknader online för att hitta nya och unika konstverk. Istället kan du kontakta köpare över hela världen som är villiga att betala för ditt arbete. Vissa, som konstfokuserade marknadsplatser, tillgodoser specifika målgrupper för konstköp. Du kan kolla in vår Fiverr-recension för att lära dig mer eller gå hit för att registrera dig på Fiverr.

Vill du ha lite inspiration för föreläsningsämnen? E-handeln har alla funktioner för att sälja dina produkter. Så om det konstverk du vill sälja också innehåller denna specifika sak, kan du bara slå jackpotten och sälja massor av konst online. Utnyttja vad Pinterest kan göra för dig. Vilka typer av konstverk du kan sälja online?

Är du en fotograf? Lägenhet är perfekt eftersom det är bäst för konsten. För mig som besegrar hela syftet, och jag tror att människor kan ta upp din avsikt bakom det du skapar. Se till att ha ett PayPal-konto eftersom det är så företaget betalar sina artister. Inte bara för att utöka dina konstnärliga färdigheter, utan också för professionell utveckling. Artplode tar ut en låg engångsavgift på kr60 för att annonsera varje konstverk. Du behöver dock inte använda alla dessa metoder för att framgångsrikt sälja konst online.

Förstå Opacitet, öppenhet Och Permanenthet För Den Allvarliga Oljemålaren

POD står för Print On Demand. Reglering och bedrägeri [redigera], låt oss säga $ 88. Det var allt jag gjorde och på tre månader ökade min bloggtrafik med 300% och några av mina stift har över 5 000 repins. Din byggmästare kommer också att vara värd för din webbplats gratis - ge den någonstans att bo på internet.

Amazon, de har en speciell länk som många inte känner till för fina artister att skicka in sitt arbete här. Det är inte nödvändigtvis en lätt uppgift att tjäna pengar som konstnär. Hitta saknade pengar i ditt namn, jag har inte räknat det exakta antalet, men från mina PayPal- och bankkontoutdrag kan jag säga fram till nu har jag gjort över 100 000 dollar med BlogStash. När du laddar upp din design har du möjlighet att anpassa din produkt eller dina produkter. Med en webbplatsbyggare behöver du inte anställa en dyr designer för att skapa din webbplats. Planer med BigCommerce börjar på kr29. Du måste ansöka och godkännas för att skapa en sida med gallerisidor via Artnet. Vad är din idealklient intresserad av och hur kan du använda ditt arbete för att korsa dem?

Är din konst att göra dig rik?

Recent Comments