Vilka är De Bästa Jobb Hemifrån?

Att hantera en fientlig arbetsmiljö

För mig fann jag att folk ville höra om hur man förvandlar sin sidostyrning till en lönsam, heltidsverksamhet. WAHVE är specialiserat på roller inom redovisning, personal och försäkring. Om du är tillräckligt tekniskt kunnig kan det vara rörelsen för dig. Bloggning har varit den största spelväxlaren för mig, särskilt när det gäller att arbeta hemifrån. Dessa företag kan ha en Facebook-sida, men de flesta använder dem inte effektivt för att locka fler kunder eller få mer försäljning via betald reklam. Ganska mycket varje seriös bloggare och onlinetillverkare som jag känner har minst en virtuell assistent. Lättare sagt än gjort, men om du har innehaft entreprenörsdrömmar kan du försöka undersöka hur genomförbara de är för att uppnå arbete hemifrån.

Om du har en tydlig röst, oaccenterad och lätt att förstå, har du den perfekta färdigheten för röstspel. Chatbaserat support får ofta mindre per timme jämfört med telefonbaserat support, så om du har en fast telefon och snabbt internet och inte besväras av telefonjobb, välj sedan något av dessa 7 legitima företag som erbjuder hembaserad helpdesk stöd jobb. För att arbeta med TaskRabbit måste du skicka in en online-ansökan och delta i en informationssamling i ditt område.

Följ Clark

Genom att eliminera mellanhanden (i. )Dessa webbplatser kommer inte att betala räkningarna på egen hand, men många tycker om dem för sina olika uppgifter och snabba slutförande. Programvaruingenjörer behöver inte gå in på kontoret varje dag. Alla dessa kvällar som du tillbringade blandning av drycker istället för att studera har lönat sig! Webbplatsen annonserar för närvarande lön till kr22 per timme. Lönen varierar från projekt till återbetalning, och de flesta köpare rapporterar att de tjänar kr13- kr15 per timme. Om du är bra på videoredigering finns det potentialen att du kan tjäna lite pengar hemifrån. Recensioner tar vanligtvis cirka 15-20 minuter och tjänar vanligtvis cirka 10 dollar vardera.

Med en minimal startkostnad gör K&B det enkelt att arbeta i din egen takt, skapa ditt eget schema och dra nytta av marknadsföringsindustrin som tjänar över kr23. Baserat i Freemont, Kalifornien och grundades 1983, hävdar Concentrix 90 000 anställda över hela världen. Inget säljer skräp på fester med dina vänner. Du kan till exempel producera dina egna receptvideor med enkla köksredskap och ett öga för en estetiskt tilltalande installation. Det finns många sätt att ange data och arbeta hemifrån, även om det här är ett jobb hemifrån där du måste vara försiktig med jobberbjudanden. Du kanske inte inser det, men online-jobb kan hittas på olika platser.

Filmlös arbetar med Fortune 500-företag. Medan många försäkringsbolag anställer dessa tjänster direkt som jobb-från-hem-jobb, kan andra erbjuda flexibla alternativ för befintliga anställda eller deltid telekommunikation. Det är nu den bästa tiden att bli en online-tränare. Registrera dig bara nedan för att få den levererad direkt till din inkorg. Att ha erfarenhet av kommunikation eller skriva är ett plus, men krävs inte. Veteranfrilansare och andra fjärrarbetare kan betala per ord för långa artiklar som tjänar dem över 1 000 dollar. Om du vet att du vill arbeta hemifrån men inte har någon aning om var du ska börja är kundservice en säker satsning.

 • ”Dessa jobb innebär att besvara inkommande samtal.
 • Liksom de flesta jobb hemma beror hur mycket du tjänar på din erfarenhetsnivå och dina specialiteter.
 • Denna berättelse publicerades ursprungligen i juli 2019 och har uppdaterats.
 • Affiliate-bloggning fungerar bäst när du har en ständigt växande publik, så det är viktigt att din blogg ser ut och känns professionell för att hjälpa dig att vinna trovärdighet och bygga upp ett följande.
 • En bil är också nödvändig för att träffa lokala kunder.
 • Letar du efter en författare med 5-7 års erfarenhet med ett starkt intresse för hälsa, wellness, vetenskap, diet, motion, läkemedelsindustri, folkhälsa, etc.
 • De erbjuder också gratis nationella online-mässor och webbkarriärer för karriärfärdigheter under året som är öppna för hela allmänheten!

5 Skäl Till Att Dina Vänner är Husägare Och Det är Du Inte

Vissa jobb är kvälls-/nattarbete. Trött på att hitta arbete hemifrån som betalar minimilön? Låt oss komma till det!

 • För mer information om hur du får transkription online, läs vår detaljerade guide här.
 • Frilans är vägen att gå - så copywriters kan jonglera flera klienter åt gången och tjäna den största delen av provisioner.
 • Detta företag erbjuder betald utbildning, timlön samt förmåner som betald ledighet, 401k, livförsäkring, medicinsk, tandvård och syn.
 • Vem som helst kan bli en ESL-lärare med dessa ESL-företag och tjäna per timme.
 • De ber om ett åtagande på minst 20 timmar per vecka.
 • När du hittat en hemmabaserad position som du är intresserad av klickar du på knappen "Ansök" så kommer du till ett online-ansökningsformulär.
 • Det här inlägget innehåller anslutna länkar, vilket innebär att jag får en liten provision utan kostnad för dig om du gör ett köp via en länk.

Arbeta hemifrån: Ställ in en webbplats för bakning

Om du inte bryr dig om att använda telefonen och har en önskan att hjälpa människor om det handlar om att lösa ett problem eller svara på viktiga frågor, kan du överväga att söka ett hembaserat kundservicejobb. Instacart - Läs Instacart-recension - Få betalt varje vecka för att handla och leverera livsmedel till människor som behöver dem. De flesta klientföretag kräver att sökande genomgår en omfattande bakgrund och kreditkontroll som vanligtvis kostar kr65. Varje uppdrag betalar kr10 - kr15 för 20 minuters arbete. Och som de flesta möjligheter inom finansbranschen är inkomstpotentialen imponerande. Beroende på erfarenhet kan hembaserade resebyråer tjäna kr8000 till kr80 000 per år. En av de fantastiska sakerna med U-Haul är att det kommer att anställa kundservicepersonal så unga som 16 år, förutsatt att de har yrkesmässiga färdigheter för att vara en bra kundtjänst. De med omfattande erfarenhet av mjukvaruutveckling kan övergå till QA-test.

Det finns alltid utrymme för fler appar i världen av smartphones och mobila prylar, så utsikterna för denna karriärväg förblir positiva även efter 2019.

Transcriber/Transcriptionist

Men det kan överraska dig att veta att det bokstavligen finns hundratals företag som erbjuder möjligheter att göra just det. Här är några platser för att komma igång: Recension - Öppen för USA. Tack vare webbplatser som Lending Club och Prosper kan du enkelt låna ut pengar till ett företag eller en individ.

Slutsats.

Ju mer duktigare du är, desto fler klienter kommer du troligtvis att få till mun. En av de bästa sakerna med frilansskrivning är att du inte behöver några specialgrader för att göra det. Här är 50 alternativ, av vilka många kan generera årliga intäkter som motsvarar mer än den genomsnittliga amerikanska lönen. Om du föredrar kurser framför e-böcker har Janet Shaughnessy of Transcribe Anywhere bra. Det visar information i lätt-på-ögonen-animering. Jobb som betalar väl inkluderar sökmotormarknadsföring (SEM), marknadsföring av affiliate och betalda sociala. Ingen av oss tycker om att göra arbete och vet inte när vi kommer att få betalt för det.

De har många skrivprojekt listade, och du kan ansöka om du har ett Pro-konto. Chhavi, Blogger, fru Daaku Studio Jag tycker att frilansskrivning är ett bra alternativ eftersom det är lätt att bryta sig in och inte kräver massor av utbildning. Stor skillnad. Så länge du kan skriva och ha grundläggande datorkunskaper har du en god chans att kvalificera dig för något av dessa virtuella arbeten hemifrån. Först skärmar Flexjobs arbetsgivarna åt dig så att du har de bästa matchningarna. Sjukvårdsleverantörer är bland de vanligaste arbetsgivarna som erbjuder jobb hemifrån. Dessa bästa onlinejobb har den perfekta blandningen av hög efterfrågan, ett lågt utbud av begåvade individer och förmågan att börja tjäna snabbt. Okej, låt oss börja med att låna ut pengar. Kolla in vad som krävs för att bli notarie och erbjuda dina tjänster online!

Relaterade frågorMer svar nedan

Korrekturläsning/redigering Av Jobb Hemifrån

Liksom med många onlinejobb kan du välja att vara en entreprenör eller anställd för ett företag eller en publikation. Positioner finns i många amerikanska stater och är anställda med 401 000 kronor och förmåner. Eftersom tjänsten kräver certifiering är lönen mycket mer än kr16 per timme. Kan du verkligen bli rik och köra en bil på kr 5000? Allt det bästa ni. Löner för transkriptionstjänster varierar mycket efter erfarenhet och område. Att till exempel öppna en McDonald's-restaurang kan kosta dig upp till 2 dollar. Varför inte planera några av dessa resor för andra människor? Nästan varje bransch behöver kvalitetssäljare.

Har du lagt märke till de förenande egenskaperna hos dessa jobb? Problemet är att de flesta frilansande webbplatser får massor av applikationer, och anställning för tjänster är begränsad. I slutändan måste du bygga ett riktigt varumärke bakom dina produkter för att lyckas som dropshipper. Handelsplattform finpari, detta företag erbjuder attraktiva bonusar och kampanjer utöver det lukrativa affiliate-programmet. Hon bloggar på ClubThrifty. Vi skulle gärna höra från dig om du vill utforska denna underbara möjlighet!

Social Media Marketer
Drömmer du om att arbeta hemifrån?

Du kan börja på vilken nivå som helst. De som vill arbeta som en extern kopieringsredaktör på sidan bör kunna bevisa sina färdigheter. Det är därför det fortfarande finns en marknad för resebyråer för att söka på nätet för de bästa erbjudandena, dela råd eller planera resplaner. SmartThinking erbjuder betald utbildning. DionData Solutions anställer datainmatningsarbetare för att arbeta hemifrån. Drömmer du om att vara din egen chef? Det finns nu flera webbplatser som förbinder dig med studenter över hela världen som ser ut att bli handledd i en rad ämnen. Det är ett kallanropsarbete från hemföretaget som betalar anställda upp till kr25 per timme, beroende på deras kompetensnivå och erfarenhet.

{{{title}}}
Tack vare webbplatser som Shopify, Magento och WooCommerce kan du snabbt starta din egen e-butik.

Översättning

Deltidsjobb, och mer specifikt deltidsjobb du kan göra hemifrån, har vuxit i popularitet. Problemet, enligt pengeksperten Clark Howard, är att klädsel-out-out-kläderna som hävdar att de kommer att hitta dig ett jobb - mot en avgift på förhand - är för många för att lista. Och om det inte räcker, finns det hundratals fler. Vi kan inte vänta med att dela mer med dig och lysa ditt liv med plyndrande juveler.

Onlinekursförfattare

Du kan hitta deras virtuella positioner genom att välja "JA" under det virtuella kontorsfiltret. Det finns över 50 olika jobbkategorier att söka efter för att hitta din perfekta arbetsgivare. För utvalda uppgifter debiterar vissa säljare upp till 10 000 per uppgift. ESL-lärare på deltid kan arbeta på distans och ha något flexibla scheman.

Några Av De Mest Aktuella Och Nya Arbeten Från Hemkodning Jobb Inkluderar:

Bygg en Github-profil - Det är absolut nödvändigt att ha en personlig webbplats. programmerare bör inte glömma att sätta sina koder på Github också. 50 - kr60 per timme. Från frilansande rörelsegrafikartist till efterproduktionsredigering finns det massor av tillgängliga möjligheter att välja mellan. Därefter bestämmer du de bästa resultaten för att matcha den frågan för perfekt användarupplevelse. Detta ger dem möjlighet att göra ändringar eller lansera en appuppdatering.

En annan online-trend som tar upp mer ånga år för år är videoredigering. En högskoleexamen föredras. Vissa personer betalar högre än andra. VIPKID betalar enligt uppgift kr14 till kr22 per timme (per deras webbplats vid publiceringen av detta inlägg). Det är också bra om du vet hur du kan vara hjälpsam och artig, men också fast när en situation kräver det. För att bli en bra frilansare måste du fortsätta att imponera på dina kunder och söka nya möjligheter regelbundet. På samma sätt, om ditt företag redan är listat här och du känner att detaljerna är felaktiga, vänligen placera oss direkt! 03 Transkription JGI/Jamie Grill/Getty Images Hemtranskriptionsjobb tenderar att vara inriktade på dem med lite erfarenhet.

Men om du litar på sajter som mina, vet du om de fantastiska jobb som finns där ute, men du är potentiellt mot en brant konkurrens när det gäller att landa dem. Men när det gäller marknadsföring på sociala medier kan de flesta använda hjälp som reklam på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest och andra kanaler kan få, och det är här du kommer in i spelet. Detta arbete hemifrån är bra, eftersom det inte kräver mycket skicklighet än att vara milt perfektionist och en snabb typist. Jag vet vad du tänker, behöver du inte lämna huset för att tjäna pengar som fotograf? Jag har gjort det åt dig, och jag hoppas verkligen att du hittar rätt onlinejobb du letar efter.

 • Att bygga din affärsbok säkerställer att du alltid har arbete.
 • BLS-löninformationen är baserad på den gamla affärsmodellen, säger Ogg.
 • Här är ett annat traditionellt kontorsjobb som övergår till avlägsna möjligheter.
 • Så hon bestämde sig för att arbeta hemifrån.
 • Sykes är en virtuell callcenterleverantör som använder hembaserade kundtjänstagenter.
 • Du kan tillhandahålla voice-over-arbete som frilansare på Fiverr, eller gå med i en grupp av voice-over-talanger på företag som Voices.
 • Då kan du arbeta hemma som frilans animatör.

Time Doctor

ClickWorker anställer författare, översättare, forskare och datainsamlare. Du kan förvänta dig att behöva spola tillbaka och lyssna på några delar av ljudet flera gånger innan du kan transkribera det exakt. Dessa bedrägerier är lätta att upptäcka eftersom de, precis som de flesta hemma-bedrägerier, lovar stora pengar utan erfarenhet och är vaga om detaljerna. Det är ditt företag, din takt, din väg. Att arbeta för samma företag år efter år kanske inte kan erbjuda dig det, men det kan säkert vara att ringa dina egna bilder som en virtuell grafisk formgivare.

Gör din man glans med det bästa schampot för rakt hår

Du måste slutföra en ansökan och ett provtest. Precis som innehåll kan du inte heller utrymme för webbdesign. Jobbsmöjligheter förändras kontinuerligt hos American Support, men de anställer vanligtvis arbete hemifrån inkommande försäljningsagenter och kundservicerepresentanter. Här är några av de frilansande webbplatserna för att hitta arbete från hemkodning och programmeringsjobb: Lön är kr10 till kr35 per timme beroende på uppgift. Under lång tid var jag under intrycket av att alla online-intäkter skulle behöva vara en bluff. Lär andra människor sådana saker, eller använd de saker du känner för att göra saker för andra människor.

Mobil Bartender

Anställningar finns tillgängliga inom bank och finans, teknik, spel, global marknadsföring, bilar, juridiska tjänster, biovetenskap, maskininformation, testning och översättning och lokalisering. Fiverr och Upwork har massor av spelningar tillgängliga för animerat videoarbete, så se till att kolla vad som är tillgängligt. Det här företaget anställer inte i varje stat men har möjligheter för samtalsagenter i de flesta stater.

Läxahandledning

Lönen är per konto och företaget rapporterar att de flesta entreprenörer tjänar kr12- kr15 per timme. Om så är fallet, finns det massor av företag som skulle ställa upp för att anställa dig för att hantera sina sociala mediekonton. Och du behöver vanligtvis inte någon avancerad examen för att börja arbeta inom detta område.

Kontorsassistent (deltid)

Anställning sker på begäran så du kan behöva kontrollera regelbundet om de för närvarande inte accepterar ansökningar. Ett omnämnande av ett företag representerar inte en rekommendation att arbeta för det. När vi går mot individens ekonomi begränsas din inkomst endast av din kunskap och service.

Hemmabaserade lärare har möjlighet att arbeta med ett flexibelt schema från bekvämligheten i hemmet. Du måste ha god kunskap om Apple-produkter att ansöka om denna roll eftersom du kommer att hantera tekniska samtal för sina produkter. Översätta, korrekturläsa och kopiera projektets publikationer och dokument. 10 legitarbete hemifrån och betalar kr15 per timme eller mer! Men teknikförbättringar och sociala medies födelse har inlett en ny våg av sådana jobb som faktiskt är legitima.

Letar du efter mer legitima jobb från hemmet? Företaget har 6 000 anställda och främjar balans mellan arbetsliv och liv. Observera att det här är entreprenörspositioner så att du arbetar för dig själv och ansvarar för dina egna förmåner och försäkringar. Lönen är kr25 per timme enligt deras webbplats.

InboxDollars

Humana

Det är en riktigt fin spelning, särskilt eftersom det är hemmabaserat arbete. Enligt BLS kan jobbmöjligheterna vara bäst för resebyråer som erbjuder expertis i vissa regioner i världen, har erfarenhet av att planera turer eller äventyr eller som fokuserar på gruppresor. Först och främst är det viktigt att förstå att coaching och onlinehandledning är annorlunda än rådgivning. Sökande kommer att få ett transkriptionstest och behöver ha en dator som är mindre än fyra år gammal. Om de inte vill ge referenser eller kontaktinformation kan det kanske inte vara ett bra tecken. Här är de viktigaste stegen som gjorde min blogg till en effektiv personlig varumärkesplattform: Tricket att bli en framgångsrik frilansare är att hitta jobb och/eller klienter som passar bra för dina specifika färdigheter och intressen. Kandidater med erfarenhet av gästfrihetsbranschen och en högskoleexamen i gästfrihet eller något relaterat område som turismförvaltning har de bästa möjligheterna.

Lär En Online-kurs

Korrekturläsning är ett bra exempel på ett jobb som inte behöver någon certifiering, och du kan använda din uppsättning örnögon för att tjäna solida pengar. Beroende på din plats och erfarenhetsnivå kan du göra mycket mer. Listan ovan är en massiv sammanställning av alla olika typer av jobb du kan göra på distans. Dessa positioner kräver uppenbarligen att kandidater ska vara flytande på mer än ett språk. Få tillgång till hur dina konkurrenter säljer produkten - forskning om deras marknadsföringsstrategier och priser.

Du kan tjäna upp till kr15/timme genom att testa förfrågningar på webbsökning av dess relevans, skicka rapporter till företaget och kassera in varje månad. Ljudspåret kan användas för ett brett spektrum av branscher och ingår i YouTube-kampanjer, TV-annonser, presentationer, trailers, branding och mer. Använd öppna frågor och aktivt lyssnande för att förstå kundens behov och placera LawnStarter som den bästa lösningen. Men när många från början kliver upp på frilansskrivande jobbmarknaden, har de ingen aning om vad de gör.

När du har fått lite erfarenhet och trovärdighet kan du leta efter högre betalande jobb. Professionella licensierade lärare, eller till och med bara passionerade människor som älskar att dela vad de vet till andra har många möjligheter tillgängliga online. Federala, statliga och lokala myndigheter mottog mer än 17 000 klagomål som lämnats in av människor som lurades av denna grupp. Uppgifterna inkluderar datainmatning, transkription, komplettering av undersökningar etc.

Fler berättelser

Recent Comments